Bojana Malisic
Početnik
- Poruka
- 2
Jovana B. hvala puno na odgovoru
Kako je prošao tvoj razgovor sa 11-om porodicom? 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

(( 
Ljubim vas
...
Hvala unapred. 

))

A stare devojke sa teme uzivaju u zivotu, sta ce drugoKad smo vec kod toga gde su nestale sve devojke pre je dosta njih bilo aktivno, sad se nista ne desava na forumu bas slabo devojke pisu!?? Pozdrav Florrie))
Ja sam moderator pa mi je obaveza biti prisutna na temama 
Da, upravo to sam i ja gore spomenula. Nije pre bilo ovako komplikacija, a i devojke iz agencija su bile super susretljive, secam se da sam s njima pricala svaki dan kao sa drugaricamapricala sam sa jednom poznanicom ona je bila 2006 preko ayse, i nisu pravile ovakve aplikacije niti video

u svakom slucaju javljaj kako napredujes i sve bicemo u kontaku, a mozes me naci i na fb,ili skypu ako zelis poslacu ti pp.
Poslusala sam te i opet sam poslala mail agenciji da se to promeni da me ostale porodice vide, jer ovako mi samo vreme prolazi i polako gubim volju i zivce! Devojka iz Bg iz ayuse je super ne znam preko kojih agencija ste vi isle, ali nju kad god nazovem uvek je spremna i na savet i pomoc na stranu ovaj moj problem u au pair room-u.
pitali su me oko mog iskustva sa mladjom decom ranije i onda mi rekli sta njima treba i da im au pair devojka treba u junu ja sam rekla da sam ja planirala da odem ranije zbog nekih obaveza koje me cekaju kod kuce, da bi se vratila ranije, oni kazu a ok onda ti zelimo srecu u potrazi i gotovo.... iako su fora bili fini i trudili se da se smeju nekako su mi bas bili odbojni i poslovni.... tako da i bolje sto smo se odbili A stare devojke sa teme uzivaju u zivotu, sta ce drugoJa sam moderator pa mi je obaveza biti prisutna na temama
Da, upravo to sam i ja gore spomenula. Nije pre bilo ovako komplikacija, a i devojke iz agencija su bile super susretljive, secam se da sam s njima pricala svaki dan kao sa drugaricama![]()
Vidim sada po vama da su si kriteriji ostriji i zahtevaju vise, i takodje u agenciji se ponasaju dosta sluzbenije prema vama i niste bas na friendly zoni da vam sami daju savet ili vam preporuce sta je ok sta nije ili da vas sto vise spajaju s porodicama i slicno...
Uglavnom, drzite se i da sto pre dodjete u USA![]()
... Mada je devojka iz agencije super, ipak si u pravu ne mogu lako ni da dodjem do nje linija joj je cesto zauzeta
pa smo dosta prepustene same sebi sto se tice odlucivanja, kao da i ne smeju mnogo da nam kazu i da hoce?
Tako da je ovaj forum super, i zahvaljuci tebi i Jovani B. i nadam se jos ce se njih ukljuciti, meni je mnogo lakse uz savete i podrsku ...

ali sad si me bas uplasila sa tom vizom