AU pair in USA

Dragi moji,drage moje,dobro vam vece!!!!! :D Hmh,odakle da pocnem!? E pa ovako za devojke koje su nove ovde zelim da vam kazem da sam prvi put otisla u agenciju 19.05. kada sam i pocela sa celom pricom vezanom za program,tada sam i navela da sam slobodna tek od 21.09.,26.06 sam usla u program(nekih 2 nedelje pre toga sam predala sve papire)... Tako da nema veze verujte mi sto mozete kasnije jer ima porodica koje vec gledaju za taj period,samo budite strpljive,taman imate vremena za sve a i da na miru nadjete odgovarajucu porodicu. Ne zalecite se!!!! Samo polako i bice sve okili! Sto se tice cene,preko moje agencije program kosta 485 $,ali sam ja uhvatila popust i platila sve 285 $... 200 $ nije za baciti nikako! :)))) Samo sam htela ovo na brzaka da vam kazem!!! veliki pozdrav i ako imate pitanja navalite! pozdravcic!

hahahhaha, presmjesno, nevjerovatna slucajnost.. moja prijeteljica ide isto preko BHV-a, ovdje, u Sarajevu, i upravo se ta ista proodica zanima za nju. pitali su je da je nazovu sad u subotu. Lyn Westler, ovako nesto, jel da? :))
cine se ok, ona je pripremila neka pitanja za njih, pa ce vidjeti kako ce ici. njima treba au-pair od kraja novembra, pocetka decembra. valjda ce se pokazati uredu.
tebi sretno dalje sa spajanjem.
pozdrav

Da, da!!!!!! to su tiiii!!!!!! :)))))
dakle... nikakve ljude iz washingtona ne prihvaćat!!! :)))) jel je lako mogće da si i njoj to ponovi!

aMilica, nisam mislila na strance, strance, nego eto odmah sam shvatila da je taj tip povezan s njima jel sam u infu pročitala da radiu neštp povezano s medijima isto ko i host tata, a i pisalo je da je iz washingtona. dakle... nisam ga prihvatila.

aliiii......:brus:
da, da... svaki dan oblijećem mail, ne bi li bilo šta novoga. i danas kad sam se probudila imala sam pošticuuu :)
obitelj s OPET troje djece (1,5,7) gledali moju aplikaciju. i sad imam ja itanja... oklahoma, edmond!!!!! zna li ko šta o tom kraju? znam da ima oko 70000 stanovnika i da je pola sata od oklahome!
i eto... navela sam iskustvo s malom djecom, i sad me to neće zaobići nikako!!! :)
nema veze, oni su slaktki :)

Dragi moji,drage moje,dobro vam vece!!!!! :D Hmh,odakle da pocnem!? E pa ovako za devojke koje su nove ovde zelim da vam kazem da sam prvi put otisla u agenciju 19.05. kada sam i pocela sa celom pricom vezanom za program,tada sam i navela da sam slobodna tek od 21.09.,26.06 sam usla u program(nekih 2 nedelje pre toga sam predala sve papire)... Tako da nema veze verujte mi sto mozete kasnije jer ima porodica koje vec gledaju za taj period,samo budite strpljive,taman imate vremena za sve a i da na miru nadjete odgovarajucu porodicu. Ne zalecite se!!!! Samo polako i bice sve okili! Sto se tice cene,preko moje agencije program kosta 485 $,ali sam ja uhvatila popust i platila sve 285 $... 200 $ nije za baciti nikako! :)))) Samo sam htela ovo na brzaka da vam kazem!!! veliki pozdrav i ako imate pitanja navalite! pozdravcic!

Kako si ti znala za taj popust, kada daju te popuste, jel to satalno u istom mesecu ili ne?
Izvini sto te bombardujem pitanjima ali ni meni se bas ne baca 200$ ako bas ne moram.

lino_lada, svaka cast, tebe su bas zaredale porodice :)) sto se tice oklahome, ne znam nista o tome, ali najvaznije je da su ljudi ok, jer sa nekim ludjacima i da si u sred NY-a, nece biti to to.
oni ludaci iz washington-a, nakon sto im je moja prijateljica postavila nekoliko pitanja, odgovorili su joj da su odlucili ici u drugom smjeru kada je rijec trazenja nekoga da cuva njihovu djecu. i pozelili joj srecu u njenom daljem pronalazenju :))) hahha.

lino_lada, svaka cast, tebe su bas zaredale porodice :)) sto se tice oklahome, ne znam nista o tome, ali najvaznije je da su ljudi ok, jer sa nekim ludjacima i da si u sred NY-a, nece biti to to.
oni ludaci iz washington-a, nakon sto im je moja prijateljica postavila nekoliko pitanja, odgovorili su joj da su odlucili ici u drugom smjeru kada je rijec trazenja nekoga da cuva njihovu djecu. i pozelili joj srecu u njenom daljem pronalazenju :))) hahha.

