AU pair in USA

haha, bio sam aktivni dok sam mislio da idem na au pair, mada ponovo mi se vraca ta ideja. Nista me ne bi zacudilo da se ukljucim na program, ali sve agencije mi kazu da je bas mala verovatnoca posto sam musko, tako da nemam pojma sta cu.

Razumijem, ali agencije, mrzi ih da traze....pa zato to kazu!
Sto pokusaj, ne kosta nista, bar da pokusas...

Moje je misljenje da nema potrebe previse da razmisljas kolike su ti sanse jer smo svi u istom "sosu" -- manje je porodica, vise je aplikanata. Ono o cemu MORAS da razmisljas je agencija preko koje zelis ici. Od kako je kriza nastupila, varijacije su jako velike. Govorim iz licnog iskustva... Dobro procackaj internet i idi preko agencije koja je u top 3 od ukupnih 12 agencija koje su ovlastene u USA za ovaj program.

Srecno! :ok:

Poslednja izmena:
Moje je misljenje da nema potrebe previse da razmisljas kolike su ti sanse jer smo svi u istom "sosu" -- manje je porodica, vise je aplikanata. Ono o cemu MORAS da razmisljas je agencija preko koje zelis ici. Od kako je kriza nastupila, varijacije su jako velike. Govorim iz licnog iskustva... Dobro procackaj internet i idi preko agencije koja je u top 3 od ukupnih 12 agencija koje su ovlastene u USA za ovaj program.

Srecno! :ok:

Hvala na savetu. Sta je sa tobom? Kako napredujes?

Mislim da cu preko Karavana. Sada sam se cuo sa njima, bas su mi se svideli. Zena mi je rekla da ce da kontaktira valjda agenciju iz amerike da vidi kolika je potraznja za muskarcima pa da je nazovem u ponedeljak da mi kaze da li sada da predajem aplikaciju ili ne. Cekam ponedeljak. :)

Eto zika nataly ti je sve rakla...zovi, pitaj i skupljaj papirologiju...Nece bit lako (mozda i bude) dok odes, ali uglavnom svi odu pa cemo i mi...u programu smo dok nam godine dozvoljavaju....
Dzodzili....dje si....ma opusti se, uletit ces u program, a za manje od mjesec ces odletit....AYAYAYAYAYYA
Ovi moji jos ne zovu...cccc...

Back