Cao svima! da li neko uskoro planira da ide kao au pair u USA? Ja planiram,prikupljam papire,pa sam htela da pitam nekog ko je bio ili ko isto planira,da li savetujete takav korak? Hvalapuno,pozdrav! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zdravo svima! Prijavila sam se za Au Pair i našla porodicu, koja mi za sad izgleda odlicno ali dok ih ne upoznam i lično ništa nije sigurno. Nadam se da će biti sve kako smo se dogovorili ali to se nikad ne zna. Čitajući poruke po forumu videla sam da neke devojke spominju da na koledzima imaju kursevi engleskog jezika koji su za strance besplatni, zanima me da li neko ima iskustvo sa takvim kursevima kao i to kako u opšte izgleda taj kurs koji mi kao Au Pair treba da pohadjamo na njihovim koledzima? Ako je neko raspolozen da podeli iskustvo bila bih mu veoma zahvalna :-)
Nisam sigurna da sam te skontala sta pitas, ali kao au pair ces ici na casove engleskog ( mislim da mozes izabrati jos nesto uz to) koje ti placa host porodica, nista specijalno kurs ko kursZar ti nije agencija nista objasnila u vezi toga?
Sretno ti, nadam se da si nasla divnu porodicu...kada letis?![]()
Drugari, planira li neko ići u oktobru?
Ja bih aplicirala u julu mesecu..
Opredelila sam se za Ayusa-u!![]()
a kad si se prijavila i koliko ti je vremena trebalo? ja se sve bojim da cu da prihvatim prve koji me kontaktiraju zbog straha da ce mozda da budu jediniZdravo svima! Prijavila sam se za Au Pair i našla porodicu
a kad si se prijavila i koliko ti je vremena trebalo? ja se sve bojim da cu da prihvatim prve koji me kontaktiraju zbog straha da ce mozda da budu jedini![]()
eee, temeljan odgovor, volim toPočetkom novembra sam se prijavila, bilo mi je potrebno desetak dana da skupim sve što je potrebno od dokumenata, napravim video i pripremim slike. Onda sam čekala dvadesetak dana da agencija (Ayusa) to obradi i da me uključe u program. Prvih mesec dana mi se niko od porodica nije javio, a onda su mi se istog dana javile dve porodice. Devojka koja je ušla u program kad i ja, odmah je počela da dobija ponude od porodica i ona se za tih prvih mesec dana čula sa 3-4 porodice, kasnije se odlučila za jednu dok sam ja još uvek čekla. Tako da nema pravila. Ako si u mogućnosti prijavi se što pre kako bi imala više vremena da biraš porodicuKad se prijaviš, ako ti se na početku niko ne javi kao meni, nemoj da brineš i nemoj da prihvataš prvu porodicu ako ti ne odgovara. Ipak treba sa njima da živiš godinu dana, bolje da sačekaš i nađeš porodicu koja ti odgovara nego da izabereš bilo kakvu pa kad odeš u Ameriku, provedeš mesec dana sa njima i shvatiš da nećeš izdrzati više tražiš novu porodicu. Mnogo je lakše birati tj. tražiti porodicu od kuće nego kad odeš tamo.
Izgleda da je svima dobro...ima li koga?
Izgleda da je svima dobro![]()
Sta je s tobom, jesi u procesu?