Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nesto mislim da verdasko nema sanse protiv fed-a... po meni vise sansi ima del potro protiv nadala.. novak vs endi mi deluje kao najneizvesniji mec, a marej na ovom turniru ima srece kolko volis...
Sto se tice neke lagane pobede Verdaska nad Federerom to se ne moze desiti...
Mnogo puta su teniseri poput Blejka,Ljubicica,Gonzalesa,Ferera ili sad Verdaska igrali maestralan tenis,gde se cinilo da im niko ne moze stati na put. Medjutim,ti ljudi nemaju velike pobede a jos manje velike titule u karijeri i protiv igracine kakav je Federer jednostavno pucaju po svim savovima. Sinoc sam aplaudirao Gonzalesu sto nakon jednog izgubljenog seta nije rekao sebi ''Mec je gotov'' iako sam znao da on nema sanse protiv Svajcarca
Verdasko bi nekim mecom karijere mogao pobediti drugog reketa sveta jer Fed nije ono sto je nekad bio ali ja se ne nadam puno
Ocekujem ozbiljnu borbu Noelta i Rodika,zato jedva cekam mec...Mada ce brat gledati Prison Brake,joooooooj,ubicu ga....Ja tek posle dolazim na red![]()