ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne pricam o Nadalovom ostajanju na prvom mestu do kraja godine vec o njegovom eventualnom ispadanju pre finala i neosvajanju ovog gren slema.Nadal svakako ostaje prvi.A Fedex i Nole ce se u polufinalu , ako obojica dotle dodju, boriti za drugo mesto.Bice zanimljivo.Osim ako Fedex pre ne ispadne od Tipse:cool:

Federer ce tesko isapsti pre polufinala,upravo zato sto ga je jako tesko izbaciti u tri seta. A za dalje..Iskreno,zavisi samo od njega.Ovo je podloga koja mu savrseno odgovara,i na kojoj igra na svom nivou,niko mu nist ane moze.Ipak ,ove sezone ne igra na tom nivou,zato... :(

cini se da je i pored toga sto je 2., fedja opet dobio najbolji zreb (ne racunajuci 1/2f sa noletom)...

btw, mislim (da ne kazem da sam ubedjen) da ce na kraju godine fedja zavrsiti na 3. mestu... :) jer, cak i da fedja u ostatku sezone bude malko uspeniji od novaka- zbog poena za odbraniti nece imati kud nego jos nize... onda ce ga od totalnog rasula i dodirivanja davidenka spasavati samo ferer... isti david zbog koga fedja opet nalece na davidenka... ali sada vec u 1/4f (nije da davidenko dolazi tako daleko)....

Davidenko je referentna tacka, da kazemo nula. Ako Roger padne ispod nule onda ce valjda da sedne i porazmisli o zivotu, svetu i svemu ostalom, sutne Ajkulu, nadje trenera, i vrati se u formu od pre dve tri godine(pre Canes-a, taj ga je naceo).

Heheeeh,stvarno..Ako ga i Davidenko dobije,gotovo...Moze da igra samnom tenis na Bezaniji :D

Ali to sa Ajkulom i sa trenerom,ja mislim da si u pravu. I jedno i drugo da s epromeni,i eto nam Fedje opet u vrhu :D :D :D

Joooj, kakvi ste vi muskarci :)) Devojka 5 godina sedi tamo na tribinama , grize nokte ( i goji se ) i cim malo kola krenu nizbrdo , vi odmah - sutni Ajkulu :))))))

a jel mislite da bi mu sa nekom bombom bilo bolje?? setite se samo Andrea i njegovog kraha sa Bruk!!

ne bih ja imao nista protiv da i on i djokovic nadju takvu neku pa da padnu na poziciju broj 140 ali mislim da su dovoljno pametni da to ne rade

ma ljudi samo hocu da kazem da nije Mirke pao bi jos mnogo ranije

Ima smisla.Bar se nadam.
-------------------------------
Inace,mene je oduvek i cudilo i fasciniralo to sto je on u vezi sa njom.
Nekako sam ga poceo i vise ceniti zbog toga,jer mi deluje kao skorman covek.
Tesko je takav ostati uz toliku slavu i novac.
Ovo je mozda najobicnije lupetanje,veoma proizvoljno i neutemeljeno,ali ako to nije slucaj,onda bi mi to zaista ucvrstilo visoko misljenje o Rogeru.

Vama muskarcima se ne moze ugoditi.Smeta kad je nevina,smeta kad nije..:lol:Smeta kad je riba,ko Mirka,smeta ma milion stvari vam smeta..:lol: A pre mi se cini da je Rodzeru prva ozbiljnija devojka bila Mirka nego on Mirki..:lol:

Ima smisla.Bar se nadam.
-------------------------------
Inace,mene je oduvek i cudilo i fasciniralo to sto je on u vezi sa njom.
Nekako sam ga poceo i vise ceniti zbog toga,jer mi deluje kao skorman covek.
Tesko je takav ostati uz toliku slavu i novac.
Ovo je mozda najobicnije lupetanje,veoma proizvoljno i neutemeljeno,ali ako to nije slucaj,onda bi mi to zaista ucvrstilo visoko misljenje o Rogeru.

za Rafu sam potpuno ubedjen da je skroman a mislim da ni ovaj nije daleko.. skroman naravno u odredjenoj razmeri u odnosu na sve sto je do sada uradio

Mirka je nekad mnogo bolje izgledala (neko je kacio slike negde ovde). A nesrecni Roger je neprilagodjeni narcis i to i sam shvata i otuda deo problema.

Moglo bi i ovo da bude.
Kao sto je kompleksan igrac,mislim da je takva i licnost.
Ipak,inteligencijom je uspevao da u oba slucaja prikaze ono najbolje,rekao bih.
P.S.A gde su te slike,pobogu?:D

Federer je legenda , samo ne mogu da ga podnesem pa to ti je ...
Toliku dozu odvratnosti u licu nisam jos video ni kod jednog coveka , mozda jos kod Milana Kalinica :-)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back