ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A ovaj... na sta treba da lici igrac koji u karijeri nema apsolutno nista??

I zar je trebao pobediti mnogo mladjeg momka koji je vec uspeo da se u lepom stilu dovuce do par titula,koje janko verovatno u zivotu nece videti :dontunderstand:

A ovaj... na sta treba da lici igrac koji u karijeri nema apsolutno nista??

I zar je trebao pobediti mnogo mladjeg momka koji je vec uspeo da se u lepom stilu dovuce do par titula,koje janko verovatno u zivotu nece videti :dontunderstand:

Upravo tako....osim sto je 2-3 puta uspeo da eliminishe nekog favorita i to pre svega zbog loseg dana doticnih i sto je par puta "namucio" neke favorite.....nista drugo u karijeri nema.

Problem je u tome sto Janko mozda stvarno i nije kalibar za vise. Daleko od toga da je ova relacija izmedju 40 i 55 mesta na svetu losa stvar,ali cini mi se da on jednostavno nije lik za recimo Top 30.
Steta je sto on samo poneakd pokazuje da je nekad bio i osvajac Orange Bowla,da je mozda potencijalno trebao i bolju karijeru da ima,ali....

Za razliku od njega,od Troickog stvarno mozda i bude nesto.Ne Top 10 igrac,ali da udje bar jednus ezonu u Top 20,zasto da ne?

ako je vavrinka uletao u top 10 i ako je nikolaj i dalje 5. igrac sveta... zasto da viktor ne uleti i u top 10? ko zna... :mrgreen:
a bas me zanima kako ce se pokazati (vec sutra) protiv mareja... :)

a taj utorak na sredu:

u 17.00 -> novak vs berdih
oko 19.00 -> viktor vs marej
oko 23.00 -> fed vs dent
ne pre 03.00 -> rafa vs vavrinka / andreev

Troicki je pukao kao malo dete....I to kako...Kuku majko al ga ubi decak....

Inace,opet me na kladzi zezaju zene.Ova Kuznjecova nikako da prelomi i dobije Voznijacki...Ovo stvarno nema smisla.

Iance,igracu najverovatnije protiv Noleta sad kad igra sa Congom.Iskren da budem,Conga je za njega kao Rafa za Feda :(

ma dobija novak congu sutra! :D

a troicki.. kao da se ukakio cim je izasao ispred 4. na svetu... nista nije islo... al bice bolje (daleko od toga da je i ovo dokle je stigao lose)... :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back