ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja samo znam da mi je kad je izasao zreb bilo drago sto je Nole u Fedexovoj polovini, ali kako odmice US Open vise bih volela da je kod Nadala, imam utisak da bi njega kako trenutno stoje stvari mogao lakse dobiti.Mada to jos nista ne mora da znaci.
hehee... BAS OVO i ja malopre pomislih... ali sad kad malo razmislih... ipak je bolje ovako... mislim, novak ce imati bas tezak posao (posle cilica koji je u izuzetnoj formi ide na tsongu koji izgleda najbolje igra na tvrdim GS-ovima, a tu je onda i rodik) i bicu prezadovoljan da dodje do 1/2f ... ali ako dodje, ipak je bolje da tu bude fedja... nije ovo prvi put ove sezone da fedja lupa redom slabije igrace iskaljujuci sav bes, nastao sto obicno pukne od prvog ozbiljnijeg... :lol: ... dok rafa sa druge strane.... uh- dobiti ga u 3 seta je najnezahvalniji posao u tenisu trenutno, pa cak i na betonu...

(btw, citirah ovo sa teme wta, a odgovorih i smestih ovde ;))

@Meda
I ja se plasim Conge , koji je izgleda opet u dobroj formi.Moram priznati , on mi je jedan od najantipaticnijih tenisera , sve sa onim svojim skakanjem i radovanjem i demonstriranjem neke sile:thumbdown:, ono sto mu se mora priznati da je jako dobar na mrezi.

Sad sam i ja u trilemi oko zreba i , da li bi Noletu u polfinalu vise odgovarao Fedex ili Nadal. Fedex koji za sada igra odlicno, ali kao sto kazes sve dok ne naleti na nekog ozbiljnijeg protivnika, ili ipak Rafa , koji po mom misljenju na US Openu nije pokazao previse, ali ipak dovoljno.
Mozda ipak nije lose sto je Fedex u polufinalu i zbog toga sto ako bi ga prosao , Nole bi se popeo na 2.mesto , ako sam dobro upucena.

Nordic to bi mozda ti bi zadovoljan da Federer udje i finale i izgubi verovatno od Nadala kako mislis,ali videcemo,svestan si ti da ce Nadal lakse dobiti Fedexa nego Novaka zato i prizeljkujes to

Tsonga stvarno pretera sa greskama.Previse je neartikulisan...Mada ga ja simpatisem.A i te akrobacije su zanimljive za gledanje...

Poslednja izmena:
Medo a to sto Novak ima tezak zreb a recimo Rafa ima lak zreb to nema veze,ako oces da uzmes grend slem moras sve da pobedjujes
zreb itekako ima veze i direktno utice na to ko ce osvojiti turnir (prvenstveno zbog razlicitog utroska energije na putu do finala), ali je sasvim ok sto novak ima tezi put od nadala. k'o sto rece i nordic- rafa je to krvavo zasluzio...
a robredo je, rekao bih, BAS dobra vest... :) no, o tome cemo ako nole prodje cilica (a verujem da hoce)...

Poslednja izmena:
More....Nece se Federer bas tek takoodreci i drugog mesta do kraja sezoen,pa bilo bi previse! Ne znam samo sa kim igra 1/4 finale,ali cini mise dace imati teoretski i laksi posao nego sada? Ako ovako anstavi,ni eventualno mu Nole nista nece moci...Nadam se :D

Nordic to bi mozda ti bi zadovoljan da Federer udje i finale i izgubi verovatno od Nadala kako mislis,ali videcemo,svestan si ti da ce Nadal lakse dobiti Fedexa nego Novaka zato i prizeljkujes to

ne.. prosta matematika!!! pisac ne udje u finale .. gubi bodove,Fedja ne odbrai titulu.. odose bodovi

a novaka se strasno plasim :roll:

A za ono da li je i sta lakse...Ej ljudi,ako igrate sa nekim NN protivnikom u cetvrtfinalu GSa,taj igrac sigurno nije tu za dzabe!Znaci,neam lakih protivnika.Isto bi mogli reci i za AO,Noel dobio Federera u tri seta a od Conge je izgubio prvi,sta sad,Conga je bolji igrac od Fedexa?Nesto ne verujem....

Ko hoce da bude prvi,nema tu laksi ili tezi protivnik,cepaj majstore do kraja,tu se vidi ko je sampion a ko ne..Zato recimo Janko nikad nece biti veliki igrac koliko god realno imao potencijala.

More....Nece se Federer bas tek takoodreci i drugog mesta do kraja sezoen,pa bilo bi previse! Ne znam samo sa kim igra 1/4 finale,ali cini mise dace imati teoretski i laksi posao nego sada? Ako ovako anstavi,ni eventualno mu Nole nista nece moci...Nadam se :D

Federer bi 1/4 finale trebao da igra sa Davidenkom (ako ga Miler ne iznenadi), a od njega nikad nije izgubio, tako da ne sumnjam da ce uci u 1/2, ali ne mogu to da kazem i za Novaka koji se prilicno muci protiv Cilica, a do 1/2 finala bi morao da pobedi Robreda, ali i Rodika.

dakle,imamo skoro kompletnu osminu

Rafael Nadal - Sem Kueri : najbolji teniser sveta ne bi smeo imati mnogo problema mada je americki dzin jedan od najboljih servera sveta

Mardi Fis - Gael Monfils : Francuz bi morao pobediti mada se sa njim nikad ne zna posto strasno voli da se zajebava. Fis ce naravno imati publiku

Huan Martin Del Potro - Kei Nisikori : ovo je sjajan mec u najavi! Argentinca ne treba ni komentarisati a i Japanac ove godine na betonu igra sjajno. dalje bi ipak morao del Potro

Endi Marej - Stanislas Vavrinka : iako me i on u zadnje vreme uzasno zivcira,Marej ce iamti moju podrsku protiv ovog skota i ako zeli da bude veliki igrac mora konstantno dobijati ovakve meceve

Endi Rodik - Fernando Gonzales : dobre partije obojice na ovom turniru. Endi je odmorniji,imace publiku ali i skorije bolove u ledjima. ipak bi morao pobediti,ako nista onda bar za staru slavu

Tomi Robredo - neki od balkanaca : maestralna partija Robreda protiv Conge i ovde bi mogo biti svasta

davidenko - Zil Miler : najtanji par osmine i naravno,svim srcem protiv coveka koji nema srce

Rodzer Federer - Igor Andreev : rus ovde nema sta da trazi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back