ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gledao sam na češkoj Nova Sport. Smenjivali ru se češki i slovački reporteri. Čeh umeren i staložen a slovak je toliko navijao za Noleta da ga ni Polarnimeda ni Boris 1 ne bi mogli nadlajati. :D :D :D

Večeras sam tako lepo raspoložena da mogu svojim komentarima da dobijem ban...Ali baš me briga...Ne mogu da prihvatim da se neko nazove ljigavcem a pritom ne poznaje čoveka..

I vi ste jos ludji kad polemisete sa nekim ko ne zna koje je levo...
To zna svako ko je nekad imao 17 godina... Cim se bude prvi put isekao brijacem, ili skinuo mrak, pocece da revidira stavove... Pa izmedju ostalog i ovaj... Ovako, na forumu, misljenje ti je sto i ******: svako ima... Demokratija...

I vi ste jos ludji kad polemisete sa nekim ko ne zna koje je levo...
To zna svako ko je nekad imao 17 godina... Cim se bude prvi put isekao brijacem, ili skinuo mrak, pocece da revidira stavove... Pa izmedju ostalog i ovaj... Ovako, na forumu, misljenje ti je sto i ******: svako ima... Demokratija...

NARAVNo ali to derle isto mora da zna gdje mu je mjesto a ne da se ponasa kao da prosipa pamet cjelog svjeta.
A ako stvarno razmislja isto kao sto ovde pise MRAK ce da skine za 60 godina kada mu do toga vise i ne bude ;).

2poppbl.jpg

NARAVNo ali to derle isto mora da zna gdje mu je mjesto a ne da se ponasa kao da prosipa pamet cjelog svjeta.
A ako stvarno razmislja isto kao sto ovde pise MRAK ce da skine za 60 godina kada mu do toga vise i ne bude ;).

Oces da ti nadjem neku devojku da skines mrak...Jbte vreme ti je....Ja znam gde mi je mesto ne mora niko da mi pokazuje...Bas sam se potreso za sve sto mi pisete,nemojte plakacu....evo odma...

Ja nzn kako neko nema ni grama mozga kao vecina ovde pa da razume da ne moze svaki covek na svetu da voli i gotivi istu osobu da budem precizniji Novaka Djokovica...I cim neko ima drugo misljenje odma on je ovakav on je onakav samo Novak mora da se voli!!!...Stvarno vas ne razumem....

Sllušaj da ti kažem nešto..Nisam opsednuta ni sa kim,pa ni sa Novakom, ali na ovakve stvari koje ti pišeš upravo dokazuje da si balavac..Zamisli da tebe neko nazove ljigavcem, kako bi tebi bilo? Da neko nazove bilo koga sa foruma tako isto bih reagovala..Možeš kritikovati igru bilo koga( ja ga i kritikujem,ne hvaliim samo) ali nazivati i pljuvati po nekome koga ne poznaješ izvini molim te,to ne tolerišem..

Nemam ništa od Navijanja za Novaka.Korist u životu ne nikad nije vodila.Navijam jer mi je drago kad pobeđuju naši sportisti i znam da se radujem tuđem uspehu..To je nešto što malo ljudi zna...

Ne moraš da voliš Novaka,ni ja ne volim tenis Nadala i Federera ali ih nikad nisam nazivala takvim imenima..

Poslednja izmena:
Sllušaj da ti kažem nešto..Nisam opsednuta ni sa kim,pa ni sa Novakom, ali na ovakve stvari koje ti pišeš upravo dokazuje da si balavac..Zamisli da tebe neko nazove ljigavcem, kako bi tebi bilo? Da neko nazove bilo koga sa foruma tako isto bih reagovala..Možeš kritikovati igru bilo koga( ja ga i kritikujem,ne hvaliim samo) ali nazivati i pljuvati po nekome koga ne poznaješ izvini molim te,to ne tolerišem..

Nemam ništa od Navijanja za Novaka.Korist u životu ne nikad nije vodila.Navijam jer mi je drago kad pobeđuju naši sportisti i znam da se radujem tuđem uspehu..To je nešto što malo ljudi zna...

Upravo tako....mene je recimo ona Ana Ivanovic oduvek iritirala ali sam navijao za nju kad igra sve dok se nije slikala sa Klintonom cime je pokazala nepostovanje svog naroda.
Noletu za sada svaka cast i sto se tice odnosa prema svojoj zemlji a i ostalom.

Ljigavac sam rekao jer me uzasno nervira to foliranje koje je vec provaljeno odavno i NE ZNA da prihvati poraz kao sportista i sampion koji priznajem da jeste...Ali od tog foliranja mi je muka....A i nisam rekao tebi da si ljigava tako da opusti se malo....

A i ti Giovanna zamisli,dajem primer ne volis Nadala i na forumu napises kako te nervira,odvratan ti je i svi te odma napadnu kao ti nisi normalna on ne sme da se mrzi,njega ko ne voli on je ono on je ovo a ti si samo iznela svoje misljenje....Tako i ja imam samo drucaije misljenje od drugih i sad me treba mrzeti....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back