ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da,da,da...............
Velike su Del Potrove sanse sutra, ako se Fed pocne opet brzo umarati.
Al' ko sto kazu: Noc nezna sta zora radja.:D
Cekamo............

Ispade Nole.

Ovaj Hrvat igra najodvratniji tenis ali sta da se radi kada servira za 10.On mu dodje u tenisu ko Sekil O'Nil u basketu...pojma nema ali fizicki atributi cine cuda

Ispade Nole.

Ovaj Hrvat igra najodvratniji tenis ali sta da se radi kada servira za 10.On mu dodje u tenisu ko Sekil O'Nil u basketu...pojma nema ali fizicki atributi cine cuda

Sekil je bio masa samo prve 3 godine karijere...Nakon toga je nabacio i sasvim solidnu tehniku za centra,tako da molim lepo,nije Sek bio samo konjina pod kosem :mrgreen:

A ja,NARAVNO,sutra radim i naravno necu moci da gledam Federera...Eh,zivote lutalico...:sad2:

Sekil je bio masa samo prve 3 godine karijere...Nakon toga je nabacio i sasvim solidnu tehniku za centra,tako da molim lepo,nije Sek bio samo konjina pod kosem :mrgreen:

A ja,NARAVNO,sutra radim i naravno necu moci da gledam Federera...Eh,zivote lutalico...:sad2:
ko zna zasto je to dobro... mozda del potro.... :o
al' i da pukne- najverovatnije ce (ti) ipak ostati 2. na kraju godine. :)

Poslednja izmena:
Da,da,da...............
Velike su Del Potrove sanse sutra, ako se Fed pocne opet brzo umarati.
Al' ko sto kazu: Noc nezna sta zora radja.:D
Cekamo............

za ovih 5 godina koliko ga konstantno gledam ne secam se da je ikad bio umoran,dizao glavu ili trazio medical bez razloga ili sa razlogom.

ne znam o kakvom brzom umaranju govoris,covek je,kao i Rafa,spreman da se ganja 4 sata u svakom mecu

kako najverovatnije?? Rafu ne moze prestici ni da ima 4 ruke a ne vidim ni kako se moze desiti tragedija pa da izgubi drugo mesto
sada je mozda i tesko. ali znam da je novak imao dobru priliku da sezonu zavrsi kao 2., jer je pocev od USO-a imao bas dosta manje bodova za odbranu od fedje, sve do kraja sezone (razlika bodova za odbranu u korist novaka je bila veca od razlike koju je fedja imao trenutno). nisam mislio da se mnogo promenilo od tada (do ovog mastersa)... al' nisam ni sabirao. :)

edit: e evo, bio sam dovoljno vredan (tj. zaludan) da sve bacim na "papir".... u stvari... kada vidim koliko sam vremena bacio- ipak sam bio totalna budala... a kad je tako... mogao bih malo i da doteram, pa i da obojim ovaj rad. :lol: (:dash:) :lol:

Dakle...

-----------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------

Trenutna razlika izmedju Noleta i Fedje je 1205 poena.

Novak je ovde izgubio 150 poena pa je to vec sada 1355 poena prednosti za Fedju.
Ali, ova cifra ce posle Madrida (zavisno od uspeha Fedje)- biti izmedju 1130 (ako izgubi od Del Potra) i 1505 (ako osvoji turnir)!

E sad... Branjenje poena...

- u Parizu: Novak je prosle godine izgubio u 2. kolu, a fedja u 3 (sto je +40 poena u korist Novaka).
- na Masters kupu: Fedja brani 650, a Novak 0 poena (+650 poena za novaka).

Znaci (posle Madrida)- Fedja ukupno do kraja sezone brani 690 poena vishe od novaka!

Sto znaci da je realna razlika 440 do 815 poena prednosti za Fedju (ponovo zavisno od Fedjinog nastupa u Madridu).

E sad ide maximalni broj novih poena u opticaju...

- Novak ima do kraja na raspolaganju 465 novih poena u Parizu, i 750 poena na masters kupu. --- Sto je ukupno 1215.
- Fedja moze da doda 425 poena u Parizu i 100 poena na masters kupu. --- Sto je ukupno 525.

A to znaci da novak ima 690 (1215-525=690) poena vise na raspolaganju do kraja sezone.

Sto dalje znaci da ce lista (ako Fedja i Novak u Parizu i Shangaju dodju do istih faza takmicenja) na kraju godine izgledati tako da ce Novak imati 250 poena vishe od Fedje, tj. da ce Fedja imati 125 poena vishe od Novaka (zavisno, naravno i opet, od Fedjinog rezultata u Madridu).

Da zakljucim... U trku za 2. mesto:

- Fedja ulazi sa prednoscu od 125 poena ako osvoji Madrid.
- Novak ulazi sa prednoscu od 25 poena ako fedja stane u finalu.
- Novak ulazi sa prednoscu od 150 poena ako fedja stane u 1/2f.
- novak ulazi sa prednoscu od 250 poena ako fedja izgubi od del potra.