Etoooo... što drugo reći, oni traže nešto što ne postoji, očito!!! :think:
Kad sam vidjela ovu Oklahomu, u jednu ruku super jer sam na sredini amerike i mogu i lijevo i desno, al brate mili, to sve tamo suho, same pustinje... nemam pojma... vidjet ćemo ako se jave!
svaki put mislim možda će slijedeći biti bolji, nemam pojma! mislim jednom trebam reći stop! :confused:
al ajde... valjda će bit bolje! ljuuuudi, odakle su vaše familije????
ever jel ti ta prijateljica na forumu, da se spojim, pošto smo obje preko BHV-a:neutral:

ajde boook, i pozdrav svim koji su otišli i koji će otići! :bye:

ajde polako, pa se odluci.. meni se jos nijedna porodica nije javila, ja sam preko aupaircare, pa samo cekam. valjda ce uskoro nesto da se pocne desavati.

prijateljica mi nije na forumu, reci cu joj ako bude htjela da dodje, a evo ti njen mail, ako budes htjela da joj se javis, a mogu te i ja ovdje obavjestavati kako kod nje ide. mail joj je: k.nerma@hotmail.com

hoces da razmjenimo facebook isto?

Hahahaha pa znas moji su na odmoru pa dijete malo odmara na netu opusta mozak, ali od ponedjeljka u nove radne pobjede s tim sto cu jako brzo i ja da uzmem godisnji :D
e dolazim u oktobru u SF pa tako eto ako nista nek me cekaju one punjene paprike :P

Mozak na pashu, ha? Btw, ma kak'e paprike i kakvi bakraci, znas kak'u sam piletinu danas zbrcakala :jede::zjede:
Vidis da ti je bolje da radis jer besposlen pop i jarice krstava.:pop:

Mozak na pashu, ha? Btw, ma kak'e paprike i kakvi bakraci, znas kak'u sam piletinu danas zbrcakala :jede::zjede:
Vidis da ti je bolje da radis jer besposlen pop i jarice krstava.:pop:

Hahahaha samo ti meni tako pricaj, ja sam ovih 7dana bila na sendvicu iz Subway-a, smrsala sam 2 pounds-a i znas nimalo mi nije lako hahahaha
Ma daj i piletinu i paprike, ma sve samo nek je nase :P
Cuti, cu da placem u ponedjeljak od muke, ali iskreno zazeljela sam se klinaca, jedva cekam da ih malo izgnjavim i to je to...Sutra bazen, sunce folovi golovi pogledao i Bog ovakve "pacenike" hahahha

Etoooo... što drugo reći, oni traže nešto što ne postoji, očito!!! :think:
Kad sam vidjela ovu Oklahomu, u jednu ruku super jer sam na sredini amerike i mogu i lijevo i desno, al brate mili, to sve tamo suho, same pustinje... nemam pojma... vidjet ćemo ako se jave!
svaki put mislim možda će slijedeći biti bolji, nemam pojma! mislim jednom trebam reći stop! :confused:
al ajde... valjda će bit bolje! ljuuuudi, odakle su vaše familije????
ever jel ti ta prijateljica na forumu, da se spojim, pošto smo obje preko BHV-a:neutral:

ajde boook, i pozdrav svim koji su otišli i koji će otići! :bye:

Ja ne znam kako je u Oklahomi ali sve sto je u "sredini" nije pozeljno, svi se nekako "fataju" za Easte and West Coast, ali ako ti je to karta da dodjes, moze i to, ako nije, ako mozes cekati, onda cekaj, jer sredina u Americi i nije bas najbolja...Opet kazem ti ne znam kako je, ali i sa Istoka idu ljudi na Zapad bez problema, samo "zivot" je puno uzbudljiviji na ove dvije strane Amerike...Sretno

Oklahoma upada u Bible Belt!
Warning!
Warning!
Warning!

Ako Biblija nije prvo sto spakujes u kofer kada pomislis na put, odustani od ove varijante....mislim sigurno da ima i normalnih ljudi tamo ali sanse su protiv tebe....

:{ :{ :{

Bible Belt is an informal term for an area of the United States in which socially conservative evangelical Protestantism is a dominant part of the culture and Christian church attendance across the denominations is extremely high.

