Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa i Novak da ima kondiciju ko Nadal bio bi nepobediv ali je nema i to ga nevidjeno kolje...sa kondicijom je nula a i takav je No.3 a da je ima niko mu nista ne bi mogao.

ok, ali meni se cini da je novakov problem zdravstven- takav da tu on ne moze mnogo da pomogne... dok ono sto pomenuh kod mareja itekako moze da se dotera...Pa i Novak da ima kondiciju ko Nadal bio bi nepobediv ali je nema i to ga nevidjeno kolje...sa kondicijom je nula a i takav je No.3 a da je ima niko mu nista ne bi mogao.
ok, ali meni se cini da je novakov problem zdravstven- takav da tu on ne moze mnogo da pomogne... dok ono sto pomenuh kod mareja itekako moze da se dotera...

SAm je izjavio da ne voli sljaku, i da ne igra dobro na njoj...........

da marej nije imao onaj blagi pad u toku 2. seta... mec bi bio gotov za nesto vise od 1h... vec 2. finale mastersa zaredom gubi od britanca... ali marej trenutno prosto igra bolje....
ali (!) novakova igra je u laganom usponu vec nekih mesec dana... sto ipak raduje.. pogotovo sto znamo da je mogao i da moze i jos... hvala mu za ovaj turnir! ... ajmo polako dalje...![]()
Isto kao i Sarapova......Dobar na ostalim a ne voli sljaku i ne ide mu bas najbolje...