ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa i Novak da ima kondiciju ko Nadal bio bi nepobediv ali je nema i to ga nevidjeno kolje...sa kondicijom je nula a i takav je No.3 a da je ima niko mu nista ne bi mogao.

Pa i Novak da ima kondiciju ko Nadal bio bi nepobediv ali je nema i to ga nevidjeno kolje...sa kondicijom je nula a i takav je No.3 a da je ima niko mu nista ne bi mogao.
ok, ali meni se cini da je novakov problem zdravstven- takav da tu on ne moze mnogo da pomogne... dok ono sto pomenuh kod mareja itekako moze da se dotera...

Mislim da je gotov Nole...zeznuo je set nevidjeno. Ne znam odakle mu ta taktika da ako ima vodjstvo od recimo 5-3 ili 5-2 i da protivnik servira i on mu kao pusta gem da bi stedeo snagu za svoj servis...totalni idiotizam.

kad ne iskoristis 5:2 i 2 set lopte... i kad iznerviran time na 5:5 nonsalantno dozvolis brejk sa 0...
samo ti cudo ostaje... a ono je em retko, em nije bilo zasluzeno danas...

ovo je bilo bas tesko gledati.

Poslednja izmena:
da marej nije imao onaj blagi pad u toku 2. seta... mec bi bio gotov za nesto vise od 1h... vec 2. finale mastersa zaredom gubi od britanca... ali marej trenutno prosto igra bolje....

ali (!) novakova igra je u laganom usponu vec nekih mesec dana... sto ipak raduje.. pogotovo sto znamo da je mogao i da moze i jos... hvala mu za ovaj turnir! ... ajmo polako dalje... :)

da marej nije imao onaj blagi pad u toku 2. seta... mec bi bio gotov za nesto vise od 1h... vec 2. finale mastersa zaredom gubi od britanca... ali marej trenutno prosto igra bolje....

ali (!) novakova igra je u laganom usponu vec nekih mesec dana... sto ipak raduje.. pogotovo sto znamo da je mogao i da moze i jos... hvala mu za ovaj turnir! ... ajmo polako dalje... :)

Upravo bi i jato tako rekao.
HVALA NOLE SVI TE VOLE.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back