Hello devojke

Nisam se javljala dugo....od kad sam dosla ja mislim-3 meseca

ali moram sa vama podeliti svoje iskustvo

Moja porodica ima troje dece ali u stvari dvoje su u skoli i vrticu (5 i 7god) tako da sam ja sa najmanjim (2 god) od pola 8 do 5, koji je presladak
Porodica je jednostavno fenomenalna, ne znam koja je bolja rec od te da ih bolje opisem

Host mamu vidjam jako malo jer puno radi ali to malo vremena koje je u kuci provodimo super. Zajedno idemo u shoping, pijemo koktele uvece.... Sto se nje tice ne moram da radim nista u kuci, samo da je deci ok

Host tata je jedan vrlo zabavan i zanimljiv covek pored kog ti nikad ne moze biti dosadno. Odnos sa decom koji ima me odusevljava. Naucila sam dosta o njima upravo od njega jer dugo nije radio pa je bio sa mnom po ceo dan i zajedno smo cuvali jedno dete

Obozavamo da gledamo filmove Ja i on volimo horor

a mama neku romantiku pa je onda rat. Nas dvoje je smorimo hororom i ona ode da radi nesto dr

Posle me plasi po kuci, iskace iz mraka i tako-ma fenomenalan je.
Najmanjeg prosto volim

naravno i ovo dvoje ali on je nesto posebno. Mozda zato sto najvise provodim vreme sa njim... ne znam, jedino znam da sam ga bas zavolela, kao i on mene naravno. Znaci ne da nemam problema s njim nego obozavam kad sam s njim. S devojcicom sam imala malih problema u pocetku jer nisam znala kako, pokusavala sam vikom i strogocom da je nateram da uradi nesto a ona se time samo jos vise ponasala razmazeno. Sad je ok jer sam skapirala kako treba

Najstarijeg i ne cuvam, samo mu pripremim hranu ujutru, ali je on totalna flegma tako da mi za leto nece biti problem.
Vozim Vana i ko Shumaher sam, u pocetku sam plakala od njega jer nisam imala osecaj i plasila sam se, sad mi je super

Moja porodica i prijatelji cesto misle da ih lazem kada pokusavam da objasnim koliko sam prezadovoljna svime i koliko sam u stvari srecna iako cuvam troje dece

)))) Jedino mi se vreme ovde ne svidja ali ok. Ne moze sve biti idealno

Tako da devojke, po meni....sve ovo je lutrija. Nikada ne znas sta te ocekuje dok ne dodjes. Svi su pricali da su nasi ljudi nikakvi ovde i da nikako ne izaberem porodicu gde su roditelji sa Balkana, i pogotovu ne porodicu gde ima troje dece. Moja host mama je iz Srbije i kao sto sam vec rekla super je zena, a i troje ih je a ja se ipak hvalim

Tako da sve zavisi od porodice do porodice

Srecno devojke

))