ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A sta je ovo ako ne pretnja?I kako ces ti to da sredis?Da me banujes?Pazi da mi ne naskodis molim te.
Ja u svojim postovima nigde nikoga nisam uvredila,a moj jedini prekrsaj je sto se ne slazem sa tobom i ne volim onog spanskog ciganina.
I nikad ,ali NIKAD on nece biti velicina kao Federer...pa ti svisni od muke. :ok:
I da je bilo vise srece,Novak bi uzeo zlato,a ne onaj .....
A sad me banuj ako hoces :ok:

Kralj je MRTAV,ZIVEO KRALJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nek se tvoj federer polako povlaci jer ga cepaju svi redom od nadala,djokovica,preko nekih tamo autsajdera i osrednjih igraca.NNEEMMOORRAATTEE GGAA VVOOLLEETTII ALI MORATE GA POSTOVATI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

o ne.. cavic mi je potpuno nevazan ali kad mi neko krene sa pricom da je ''nebeski srbin'' veci plivac od najveceg Felpsa e onda ne mogu da cutim... a na Politici se jos vodi prepirka o tome kako je taj isti nebeski srbin poklekao pred dopingovanim Amerom :dash: i ovde sam Masici rekao da moze uzeti medalju ali da ga sa Majklom ne treba porediti

ja nisam rekao da je Rafa nepobediv,vec da je trenutno ubedljivo najbolji teniser na svetu... slozices se,malo mu je tesko ove godine uzeti meru.. za razliku od nekih

i videla si da neko bez ikakvog osnova moze da napise da je novak bolji od Rafe na travi.. iako ga tu nikad nije dobio i iako je ovaj trostruki finalista i zvanicni sampion Vimbldona

znam da vam je Rafa svima ogroman trn u oku ali on bez obzira na to nastavlja da melje.. iako je odavno trebao da se zasiti jer niko nikad nije vezao RG-Kvins-Vimbldon

a nova titula,ona najveca,je veoma blizu

ti brate izgleda vise volis felpsa nego cavica.decko je osvojio medalju na olimpijadi,da se barem ne obrukamo kao takozvana sportska nacija.i to mu je oteta zlatna medalja,kao satro ruka mu je skliznula,a felps je taj senzor pipnuo jace,ajde bre price za malu decu,nego niko ne sme da se suprotstavi velikoj americi,iako vecina sveta misli da je amerika uzela zlato na silu i prevaru.oni ne podlazu doping kontroli?????ma nemoj,sta su oni?sve je to spricano i sada su kao neki sportisti.a vecina su crnci koji uopste i nisu iz amerike..:otkacio::otkacio::otkacio::otkacio::otkacio::otkacio::otkacio::otkacio::otkacio::otkacio::otkacio:

Boze vi definitivno niste normalni.Pojedinaca mi je cak zao.Ja sam samo rekla da navijam uvek za Djokovica,pa cak i kad igra protiv Federera.Federera postujem i cenim jer je postigao mnogo u tenisu,postao je sportska velicina,jednostavno covek je legenda.Nisam rekla da ne postujem Nadala kao sportistu,ali mi je pomalo bolesno koliko se ovde pojedini muski forumasi loze na njega.On je mlad decko i svakako ce postici jos dosta toga,a da li ce biti neprikosnoven-vreme ce pokazati.Meni je samo on totalno odbojan,a narocito me izludjuje kad pocne da izvlaci gace iz zadnjice.Neko bi trebalo da mu kaze da je to odvratno.
Cavicu svaka cast.Drzava mu nije nista dala i bilo bi red da se pokaze dobra volja i decku dodeli novcana nagrada,dodeli stan,i sve sto treba.A lako je Felpsu da pliva i obara rekorde kad ne podleze doping kontroli,mene cudi da nije uzeo medalju i u streljastvu ili nekoj drugoj disciplini.

Interesantno,svi kazu nasi sportisti ov,nasi ono..Koliko je ta ista drzava za koju se oni bore ulozila u njih? Konkretno,u osvajace medalja na OI? U Cavica bas nista,covek otisao da studira u USA i tamo ima vrh uslove,pa i rezultate..Covek je car,ali to je posato u USA. Novakovu pricu svi znate,on da je cekao pomoc drzave(mada jeste dobijao neke stvarcice,al ne previse vezano za tenis)pomoc Bobe Zivojinovica,nikad ne bi bio ovo sto jeste.Mene iskreno cudi kako su oni uopste i pristali da se takmice za ovu zemlju.

Pa kako je tamo otisao - kad se tamo rodio. Rodjen covek u Kaliforniji. Vidis da jedva govori nas jezik. Mogao je da bira da se takmici za USA i sad bi imao 10 medalja na OI i para koliko hoce ili da se takmici za neku tamo Srbiju zemlju u kojoj su rodjeni njegovi roditelji. Covek je odabrao put kojim se teze ide i opet je stigao na pobednicki tron. Cavic je lik nevidjeni. Kuler, pametan, vaspitan, sjajan momak, postujem ga izuzetno. A nadam se da ce drzava naci nacina da mu se oduzi za sve medalje koje joj je doneo... :ok:

Sve ovo se isto moze reci i za Novaka., Zikija, JJ...

