Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
XAxaxxaxaxax.isti komentar si Nevenco dao kao i moj brat![]()
![]()
![]()
Kako je navijao za Hasa,uuuuuuuuuuuuh.... I iznervira se na kraju![]()
![]()
Ako Fed ne osvoji RG sada,nece nikada!!!!
овај пут ће бити теже чика ФедуOpet Monfils-Federer.

bravo Monfilsfenomenalna pobeda!
baš me zanima koga će sve Rodik popljuvati na konferenciji...

Prelomna je ovo sezona za Majorcanina...
Vrhunske rezultate nije lako postici...a duplo teze ih je sacuvati...
Ovaj momak igra lose vec jedan duzi vremenski period...
Problem je samo u tome sto je strah sastavni dio ljudi, i mnogi se protivnici boje i ne smiju nista da pokazu...tuzno je da sam to morao da vidim bas od nekadasnjeg sampiona - Hjuita...
I ne samo od njega...vec od mnogih koji su imali sve u svojim rukama vise puta...
Da ne pominjem i neke vrhunske igrace kao sto su Verdasko, Djokovic, Federer...
Cvrsto vjerujem da ce tenis doci u ruke najboljih tenisera danasnjice a to su Rodzer i Novak...
Nadal nece moci sa onakvom igrom da se zove kralj(on cak ni ne trci dobro kao prije a o servisu, izlasku na mrezu, ljepoti igre nijesmo ni ranije imali sta da pricamo)...
P.S. Davidenko je odigrao mec za pamcenje...ali ubrzo ce on zavrsiti svoje francusko putovanje...
Znas da bi ja to malo "jace" srocio, ali sustina je pogodjena bullseye...Misilo sam kada Soderlingu ulazi prvi servis....
Lako je njemu da pravi vinere kad odservira 200 km/h i ti ne mozes da kontrolises taj servis i riterniras mu duboko nego na sred terena i onda je njemu lako da zakuca gde hoce...
Ali nije bitno juce je odigrao bolje i to je to....
Laganica za Federera...
Kako se Soderling pozdravio sa Rafom u fazonu ''Ko te yebe''...Uvek mi je bio antipatican jos pogotovu sa Vimbldona...
Sta je sa Rafom?? el on povredjen??
Svi znamo da nema boljeg igraca na sljaci od Rafe, ovo ili je namesteno da Rafa ne uzme RG, posto Roger ga nikada nece dobiti na sljaci kada Rafa igra kako zna!!!ili mu nesto sa zdravljem smeta.
Ovo je cirkus. I posle optuzuju onog jadnog Davidenka da namesta meceve.
Ma namesteno je da Federer uzme taj ebeni 14-i GS .....Wimbldon ce da srede da uzme Marej najverovatnije...
Pa ono.....mozda Soderling uzme sve skupa 6 gemova ako Rafi ne bude bio dan

A i nije mu bio dan...Srle, nemoj da se uznemiravas...
Poneki koji komentarisu ovdje ni sada ne prate tenis, a kamoli u vrijeme Hjuita![]()

Koliko servis vinera,asova,pa ja ovo jos nisam video!Kod kuce smo se salili da su usporili travu da bi ubrzali sljaku.... 
Opet,domaca publika,napaljeni FRA igrac + covek koji mu je vec uzeo 2 seta prosle godine..Bice cupavo...I da,Federeru niko nece da pokloni titulu..Da bi je osvojio prvo treba da pobedi Monfilsa...Pa jos 2 igraca!