ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prelomna je ovo sezona za Majorcanina...
Vrhunske rezultate nije lako postici...a duplo teze ih je sacuvati...

Ovaj momak igra lose vec jedan duzi vremenski period...
Problem je samo u tome sto je strah sastavni dio ljudi, i mnogi se protivnici boje i ne smiju nista da pokazu...tuzno je da sam to morao da vidim bas od nekadasnjeg sampiona - Hjuita...
I ne samo od njega...vec od mnogih koji su imali sve u svojim rukama vise puta...
Da ne pominjem i neke vrhunske igrace kao sto su Verdasko, Djokovic, Federer...

Cvrsto vjerujem da ce tenis doci u ruke najboljih tenisera danasnjice a to su Rodzer i Novak...
Nadal nece moci sa onakvom igrom da se zove kralj(on cak ni ne trci dobro kao prije a o servisu, izlasku na mrezu, ljepoti igre nijesmo ni ranije imali sta da pricamo)...

P.S. Davidenko je odigrao mec za pamcenje...ali ubrzo ce on zavrsiti svoje francusko putovanje...

:worth: :ok: Znas da bi ja to malo "jace" srocio, ali sustina je pogodjena bullseye...

A sad malo BEST OF Uros...

Misilo sam kada Soderlingu ulazi prvi servis....
Lako je njemu da pravi vinere kad odservira 200 km/h i ti ne mozes da kontrolises taj servis i riterniras mu duboko nego na sred terena i onda je njemu lako da zakuca gde hoce...
Ali nije bitno juce je odigrao bolje i to je to....

Pa isti taj servis je imao i kada je izgubio, razumes li sta hocu da ti kazem, pobogu?...
Serviraju naizmenicno, kako je moguce da RS ima DUPLO VISE poena o kojima je sam odlucivao, i medju vinerima i medju greskama?! Aman, covece, shvati... ne trci pred rudu.

Laganica za Federera...

Eto, nakon onakvih rezultata Nadala i Djokovica ti ocekivao laganicu za Federera... :roll:
Poznavalac. Nisi jedini...

Kako se Soderling pozdravio sa Rafom u fazonu ''Ko te yebe''...Uvek mi je bio antipatican jos pogotovu sa Vimbldona...

Idi na youtube, potrazi kako se RN pozdravio sa Berdych-om... Poznavaoce.
Ne shvataj licno; jednostavno srljas mnoooogo vise od ostalih "znalaca"...
Pa si mi na ziceru...
BTW, pruzio mu je ruku, jel treba i da ga izljubi, sta li?

Inace, kladim se, u bubreg, da i dalje nisi pogledao ni minut meca... Bilo bi ti jasno, sam bi izbrisao svoje postove...

Sta je sa Rafom?? el on povredjen??
Svi znamo da nema boljeg igraca na sljaci od Rafe, ovo ili je namesteno da Rafa ne uzme RG, posto Roger ga nikada nece dobiti na sljaci kada Rafa igra kako zna!!!ili mu nesto sa zdravljem smeta.

Ovo je cirkus. I posle optuzuju onog jadnog Davidenka da namesta meceve.

Ma namesteno je da Federer uzme taj ebeni 14-i GS .....Wimbldon ce da srede da uzme Marej najverovatnije...

Pa ono.....mozda Soderling uzme sve skupa 6 gemova ako Rafi ne bude bio dan

:hahaha::hahaha::hahaha: A i nije mu bio dan...

Opet cu kao odgovor da potpisem jedan Grizzly-jev post:

Srle, nemoj da se uznemiravas...;)
Poneki koji komentarisu ovdje ni sada ne prate tenis, a kamoli u vrijeme Hjuita:hahaha:

Exactly!

Samo cu napomenuti da kada sam pominjao doping Nadala osuse ovde katran i perje po meni ISTI ONI koji ga sada optuzuju da namesta meceve?! Jos ih nisam sve ni naveo... Kao, "sram te bilo, sumnjas u Rafino postenje, dabogda ti ruze uvenule..."

