SeverZapad
Poznat
- Poruka
- 7.327
Nema mana.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odgovor ne mora da ukazuje da je taj koji odgovara baš to, već na njegovo viđenje stvari kao takvo.na krsti ebac do ebaca i svakom moze klerk gebl da pozavidi
na internetu ih je upravo najvise.Odgovor ne mora da ukazuje da je taj koji odgovara baš to, već na njegovo viđenje stvari kao takvo.
Zašto misliš da bi ljudi trebalo da misle da je hendikep biti prelep, prezogodan, bogat i k*rat?
Logično, al' opet, svako realan bez obzira na sopstveno stanje će reći da je bolje biti sve nabrojano nego kontra.na internetu ih je upravo najvise.
pa mislio sam, npr pridje ti orosecan muskarac pravi dalubu od sebe da te osvojiz i ti padnes. Isto to ako atraktivan uradi, sa njim nesto nije u reduz on moze da ima koju hoce sto bi se ubijao oko mene

definitivno hahaorošen ili prosečan?nije svejedno
sveŠta misliš pod definicijom atraktivan? Samo fizički ili da ima nešto malo i u ponašanju, inteligenciji, manirima itd. Kod muškaraca i žena ukoliko imaju samo fizički izgled top a sve ostalo ispod proseka teško da mogu zablistati nešto posebno u izboru partnera. Mnogo faktora utiče na povezivanje i stvaranje veze izmedju dve osobe. Fizički izgled je samo mali deo toga.
" gajim cveće pa ga poredim sa tim vašim atraktivnim muškarcima"Ma, izuzetno lep cvet instinktivno hoćemo da uberemo i ukrasimo svoj dom/život njime... ali učim već jednu lutkicu da lepo cveće ne treba uopšte brati da bi se samo izložilo u isto tako lepoj vazi.
Gajim cveće, pa ga poredim sa tim vašim atraktivnim muškarcima. Lepo ih je prosto gledati, ali su često svačiji pogledom, a ustvari ničiji.
Malo mi je teško poverovati da zgodni ljudi teško pronalaze ljubav, ali... i meni su govorili mnogi da sam veoma lepa, pa nisam nikad osećala da sam voljena.
Moguće je da teško pronalaze ljubav kakvu žele shvatajući da ih ona neka druga strana doživljava strogo kao samo atraktivne, pa se zbog toga smore, ali...
s toga me ne čudi da je izuzetno lep čovek osetio nešto dublje i više sa nekim ko je manje konvencionalno lep/a i atraktivan/a, a ista formula važi i za suprotni pol.
"Šta ona vrsna lepotica nađe u onom zamzilu?"
Pa, ko zna...
Nije sve u fizičkoj tj. konvencionalnoj lepoti!
karangil, narcis, tulipan, ruza" gajim cveće pa ga poredim sa tim vašim atraktivnim muškarcima"![]()
Vidi ovo: za narcisakarangil, narcis, tulipan, ruza
Jeste, evo pogledajte Alkaraza, najzgodniji teniser a jedini nema devojku. Ni Bogdan Bogdanovic se nije ozenio.ok da li je npr teze atraktivnim muškarcima da nadju ljubav?
imaju oni selsa koliko hoce, al onu pravu, neJeste, evo pogledajte Alkaraza, najzgodniji teniser a jedini nema devojku. Ni Bogdan Bogdanovic se nije ozenio.
Zavide nam neatraktivni.Za pocetak bolje formulisi pitanje.
Da.Vidi ovo: za narcisa
On ne želi pravu vezu s tobom. Ono što on želi je pogodnost.... da te ima dovoljno blizu tako da kada je usamljen, dosadno ili jednostavno želi pažnju, ti si tu. Ali nikad dovoljno blizu da zatražiš odanost, poštovanje ili posvećenost koja dolazi sa potpuno prisutnošću u nečijem životu.
On uspijeva u prostoru između. Dovoljno blizu da te pusti da čekaš, nadaš se i tražiš izgovore za njega. Dovoljno daleko da drži otvorene opcije, da razgovara sa drugim ženama bez krivice, i da izbjegne odgovornost koju prava veza zahtijeva.
