ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nole je najgora baba, ni oznojio se nije. Ne ume servis da vrati, ne ume da smecuje balon, u*****o se i gresio nenormalno na servisu i svuda drugo. Rodik isto nema pojma, on samo stoji i odbija lopte bez spina. Sto pokazuje da Nole nema tehniku kad to ne ume da zakuca kao sto bi Rafa uradio.

nije mu ovo ni prvi ni poslednji put da dodje i ode gotovo podjednako bezvoljno... to je prosto tako (iz ovog, onog ili ni jednog razloga).... chak mi je i chuku navikao, pa se samo radujem pobedama dok poraze relativno mirno prihvatam...
a na stranu konkretnu partiju- nije ni 1/4f mastersa malo (nego se mi razmazimo)...

nista... odmor do sledecih partija i navijanja. bice bolje. :)

Rodik bre ovde mora da grize.. znamo kakav je sljaker i znamo kakvo ga je cudo snaslo na Vimbldonu prosle godine tako da ce njegova sezona veoma brzo prestati i bice nastavljena tek krajem jula

nije mu ovo ni prvi ni poslednji put da dodje i ode gotovo podjednako bezvoljno... to je prosto tako (iz ovog, onog ili ni jednog razloga).... chak mi je i chuku navikao, pa se samo radujem pobedama dok poraze relativno mirno prihvatam...
a na stranu konkretnu partiju- nije ni 1/4f mastersa malo (nego se mi razmazimo)...

nista... odmor do sledecih partija i navijanja. bice bolje. :)

Legao mi je ovaj tvoj optimistički pogled na Novakov večerašnji meč, jer me baš rastužio svojom igrom. Sve vreme mi je bio u glavi meč Nadal - Nalbandijen i Nadalova fascinantna borba i nekako sam se nadala da će se desiti čudo i večeras, ali...avaj...!:dontunderstand:

Rodik Vs verovatno Rafa,bice to veselo gledati. A Rodiku bi bilo bolje da bilo sta uradi,jer posle toga mu tri meseca nema tenisa :)

Samo se vi zezajte za Federera,sad je ozbiljno shvatio svoju akrijeru..Mora da zaradi pare,jer kako ce da hrani dete?Trut ne moze da radi,samo ce da s egoji i da zdere sve vise,dete mora da jede a ko mora da radi?Jadni tata.Zato na vreme treba da osvaja turnire,da ne zivi kao podstanar negde ;)

Rafael Nadal bez specijalne igre bukira mesto u 1/2 sestog najveceg turnira u godini :worth::worth:

Meni jos uvek puca glava od jutrosnjeg pijancenja,danas ustajem u 6 i po ovoj ebenoj prvoaprilskoj mecavi idem u Loznicu a ovaj momak je jedini sportista zbog kojeg i u takvoj situaciji ostajem budan i uz njega. Razlog je prilicno jednostavan. U apsolutno svakom trenutku svakog meca ja znam da on daje svojih 100% a ako stvari krenu lose kao protiv Davida izgurace to i na 110%,samo da bi na kraju stao na sredinu terena sa pobednickom pesnicom u vazduhu. I sve dok se Rafael Nadal na pocetku gema nervira oko svoje servis greske ja znam da je na putu da postane najveci teniser u istoriji

Cast je biti tvoj navijac

Federer - Marej i Rafa - Rodik

Boga mi,ovo su stvarno ekstra mecevi. Ja se nadam da ce drug napokon da savlada duhove u sebi i da nece dozvoliti da ga opet pobedi ruzni Britanac. A za Rafu i Rodika....Hmmmm....Rodika ne volim,ali bolje mi je-zbog druga Rodzera,da mu on dodju u finalu.

E sad cekam Medu da mi napise tacno vreme odigravanja meceva :)

Federer - Marej i Rafa - Rodik

Boga mi,ovo su stvarno ekstra mecevi. Ja se nadam da ce drug napokon da savlada duhove u sebi i da nece dozvoliti da ga opet pobedi ruzni Britanac. A za Rafu i Rodika....Hmmmm....Rodika ne volim,ali bolje mi je-zbog druga Rodzera,da mu on dodju u finalu.

E sad cekam Medu da mi napise tacno vreme odigravanja meceva :)
u 21.00 fedja vs marej,
a za njima rafa vs rodik. :)

nije mi bilo u planu da u ovom 1/2f navijam za rafu...
al' sta da se radi... :)

Auuuuuuuuuuu,a aj opet na poslu,neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :( :( :( Gde bas veceras nocna smena...
Grrrrrr....Nista,probacu u kuglani da pratim meceve,pa ako me sef uhvati....Jembes ga... ;)

Ovo je "tuga" gledati Federera kako uopste nema igru za Mareja :dontunderstand: uopste mu ne lezi :-)

Iako mi nije omiljen teniser, svakako vise navijam za njega nego za ovog smora od tenisera;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back