Poenta? Samo obnavljam gradivo u kome se lepo kaze da "ne treba citati postove ljudi koji su provereno vrlo tanki sa poznavanjem materije, i kojima post sluzi samo za ubijanje vremena..."
Na zalost, ovde gomila takvih postova u poslednje vreme...
A pravi fanovi tenisa i pojedinih igraca ostaju... s njima se lako prepucavati; znaju o cemu pricaju, pa je polemika zadovoljstvo... ostalo je iz supljeg u prazno... :dontunderstand:

Pozdrav, uz (krajnje dobronameran) savet: ne kuckajte post na prvu loptu; sredite utiske... bice manje idiotluka ovde...

Poslednja izmena:
Kakav mec Hasa i Federera...uh...

Federer je igrao odlicno od pocetka...krstio sam se kada sam vidio da to taj-brejka prvog seta nije izgubio nijedan poen na svoj servis...kakvo je to savrsenstvo...

Ali Has je igrao za primjer...koliko tacnosti i smirenosti dok kola nijesu krenula niz brdo...a kola su krenula niz brdo tek pred kraj treceg seta...
Imao je sansu za brejk kod 4-4 u gemovima...da te jeza uhvati...

Mnogo dobar mec! Ne znam sta drugo da kazem...

Cestitam Rodzeru na smirenosti...jer kada igrate odlicno a nemate rezultat, to je tek za nervozu...

Na kraju kakva reakcija Rodzera...stvarno je i imao cemu da se raduje...

Has je igrao njemacki tip igre(bez greske) skoro tri seta...svaka cast!

Poslije ovakvog meca iako je bio dug...ocekujem izuzetno motivisanog Rodzera...i mislim da ovaj dugosatni mec nece ostaviti traga...barem ne za iduci mec...a poslije, ne znam...

Monfis nema sanse...nema aduta po meni...sto ne znaci da nece uzeti set, na primjer...
Vise aduta bi imao Endi, ali bi i on ispao...tako da je svejedno!

P.S. Rodzer ce igrati jos dugo, dugo... Nemojte da mislite da zuri u penziju...;)

@Torrente
Znas li ti da sve to ja namjestam?:mrgreen:
Ti samo reci sta ti treba da dobijes pare, i ja cu da sredim;)

@Tema
Marej ce da osvoji Vimbldon?! :smajlikojipucasebiuglavu:

Tezsak mec za Federera,tu nema sta...Na kraju se stvarno fino obradovao,vala i ja bih posle onakve zavrsnice.Iskreno govoreci,pred kraj treceg seta sam cak poceo da gubim nadu....>Rekoh sebi,e jebbga....Medjutim,kao i obicno,Fed me je bas prijatno iznenadio!

Ali moram reci da je ova sljaka....Obojena trava :) :) :) Koliko servis vinera,asova,pa ja ovo jos nisam video!Kod kuce smo se salili da su usporili travu da bi ubrzali sljaku.... :)

Has je odigrao odlicno...Prvi set Fed ama bas nista nije gubio na svoju servu,medjutim-izgubio je! Posle se mucio,bum tras-opet Has pogadja linije! Treci set je bilo mucenje..Za mene,ali tenis odlican.

E nakon tog dobijenog seta sam bio prilicno siguran da idemo i u peti....Nisam bas ocekivao onakvo ubijanje Hasa,ali....U petom setu sam znao da ce se Has vratiti..A one gluposti koje je govorio komentator da je Has mator,da ima 31 godinu i da ne moze da tri vise...E to je smesno!Federer ima samo 3 godine manje i sta sad,Fed mzoe da trci koliko hoecs a ovaj ne moze? Smesni su...Lepo reci,bravo Fed,kondicija odlicna,koncentracija na nivou,udarci kako treba a ne odmah,pa da Has je umoran i to je to....

Monfils....Daj Boze da ga Fed prodje brzo i bezbolno :) :) :) Opet,domaca publika,napaljeni FRA igrac + covek koji mu je vec uzeo 2 seta prosle godine..Bice cupavo...I da,Federeru niko nece da pokloni titulu..Da bi je osvojio prvo treba da pobedi Monfilsa...Pa jos 2 igraca!

IZgleda da ce oko 16h poceti Gonza i Marej....Pa da vidimo da Gonza odvali Skota!

Inace,sve cestitke Zimi i Nestoru,igraju kao zmajevi! Uleteli su u polufinale! Sada samo da braca Brajan isapdnu i to je to!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back