Nisi ti prioritet.... ti si rezervni plan. Onaj kojeg zove kada niko nije dostupan ili kada mu treba podsjetnik da je nekome stalo. On nije zainteresovan da gradi nešto stvarno, da se dosljedno pojavljuje, ili da učini da se osjećate zaista viđeno i cijenjeno.
Ova vrsta "veze" je spora erozija. Oduzima ti samopouzdanje, mir i samopoštovanje. Zato što te drži u limbu.... uvijek preispituješ, uvijek sumnjaš, uvijek se nadaš više od nekoga ko to nikada neće dati.
Nemojte zamijeniti njegovo prisustvo sa posvećenosti. Ne brkaj njegovu pažnju sa ljubavlju. I nemojte se zadovoljiti time da budete osoba koju koristi kada mu to odgovara, ali ignoriše kada nije.
Zaslužuješ cjelovitu ljubav, čovjeka koji te bira otvoreno, ponosno i bez oklijevanja.
Ne neko ko te drži po strani dok juri za svim ostalim.
Prepoznaj svoju vrijednost. Zaštiti svoje srce. I ne troši energiju na nekoga ko želi biti dovoljno blizu da uzme, ali nikad dovoljno blizu da zaista da.
Arogancija ima svoju cenu, nezavisno od pola.Ogromana prednost sto sam skontao nedavno, ja sam uvek mislio to je samo otvorenost, al generalno mi sta god da kazemo sve je ok, makar i uvredu, tipa medavno sa jednoj super zgodnoj devojci rekao, ja sam lepsi muskarac nego sto si ti lepa zena, i to je nista... prosecan muskarac to ne moze bez osude .. iako ni ta osuds ne znaci nista... pogresna je pretpostavka da muskarci trebaju da se dodvore zenana
nisam arogantan prema dragima, samo prema isputnim prolaznicima. Ako spustim gard na leb đe se moze mazati, a ni to necu, uglavnom balansiramArogancija ima svoju cenu, nezavisno od pola.
Jednom ćeš tako izgubiti drago biće.
A ti Paula? Kako ti tretiras druge? Meni je arogancija odbrambeni mehanizam, ne znaci da sam zaoArogancija ima svoju cenu, nezavisno od pola.
Jednom ćeš tako izgubiti drago biće.
A ti Paula? Kako ti tretiras druge? Meni je arogancija odbrambeni mehanizam, ne znaci da sam zao
pa dobro, to je ok. Ja možda jesam previse surov, ali opet to je zato sto sam ispod fasade veoma ranjiv, i pri tom imam skoro sve sto privuce na prvu, lep sam, imam zelene oci, kovrdzavu kosu, siroka ramena uske kukove, duge trepavice cak, visok sam ok, guste obrve, duge noge, drzim do sebe, teretana trbusnjaci, i jos ostalo sto na prvu privuce , moram da imam neki odbrambeni mehanizam, jer sam mnogo vise od fizičkog izgleda, i pri tom fizički izgled je ono sto dobijes, ne sto biras, zelim da me gledaju kao osobu, to sto imam visok iq, sto imam veliku opstu kulturu, sto sam muzicar se cesto stavlja u drugi planPa ja nikome nisam rekla ti si manje lep od mene, nadovezala sam se bila na tvoju objavu. Obrazlagao si da zato što si atraktivan možeš da dozvoliš sebi iskrenost da kažeš ženi koja je zgodna da si lepši muškarac nego što je ona žena.
Činjenica jeste da sam mnoge odbila, ali ne zato što sam lepša ili bolja od njih, nego zato što nisam videla da smo par u bilo kom smislu, to lepo obrazložim i to nije arogantno. Takođe, cenim kada sam sa nekim bliska i to ne ugrožavam arogancijom ili mišljenjem da sam bolja i slično. Kada sam sa nekim tu sam zato što mi je lepo i što mi se sviđa, nekada sam ja bila mnogo zgodnija, nekada nisam, kada su ljudi zajedno to postaje nebitno, najvažnije je da su oboje zadovoljni onim drugim.
Postoje muškarci koji iako nemaju lepu facu zrače dubokom i mirnom energijom koja mi je privlačna. Još ako su zainetersovani za jmene - extra. Važno mi je da su zgodni u telu, jer se i ja trudim da to budem.