ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Auh....Ti Despoti...Kroz celu istorju Srbije samo probleme prave..I poneki hram,da se oduze za sva ubistva (u ime Boga i naroda).

No,jel to Despot Srdjan konacno i potpuno izgubio kompas i postao tata Dokic No. 2?

Nadam se i ja :), ali ipak, mislim da je jako teško distancirati se od takvih stvari.
Evo živa nisam zbog njegovog večerašnjeg meča. Eto, tek je 2.kolo a ja pod stresom :(

lagana pobeda za novaka (6:3, 6:2)... :D sledeci protivnik mu dolazi iz duela bagdatis vs metju...

a ja sam progutao to da fed igra danas... :) i to upravo (protiv kima)... vodi sa 3:1 u drugom setu (dobio je 1.)...

Možda delujem sebično ali da sam ja Novak,okrenula bih se sebi i svojim "interesima" u ovom slučaju karijeri.Vratila život u normalu,psihički se sredila neke stvari iskristalisala sa pojedincima i jednostavno dala do znanja da ništa što drugi rade ne treba da me dotiče..Ako se to ne desi, može slobodno da se povuče iz tenisa već u junu ove godine..

Možda delujem sebično ali da sam ja Novak,okrenula bih se sebi i svojim "interesima" u ovom slučaju karijeri.Vratila život u normalu,psihički se sredila neke stvari iskristalisala sa pojedincima i jednostavno dala do znanja da ništa što drugi rade ne treba da me dotiče..Ako se to ne desi, može slobodno da se povuče iz tenisa već u junu ove godine..

Sve sto si rekla je tako...svaka cast.
Mislim da on nije taj tip nego FIGHTER i da ce nastaviti da daje se od sebe.
Sve je do psihe :(...u ovom slucaju ne ide u prilog NOLETU.
Sta ga boli ona stvar ima miloine i moze da bude trener za debele pare.

Meni je jako zamorno,a Rafi verujem jos gore,da na svakom turniru juri zavrsnicu koju je ostvario prosle godine. Nakon onakvog izdanja u Indian Velsu mogao je lepo da se odmori pred sljaku a sad treba braniti i finale novog Mastersa

Medjutim,ako uspe to da ostvari ili bar pridje blizu finala,verujem da ce do polovine sezone jos vise cementirati svoju poziciju 1,jer uskoro odlazimo na njegov teren,a onda ce stvari ici lakse. Federer ima US Open nad glavom a Rafa ce ici potpuno cist i u London tako da bi u narednih par meseci mogao obezbediti prvo mesto na rang listi 1. januara 2010. i spojiti ovu godinu kao kontinuinirani broj 1 :ok:

SVAKA cast! pa, nalbandian (ma koliko nekonstantan bio) je na proslom mastersu propustio 5 mec lopti protiv nadala koji je posle lagano uzeo trofej... i tada je viktora izbacio david, ali nije bilo preubedljivo... za ovaj rezultat... stvarno svaaaka cast! :super:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back