Tulsa, Oklahoma je jedna od Buckles of the Bible Belt, citaj steciste ludaka....
Kao neko ko je odrastao u BG-u, ja sam bio sokiran koliko su ljudi u NYu religiozni i koliko ima njih koji "zive" po Bibliji i koji bi spalili "nevernike" na lomaci....a za one koje zive u pomenutom pojasu NY je Sodom i Gomora i da mogu rado bih ga sravnili sa zemljom......

...znaci izbegavati.....

Bible Belt is an informal term for an area of the United States in which socially conservative evangelical Protestantism is a dominant part of the culture and Christian church attendance across the denominations is extremely high.

Tulsa, Oklahoma je jedna od Buckles of the Bible Belt, citaj steciste ludaka....
Kao neko ko je odrastao u BG-u, ja sam bio sokiran koliko su ljudi u NYu religiozni i koliko ima njih koji "zive" po Bibliji i koji bi spalili "nevernike" na lomaci....a za one koje zive u pomenutom pojasu NY je Sodom i Gomora i da mogu rado bih ga sravnili sa zemljom......

...znaci izbegavati.....

Wow.. Nekada se stvarno isprepadam kada pomislim na ovakve verske fanatike.
Neko koga znam sa Juga, mi je ispricao svoje priblizno slicno iskustvo iz detinjstva, dok je odrastao sa ovakvim okorelim ludacima ( i rasitima), koji ne samo da su zeleli da rade ovakve stvari, nego su ih i uspesno obavljali u praksi.

Kad sam vidjela ovu Oklahomu, u jednu ruku super jer sam na sredini amerike i mogu i lijevo i desno

Oklahoma je in the middle of nowhere, gde osim par gradova, vecinu drzave cine posedi farmera, ima tornada (Wiki - "An average 54 tornadoes strike the state per year—one of the highest rates in the world.") , nista se ne desava...

Poslednja izmena:
ajde polako, pa se odluci.. meni se jos nijedna porodica nije javila, ja sam preko aupaircare, pa samo cekam. valjda ce uskoro nesto da se pocne desavati.

prijateljica mi nije na forumu, reci cu joj ako bude htjela da dodje, a evo ti njen mail, ako budes htjela da joj se javis, a mogu te i ja ovdje obavjestavati kako kod nje ide. mail joj je: k.nerma@hotmail.com

hoces da razmjenimo facebook isto?

:super: Možemo se nać na facebooku!!!! pošalji mi na mail svoje podatke pa te nađem: f.ivona@gmail.com

a što se tiče oklahome :sad2: hvala vam, ne idem :)
samo što ne znam jer moram ja neki razlog u agenciji dati ili mogu jednostavno reći da ne bi htjela ići tamo. jel ima ko kakvih iskustava, da me malo uputi!? :think:

:
a što se tiče oklahome :sad2: hvala vam, ne idem :)
samo što ne znam jer moram ja neki razlog u agenciji dati ili mogu jednostavno reći da ne bi htjela ići tamo. jel ima ko kakvih iskustava, da me malo uputi!? :think:

Reci im istinu- da neces da ti propadne godina na nekoj farmi gde ce ti najblizi au pair biti u Teksasu. Ipak i ti malo trebas da vidis sveta te godine, a ne da slobodne vikende provodis setajuci po kukuruznim poljima.

Reci im istinu- da neces da ti propadne godina na nekoj farmi gde ce ti najblizi au pair biti u Teksasu. Ipak i ti malo trebas da vidis sveta te godine, a ne da slobodne vikende provodis setajuci po kukuruznim poljima.

:zcepanje: :klap:

hvala nina!!! a ni nisam neka vješta u laganju! u ponedjeljak dakle zovem agenciju... :telefon: nadam se samo da će sve biti ok i da će oni to lijepo prihvatiti!
javim vam šta se događa dalje! pozdrav s mora :zurka: :kpozdrav:

:dosadno: zvala sam agenciju!!! :telefon:
i ništa... moram čekat...
kaoooo... "nećemo mi ništa radit, nego ćemo vidjet šo će oni reći"!!!
:think: okeeeej, sad čekam... al odmah sam rekla da i da mi se jave, ja ne idem. rekla mi je da ću im morat reći razlog, pa sam joj rekla da ga imam (sjetih se polja kukuruza, pustinje, di je tu amerika???) i samo je rekla OK!!!
dakle... sad čekam :huh::dosadno:

i da... postala sam lokalni kordinator i za tjedan dana ću održat info sastanak za svoju agenciju. baš me zanima kako će to izgledati i kolko ću koristi imati od toga... :cistinaocare:
eto... to je za sada to! :kpozdrav:

Back