Ponovo ja ,samo da vas pitam je ko isao preko ove agencije www.aupairinamerica.com ?? molim vas odgovorite mi jer kontaktiram sa jednom porodicom iz NY i oi traze au pair-a preko owe agencije i plasim se da nije nesto tu mutno ... :/
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav svim Au Pair devojkama i buducimNova sam ovde, i citajuci komentare svih devojaka, primetila sam mnogo lepih iskustava. Procitala sam uslove koje AYUSA nudi, zarada nedeljna oko 195 dolara,mogucnost studiranja da ne nabrajam. Mene zanima da li je neko od devojaka otisao da radi kao dadilja u SAD,a da to nije bilo putem neke agencije i da li ti moras biti clan neke agenicije da bi otisao da radis van kao dadilja? Mozda zvuci glupo to sto pitam,ali evo razloga zasto pitam. To pitam, jer sam danas zujala po netu trazeci porodice i naletim na sajt newaupair.com, sajt koji mi se ucinio privlacnim. Plata koju vam nude porodice, koje su registrovane na tom sajtu su nedeljeno u proseku od 400- 800 dolara,zavisno od grada i mogucnosti porodice.Na tom sajtu mozete sami da oformite svoj profil (napisete nesto o sebi, kako vidite sebe kao dadilju, za koga bi voleli da radite(nepisacku ili pusacku porodicu, samohranu majku ili smaohranog oca ...i mnogo toga drugog)iskustvo neki i ne traze,kao ni references(papire),oko troskova puta ste ili oslobodjeni ili upola, ili ne, sve zavisi koju porodicu odaberete, takodje vam nude mogucnost da studirate na nekom koledzu (neki su u mogucnosti da vam i master studije uplate), kurs jezika placaju vam to takodje,ali ono sto je najbitnije,sto sam danas videla, je da vecina njih,tj,cak 80% ne traze dadilje, ako ste naveli u svom profilu da ste part of aupair couple. Ne znam koliko sam to dobro shvatila, ali da li to znaci npr,da ne primaju dadilje koje preko agencija idu, vec na svoju ruku traze porodice preko neta. ovo je sajt pa procesljajte po njemu, mozda nesto nadjete i javite mi kako ste shvatili da to funkcionise.
Ja sam oforimila profil na tom sajtu,planiram da se u maju upustim u te vode.
Pozdrav svim dadiljamai srecni vam praznici!
Mogu i muskarci, samo se prijavi dosta ranije da imas dovoljno vremena naci porodicu koja prihvata muskarca kao au pair.Pozdrav! Da li i muskarci mogu da budu ukljuceni u AuPair program? Da li moze i u Kanadi da se radi u okviru AuPair programa?
Ja dajem glas za prvu porodicuIako sam se na momenat trznula kad sam procitala da imaju troje male kindercadi pa pomislih da ces se slomiti od posla, ali ovo dvoje su u skoli tako da nece biti puno strasno. Svidja mi se sto su opusteni, dosljedni i bas divni, sve su ti rekli i plan je dobar.
Ovi drugi, da prostite, ne znaju da li bi piskili ili kakili. Nekako mi zvuce uzdignuto i bezobrazno i mislim da bi te iskoristavali.
Sta znaci ovo da im je pas ogranicen na kuhinju?Jel to znaci da boravi samo u kuhinji?
I da, brinula bi i o psu dok su oni na poslu...tak da....
Nema na cemu, drago mi je
Sada kad si jos ovo napisala sam jos vise sigurnija da je prva porodica pravi izbor. Definitivno!
Neka ti je srecno!
Aj sapni koja drzava![]()
Ja sam odlucila sa definitivno idem preko Ayuse,to mi je provjereno...Procitala sam na forumu da ako u aplikaciji napisem da mogu da idem npr u junu da ce mi tada poceti trazenje porodice?