nordic_warrior
Elita
- Poruka
- 18.286
ima li na tv?
kao i uvek,zna se gde
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ima li na tv?
Ispade Nole.
Ovaj Hrvat igra najodvratniji tenis ali sta da se radi kada servira za 10.On mu dodje u tenisu ko Sekil O'Nil u basketu...pojma nema ali fizicki atributi cine cuda
ko zna zasto je to dobro... mozda del potro....Sekil je bio masa samo prve 3 godine karijere...Nakon toga je nabacio i sasvim solidnu tehniku za centra,tako da molim lepo,nije Sek bio samo konjina pod kosem
A ja,NARAVNO,sutra radim i naravno necu moci da gledam Federera...Eh,zivote lutalico...![]()
Da,da,da...............
Velike su Del Potrove sanse sutra, ako se Fed pocne opet brzo umarati.
Al' ko sto kazu: Noc nezna sta zora radja.
Cekamo............
ko zna zasto je to dobro... mozda del potro....
al' i da pukne- najverovatnije ce (ti) ipak ostati 2. na kraju godine.![]()
Sekil je bio masa samo prve 3 godine karijere...Nakon toga je nabacio i sasvim solidnu tehniku za centra,tako da molim lepo,nije Sek bio samo konjina pod kosem
A ja,NARAVNO,sutra radim i naravno necu moci da gledam Federera...Eh,zivote lutalico...![]()
sada je mozda i tesko. ali znam da je novak imao dobru priliku da sezonu zavrsi kao 2., jer je pocev od USO-a imao bas dosta manje bodova za odbranu od fedje, sve do kraja sezone (razlika bodova za odbranu u korist novaka je bila veca od razlike koju je fedja imao trenutno). nisam mislio da se mnogo promenilo od tada (do ovog mastersa)... al' nisam ni sabirao.kako najverovatnije?? Rafu ne moze prestici ni da ima 4 ruke a ne vidim ni kako se moze desiti tragedija pa da izgubi drugo mesto
za ovih 5 godina koliko ga konstantno gledam ne secam se da je ikad bio umoran,dizao glavu ili trazio medical bez razloga ili sa razlogom.
ne znam o kakvom brzom umaranju govoris,covek je,kao i Rafa,spreman da se ganja 4 sata u svakom mecu
Sekil je bio masa samo prve 3 godine karijere...Nakon toga je nabacio i sasvim solidnu tehniku za centra,tako da molim lepo,nije Sek bio samo konjina pod kosem
Stani,nepucaj vise![]()
Tek svice bre.
E pa sad. ovo ispade da sam ispljuvala svog coveka.A to ne,ne nikada.
Ne govorim generalno o "fizickom umoru",i ne cemo to sad da bukvalisemo. On kad ne moze dalje ili pusta lopte da padaju metar od njega-ne mrdnuvsi ili namerno puca u glupe aute( to smo imali prilike svi na zalost da vidimo ). Ali do kraja ostaje na terenu. Koliko je puta to uradio od januara.
A bit je u tome, da to "zamaranje",ne sme da padne danas.
E,znate sta je veoma interesantno?Ako pogledate razliku izmedju Federera i Nadal,u ovom momentu,ona glasi 1.070 bodova.Sta to znaci? Znaci,da je Federer uspeo da odbrani titulu na Vimbldonu,razlika izmedju ova dva tenisera bi bila kolika...? Hmmm...Federer je tamo izgubio 500 bodova...Rafa dobio 500..Ako se tako racuna,a mislim da jeste,ispade da bi Rafa imao samo 70 bodova vise! I pored nazovimo slabe Federerove sezone![]()
![]()
Ako gresim,recite....