ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U gornjem delu su ti

Rafa vs Del Potro
Rodik vs Djokovic

a dole

Fed vs Verdasko
Marej vs i nekim cudom Ljubicic

svog miljenika i ovaj potonji par mozes gledati veceras

Sto se tice neke lagane pobede Verdaska nad Federerom to se ne moze desiti...

Mnogo puta su teniseri poput Blejka,Ljubicica,Gonzalesa,Ferera ili sad Verdaska igrali maestralan tenis,gde se cinilo da im niko ne moze stati na put. Medjutim,ti ljudi nemaju velike pobede a jos manje velike titule u karijeri i protiv igracine kakav je Federer jednostavno pucaju po svim savovima. Sinoc sam aplaudirao Gonzalesu sto nakon jednog izgubljenog seta nije rekao sebi ''Mec je gotov'' iako sam znao da on nema sanse protiv Svajcarca

Verdasko bi nekim mecom karijere mogao pobediti drugog reketa sveta jer Fed nije ono sto je nekad bio ali ja se ne nadam puno

nesto mislim da verdasko nema sanse protiv fed-a... po meni vise sansi ima del potro protiv nadala.. novak vs endi mi deluje kao najneizvesniji mec, a marej na ovom turniru ima srece kolko volis...

Sto se tice neke lagane pobede Verdaska nad Federerom to se ne moze desiti...

Mnogo puta su teniseri poput Blejka,Ljubicica,Gonzalesa,Ferera ili sad Verdaska igrali maestralan tenis,gde se cinilo da im niko ne moze stati na put. Medjutim,ti ljudi nemaju velike pobede a jos manje velike titule u karijeri i protiv igracine kakav je Federer jednostavno pucaju po svim savovima. Sinoc sam aplaudirao Gonzalesu sto nakon jednog izgubljenog seta nije rekao sebi ''Mec je gotov'' iako sam znao da on nema sanse protiv Svajcarca

Verdasko bi nekim mecom karijere mogao pobediti drugog reketa sveta jer Fed nije ono sto je nekad bio ali ja se ne nadam puno

Ne bi bio toliko siguran...
Vidjecemo veceras.

Xaxaxaxax,sto bi se reklo,a neces ni skorije :)

Mislim da od Ljube nece biti nista u narednom periodu,mada ko zna....Mozda covek resio da pokaze da jos niej za staro gvozdje.

Ljubičić je zaista odlično odigrao na ovom turniru (doduše odgledala sam snimak meča Andreevim i sinoćni sa Marejem pa možda nemam potpunu sliku), a uopšte nisam mislila da Perdasko može da pobedi Federera. Tipovala sam na jedan set ako bude u bljesku koji ga drži već neko vreme, ali da dobije Federera, teško. Ajde, da ne grešim dušu, nikada se ne zna, ali... teško!
Iskreno se nadam da će naša baba Nole da živne večeras jer ono što je do sada prikazivao, realno nije dovoljno za pobedu nad (Ro)Dikom.

23.00 -> novak vs rodik
zatim -> rafa vs del potro
03.30 -> ana vs pavlicenkova

a verdasko... za mene, po ocekivanju. neki teniseri su prosto nekim drugima redovne musterije, i to se retko menja cak i sa njihovom mnogo boljom igrom nego inace...

Bravo Endi.. ipak ti ostavljas srce na svom terenu

Djokovic ne brani Australiju,ne brani Indian Vels,pored zdravog Rafe moze samo da sanja odbranu Rima pa nek se polako sprema da brani Masters u Londonu.. samo se nadam da ce tamo imati 7 zdravih odmornih protivnika pa da vidimo

Steta sto i Fed nije izgubio bodove pa da Rafa mirno igra ovo 1/4 ali nema veze

ovo je bilo toliko bezvoljno da iza verovatno postoji i neka veca pozadina od tek-takvog raspolozenja... sta da se radi... mogao je i onaj vavrinka da ga dobije juce... ovako bar nije zamalo izgubio.. a malo ce predahnuti pred majami koji krece vec sledece nedelje. :) ajmo ajmo.. sto te ne ubije, ucini te jacim! :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back