JaNkOvIc FaN
Domaćin
- Poruka
- 3.596
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srle vec moze da pocne da slavi![]()
To vam pricam. Talican je taj Federer kao niko a talija ti je 90% "dobrog igraca" a 10% je znanje.
Igra oko 13 h
C`mon Roger![]()
RAFAEL NADAL: Well, is not my best day today, no? I am not very happy. That's true, no? You know, is tough always losing in a GrandSlam, especially in one Grand Slam where you have the better chance to win thanthe rest than the others.
But I did. I did very well on Wimbledon and in Australia,and semifinals last year in US Open. Ihave to be confident on myself to keepgoing, keep working.
If I lost today, it ‑‑ well, the preparationmentally, I don't know, it wasn't perfect, no?
So I have to work harder to be readyfor the next big events.
Jednom je moralo da se desi,idemo dalje!![]()
Jel' Nadal stvarno govorio ovako?
A koji je bio Rezultat za Rafu na predhodnom turniru kad je igrao sa Soderlingom kad mu nije ulazio servis??? 6-1,6-0

Kako sto? Pa ovde na 3 reci idu 2 gramaticke greske.
)A koji je rezultat danas kada mu je ulazio servis?
Bice da je taj servis neki nevazan detalj?
Pa ga jos potezes na sljaci, gde je najmanje bitan od svih podloga?...
Bitno je da je RN odrzao tradiciju... da ne odigra mec u pet setova...
Pa se jos Najveci Teniser Univerzuma prepucava sa publikom posle meca... Ja pljuvao Federera, a ovaj isti...
I onda se kao neki cude sto je njegov poraz aplauzom sa tribina ispracen...
P.S.: A tek sto mi idu na... Kopaonik... neki "umovi" ovde koji pljuju po NDJ kada predaje meceve zbog umora, a sad potezu umor kao glavni argument za Madrid i danasnji debakl?...![]()
aaaa...kako si ovo skontaoMa namesteno je da Federer uzme taj ebeni 14-i GS .....Wimbldon ce da srede da uzme Marej najverovatnije...

aaaa...kako si ovo skontao![]()
Ahh...nek ga uzme vise...Ma namesteno je da Federer uzme taj ebeni 14-i GS .....Wimbldon ce da srede da uzme Marej najverovatnije...
Ma namesteno je da Federer uzme taj ebeni 14-i GS .....Wimbldon ce da srede da uzme Marej najverovatnije...
e, ajde skontaj ti u glavi ko ce uzeti slamove do kraja godine da mi vise ne gledamo...