Dakle, realne razlike nisu velike... I pocevsi od Pariza, Novak nece biti u prednosti (u trci za 2. mesto na kraju godine) SAMO ako Fedja osvoji Madrid! :D

E sada ostaje samo da naglasim jos nesto, sto posle svega moze delovati neverovatno... Uopste me i nije nesto briga ko ce biti 2. na kraju godine- svakako ce se u 1/2f u buducnosti (kao i do sada) najcesce sastajati 2. i 3. igrac sveta.

.
.
.

:dash:

Poslednja izmena:
za ovih 5 godina koliko ga konstantno gledam ne secam se da je ikad bio umoran,dizao glavu ili trazio medical bez razloga ili sa razlogom.

ne znam o kakvom brzom umaranju govoris,covek je,kao i Rafa,spreman da se ganja 4 sata u svakom mecu

Stani,nepucaj vise:eek:
Tek svice bre.
E pa sad. ovo ispade da sam ispljuvala svog coveka.A to ne,ne nikada.
Ne govorim generalno o "fizickom umoru",i ne cemo to sad da bukvalisemo. On kad ne moze dalje ili pusta lopte da padaju metar od njega-ne mrdnuvsi ili namerno puca u glupe aute( to smo imali prilike svi na zalost da vidimo ). Ali do kraja ostaje na terenu. Koliko je puta to uradio od januara.
A bit je u tome, da to "zamaranje",ne sme da padne danas.

Medo, bravo za analizu! Ako nesto volim da citam na ovom forumu, to je dobra analiza.
Ja bih jos dodao, Roger ostaje drugi, jer Nole igra ko baba, mozda ga i Marej prestigne.
Dakle, mozda je vreme da otvorimo temu 'Novak Djokovic - najvece razocarenje?' ?
Mucenje je gledati meceve tog momka u poslednjih par meseci, samo baca rekete, psuje, lose udara, gleda u nebo umesto u loptu...nestalo motivacije? Ne da Sarapova? Udarile pare u glavu? Izvetrila droga? Mozda izdaje knjigu 'Moj poslednji GS' (ista ko i prethodna samo naslov drugaciji) ?
Poslednji dobar mec bio je cini mi negde pre RG, kad je izgubio od Rafe.

Koju tehniku nije mogao ni slobodno bacanje da ubode a koseve je davao smao tako sto razgrne sve oko sebe i polozi loptu u kos.

Stani,nepucaj vise:eek:
Tek svice bre.
E pa sad. ovo ispade da sam ispljuvala svog coveka.A to ne,ne nikada.
Ne govorim generalno o "fizickom umoru",i ne cemo to sad da bukvalisemo. On kad ne moze dalje ili pusta lopte da padaju metar od njega-ne mrdnuvsi ili namerno puca u glupe aute( to smo imali prilike svi na zalost da vidimo ). Ali do kraja ostaje na terenu. Koliko je puta to uradio od januara.
A bit je u tome, da to "zamaranje",ne sme da padne danas.

ja zaista nisam mogao da znam sta drugo podrazumevas pod ''umorom''

sad ne razumem ni ovo ''do kraja ostaje na terenu''. covek mozda nikad nije ni predao mec :dontunderstand:

znaci covek koji 5 meseci nije osvojio nista,koji je i ovde izgubio bodove,ima lepu sansu da prestigne osvajaca poslednjeg GS turnira i lika koji ima +1000 bodova u steku na samo dva turnira

genijalno :dash:

E,znate sta je veoma interesantno?Ako pogledate razliku izmedju Federera i Nadal,u ovom momentu,ona glasi 1.070 bodova.Sta to znaci? Znaci,da je Federer uspeo da odbrani titulu na Vimbldonu,razlika izmedju ova dva tenisera bi bila kolika...? Hmmm...Federer je tamo izgubio 500 bodova...Rafa dobio 500..Ako se tako racuna,a mislim da jeste,ispade da bi Rafa imao samo 70 bodova vise! I pored nazovimo slabe Federerove sezone :D :D :D Ako gresim,recite....

I inace,bravo Medo za analizu! Ipak,smatram da je Nole daleko,daleko od druge pozicije u ovom momentu...Sto zbog forme,sto zbog sto taj drugi igrac sveta ipak nije bilo ko ;)

E,znate sta je veoma interesantno?Ako pogledate razliku izmedju Federera i Nadal,u ovom momentu,ona glasi 1.070 bodova.Sta to znaci? Znaci,da je Federer uspeo da odbrani titulu na Vimbldonu,razlika izmedju ova dva tenisera bi bila kolika...? Hmmm...Federer je tamo izgubio 500 bodova...Rafa dobio 500..Ako se tako racuna,a mislim da jeste,ispade da bi Rafa imao samo 70 bodova vise! I pored nazovimo slabe Federerove sezone :D :D :D Ako gresim,recite....

Gresis, Federer je izgubio 300 bodova, Nadal dobio 300, tako da bi razlika ipak bila 470 bodova. Ali na moju srecu ta razlika je mnogo veca...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back