Ako hoces, napisi otprilike o cemu si pricala za video...pa ako si sta propustila da ti dodam i kazem sta mozes pisati u pismu, ili se posavjetuj sa agencijom pa vidi kako oni preporucuju. Jesi ti inace u kontaktu sa agencijom? Pitam jer ne znam kako to sada ide, hoce li pomoci savjetima ako gdje zapne i tako to? Jel ono kod tebe Ayusa iz Beograda?
Joj, ja mislim da je to bio najveci strah svih nas da nam se nece niko javiti

Ako imas vremena da prelistas temu pa da vidis da smo i mi kukale o tome

Ali ne bude tako, javi se po 5, 10, 15 porodica..Cim tvoja aplikacija udje u sistem da je mogu vidjeti potencijalni roditelji, vec ocekuj narednog dana email. Ako i prodje sedmica da se niko ne javi, nemoj dobiti napad panike

onda poslije navale pa ne znas sta bi

Ma bice porodica, ne brini...a hoces li naci odgovarajucu, to niko ne zna. Koliko si spremna da cuvas djece i zavisno od tvojih zelja i uslova...
Na kraju krajeva, cure koje su zeljele zarko da odu, prihvatile su sta im se ponudilo i nisu puno birale..pa onda kad su stigle, mijenjale su.
Znaci, posto ti zelis ici u martu imat ces vremena dovoljno da biras..obicno cure nadju porodicu za max. mjesec dana..neko nadje odmah, neko tek iz treceg, petog pokusaja...dakle, nema pravila. Kakve ponude dobijes i kako se dopadnete jedno drugom.
Nisi dosadna, nego si simpaticna sa svojom brigom i zbunjenoscu

kao sto je i svaka od nas bila. Drago mi je da pomazem i da se sada s osmjehom sjecam svog stresiranja

Jos si ti bila dva puta na W&T i znas sve kako ide