ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
А ево једн малим словима.
Само за твоју душу ;).

E sad je o.k

Mada,uopste ne znam sta hoces da ti kazem... obojica su rodjeni u gradovima koji su na Balkanu,a balkanske su i drzave pod cijim zastavama igraju (logicno)

Posto obojica zive u Monte Karlu rekao bih i da su sugradjani

Ostase cetvorica..

Argentinac lepo iskoristio ocajno vece za Mareja i sada ima priliku da Svajcarcu konacno uzme neki set ili pobedom donekle ispravi blamazu iz Melburna kada se igrao sa njim kao sa malim detetom

Rafi se evidentno ne igra nesto preterano u Madridu i misli su mu odavno u Parizu gde ce dati sve od sebe da u potpunosti zaseni Borga na sljaci (i to ce mu poci za rukom). Djokovic bi opet mogao do seta ali bi to evidentno morao biti prvi,ako zeli da razmislja o pobedi. Naravno,tu je i ne bas mala kob da niko nikada nije uzeo 3 Mastersa za redom. Medjutim,ako je neko krenuo da rusi sve rekorde vezane za njih,onda je to definitvno Majorcanin

Ponovo jedan maestralan turnir (ne bas i organizovanost) iz Masters serije i prosto ne mogu da ne zalim sto ovaj jednostavan sistem turnira ranga ispod Gren Slema nije nekome pao na pamet jos 1973. nego su titule gomilali sirom planete u ko zna kakvoj konkurenciji (Konorsu sigurno nije zao :D)

Poslednja izmena:
Rekoh ja vec da Murray nece doci do polufinala. :roll:

Del Potro tesko moze napraviti nesto protiv Fedje, a Djokovicu je ovo najbolja prilika da dobije Rafu na sljaci.

malo mi fali pa da bi mi teze palo da federer uzme turnir nego da novak izgubi od rafe...
u sta sam se to pretvorio... :lol: maaaa.... bice da sam samo realan a i da gotivim nadala...

(lepo sam se ja ispricao :hahaha:)

Medo pogodio si i moja osecanja. :D

To je najgori scenario. Nole dobije Rafu pa izgubi od Feda. Necu ni da razmisljam o takvom hororu.

Nego kad igraju danas. Na sport klubu je pisalo u 4. Mogli bi i malo ranije da pocnu.

Daklem,danas nas Aqua Novak a.k.a. Dropsot Nole izlazi na megdan clay monsteru Rafi u srcu njegove mu otadzbine.
Hoce li srpski Aquaman uspeti ovoga puta da pobedi Raficu:think:
Posle odgledanog meca Rafe protiv onog cokera Verdaska,mislim da su sanse Aquamanu fifty-fifty.

6a00d8341ce22f53ef00e554f46d078834-800wi

Vamos Aquaman!

Poslednja izmena:
E sad je o.k

Mada,uopste ne znam sta hoces da ti kazem... obojica su rodjeni u gradovima koji su na Balkanu,a balkanske su i drzave pod cijim zastavama igraju (logicno)

Posto obojica zive u Monte Karlu rekao bih i da su sugradjani

А то си мислио ;).
Реко да ниси можда подјелио нјих двојицу на БАЛКАНЦА И ГРАШАНИНА ЕВРОПЕ ;) :rotf: :hahaha:.

Novaku SVAKA CAST!
Sta god da se desi- decko je car! Ali ga nece da to nisam video u zivotu...
Kada bi dobio Nadala, mislim da bi se bukvalno upisao od srece i usrao od neverice...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back