Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pun mi je qratz i njega i onog njegovog debelog brava sto parazitira na njegovom racunu.
***, od sebe ne mozes pobeci... Eto, to vam je veliki RF. Veliki, ali samo kad pobedjuje... Sljam, u suprotnom...
Ionako sam smoren jos sad kad sam morao da vidim da je ljigavac pobedio...uzas!!!!

Ionako sam smoren jos sad kad sam morao da vidim da je ljigavac pobedio...uzas!!!!
Uroše,budi bar ti u pola čovek kao ljigavac i daleko ćeš da doguraš..

I vi ste jos ludji kad polemisete sa nekim ko ne zna koje je levo...
To zna svako ko je nekad imao 17 godina... Cim se bude prvi put isekao brijacem, ili skinuo mrak, pocece da revidira stavove... Pa izmedju ostalog i ovaj... Ovako, na forumu, misljenje ti je sto i ******: svako ima... Demokratija...
Uroše,budi bar ti u pola čovek kao ljigavac i daleko ćeš da doguraš..
NARAVNo ali to derle isto mora da zna gdje mu je mjesto a ne da se ponasa kao da prosipa pamet cjelog svjeta.
A ako stvarno razmislja isto kao sto ovde pise MRAK ce da skine za 60 godina kada mu do toga vise i ne bude.
Sllušaj da ti kažem nešto..Nisam opsednuta ni sa kim,pa ni sa Novakom, ali na ovakve stvari koje ti pišeš upravo dokazuje da si balavac..Zamisli da tebe neko nazove ljigavcem, kako bi tebi bilo? Da neko nazove bilo koga sa foruma tako isto bih reagovala..Možeš kritikovati igru bilo koga( ja ga i kritikujem,ne hvaliim samo) ali nazivati i pljuvati po nekome koga ne poznaješ izvini molim te,to ne tolerišem..
Nemam ništa od Navijanja za Novaka.Korist u životu ne nikad nije vodila.Navijam jer mi je drago kad pobeđuju naši sportisti i znam da se radujem tuđem uspehu..To je nešto što malo ljudi zna...
Sllušaj da ti kažem nešto..Nisam opsednuta ni sa kim,pa ni sa Novakom, ali na ovakve stvari koje ti pišeš upravo dokazuje da si balavac..Zamisli da tebe neko nazove ljigavcem, kako bi tebi bilo? Da neko nazove bilo koga sa foruma tako isto bih reagovala..Možeš kritikovati igru bilo koga( ja ga i kritikujem,ne hvaliim samo) ali nazivati i pljuvati po nekome koga ne poznaješ izvini molim te,to ne tolerišem..
Nemam ništa od Navijanja za Novaka.Korist u životu ne nikad nije vodila.Navijam jer mi je drago kad pobeđuju naši sportisti i znam da se radujem tuđem uspehu..To je nešto što malo ljudi zna...