Pošto se vec danima nista ne desava ovde,evo da podelim malo novosti sa vama! Ja sam se spojila sa hostovcima i ako Bog da 21.09 idem u CA. Sutra mi zakazuju ambasadu i tako. Uzbudjena sam,odbrojavam,samo jos ta ambasada da prodje,a toliko zelim da udjem u nju,svaki dan je gledam! Pa eto ko ima volje da obnovimo vec receno,sta da obucem za razgovor? Da li da ponesem potvrdu iz firme ili skole...??? Sve sto vam padne na pamet,pisite,pomoc ce mi dobro doci!!!
Cestitam na spajanju sa hostovcima. Sto se tice ambasade, ja sam nosila obe potvrde, sa fakulteta i sa "posla". Stvar je u tome da sam obnovila prvu godinu, pa iz druge nisam dala ni jedan ispit,a u amb sam isla u maju, i nisam imala overen prvi semestar druge godine. Tako reci fax sam davno batalila... Onda sam sa jednom firmom "sklopila" ugovor o privremenim i povremenim poslovima, sto bi znacilo da nemam radno vreme, vec me oni pozovu kad imaju posla, tako da je to ne utice na moje studiranje. U ambasadu sam nosila i ugovor i potvrdu na memorandumu. Iskreno, mene je taj ugovor spasio, a naravno kad se zavrsi godina, ja se brzo vracam kuci da zavrsim moje studije

Ako ti treba da vidis kako izgleda ugovor, javi, poslacu ti.
Drzim palceve