ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
HVAAAAAAAAAAAAALAAAAAAAAAAAAAAAAA VAM LJUDI :D :D :D

E stvarno ste careci,svaka vam cast....Uskoro cu poceti da navijam i za ove nase teniserke koliko ste me dirnuli sada

Ja sam brate ovih dana bas bio veseo a ni u Beogradu mi jednog dana nije bilo muka kao obicno pa da sam ostao u tom raspolozenju dosao bih da ti Meda i ja ubijemo po koje!!!

Na zalost,sinoc sam se opet strasno rastuzio tako da nista od toga ali znas ti sta ti ja zelim. Bice prilike da to i proslavimo :ok:

SRECAN RODJ, IMENJACEEEEE! :rodjendan:
jes' da medju poslednjima cestitam, al sigurno ti bar od nekoga iskrenije zelim SVE NAJ!:mrgreen: a evo, danas necu zaliti ni sto fed nije ispao! :D a ti, da nam uvek lepo kazes kad ti je rodj, da ne mislimo mnogo! :mrgreen:

Marateeeeeee bre :dash::dash:

Ako vec Rafu ne mogu gledati opusteno zbog silnih stvari koje juri daj bar da ne psujem dok ti igras. Pobedio te covek koji hoce da se poigrava na terenu za potez vise.. ma,sam si sebe unistio

Ili se brate povuci ili nadji u sebi klinca od kojeg su drhtale noge svakom igracu na ATP turu nekada,ovako ne ide

Poslednja izmena:
Thank you friend! Slažem se sa svim što je rekao Armenulić. Pojačati fizičku spremu, psihički se stabilizovati,poraditi na servisu, udarcima na mreži..Ih, ja ću još malo sve da nabrojim..:eek: Baš ga preterah..:hahaha:

Marateeeeeee bre :dash::dash:

Ako vec Rafu ne mogu gledati opusteno zbog silnih stvari koje juri daj bar da ne psujem dok ti igras. Pobedio te covek koji hoce da se poigrava na terenu za potez vise.. ma,sam si sebe unistio

Ili se brate povuci ili nadji u sebi klinca od kojeg su drhtale noge svakom igracu na ATP turu nekada,ovako ne ide

Taj meč je definitivno utisak dana!!!! Da nisam gledala, ne bih verovala!!! :dash:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back