Sto se tice ulaganja drzave u sport. Koliko moze da ulozi u sport drzava koja je 15 godina bila pod sankcijama, koja je bombardovana, u kojoj 1,5 miliona penzionera umire od gladi, a veliki broj gradjana zivi na ivici bede. Sport je bitan, ali ima i vaznijih stvari koje ova drzava mora da resi.

odabrali su zemlju iz koje potichu, a ne u kojoj su zhiveli
to su patriote, a vi shto to ne mozhete da shvatite, ko vas ****

Duso, lepo je sto su oni patriote , to niko ne spori .. stvar je u tome sto to nisu nasi uspesi , tj uspesi nase "drzave" :)))

A sto se tice para, ima drzava para, ali lakse joj je ovako , da sve raseli po raznim kontinentima i posle samo treba da im organizuje docek :)))) a pare ce vec da potrosi u "pametnije" svrhe

Cavic je dobio od nase drzave 60K evra i drzavnu penziju od 1100 evra za osvojenu srebrnu medalju.
Ne da mi je bilo zao kad nije pobedio, nego ne mogu da opisem, ustao sam u 4 ujutro da gledam tu trku i onaj smrda Felps nekako izvuce pobedu. I jos pustise onaj usporeni snimak odozgo gde se vidi da su Cavicevi prsti prvi dotaknuli zid, pa dva sata sam se nervirao i psovao, nisam mogao da zaspim posle toga.

Cavic je dobio od nase drzave 60K evra i drzavnu penziju od 1100 evra za osvojenu srebrnu medalju.
Ne da mi je bilo zao kad nije pobedio, nego ne mogu da opisem, ustao sam u 4 ujutro da gledam tu trku i onaj smrda Felps nekako izvuce pobedu. I jos pustise onaj usporeni snimak odozgo gde se vidi da su Cavicevi prsti prvi dotaknuli zid, pa dva sata sam se nervirao i psovao, nisam mogao da zaspim posle toga.

koliko vidim na temi olimpijade neki jos ne mogu da spavaju :lol:

Nordic naravno da nemogu kad je ucinjena nepravda,pogledaj tamo sliku koja je postavljena i jasno se vidi da Cavic prvi dotakao cilj prstima...i plus sto je kompanija koja meri vreme na olimpijskim igrama(omega)sponzor Felpsa!!!uostalom vecina stranih novinara se slaze sa tim,cak je napravljen i sajt o tome gde je sve lepo objasnjeno.ja ne omalovazavam Felpsa,ali sedmo zlato mu je poklonjeno

necu vise o tome jer ovo je tema o tenisu ali morao sam ovo da napisem

Nordic naravno da nemogu kad je ucinjena nepravda,pogledaj tamo sliku koja je postavljena i jasno se vidi da Cavic prvi dotakao cilj prstima...i plus sto je kompanija koja meri vreme na olimpijskim igrama(omega)sponzor Felpsa!!!uostalom vecina stranih novinara se slaze sa tim,cak je napravljen i sajt o tome gde je sve lepo objasnjeno.ja ne omalovazavam Felpsa,ali sedmo zlato mu je poklonjeno

necu vise o tome jer ovo je tema o tenisu ali morao sam ovo da napisem

ali covece ima li ikakve svrhe pricati vise o tome.. pa i na dnevniku najavljuju Milorada kao ''zlatnog'',onaj mu u intervjuu kaze da je pobedio Felpsa,ljudi ce lajati o tome jos danima jer jedva da smo uzeli neku medalju

a za to vreme Milorad priznaje da je pobedjen jer zna u koju zemlju treba da se vrati i nastavi trening u vrhunskim uslovima za WC sledece godine

mozete napraviti 55 sajtova,momak iz Baltimora ode kuci sa 8 zlata sa jednim od 10 najvecih dostignuca u istoriji sporta (ne plivanja,sporta uopste)

ma ok ja vise necu da polemisem,samo sam rekao sta je ceo svet video i to je to,Felps jeste najveci plivac svih vremena ali mene oci ne varaju kao i ostali svet,ide kuci sa osam zlata ali on sam zna kako je dobio to 7zlato,Cavic je rekao da ga ne zanima to vise jer zna da nemoze protiv toga,ali dobro nema veze bitno je da je pokazao da moze da pliva sa Felpsom.

aj stvarno necemo vise ovde o Cavicu i Felpsu ovde je tenis

Duso, lepo je sto su oni patriote , to niko ne spori .. stvar je u tome sto to nisu nasi uspesi , tj uspesi nase "drzave" :)))

A sto se tice para, ima drzava para, ali lakse joj je ovako , da sve raseli po raznim kontinentima i posle samo treba da im organizuje docek :)))) a pare ce vec da potrosi u "pametnije" svrhe

Mozda drzava ima para sada. Ali ovima o kojima govorimo ne treba pomoc sada, vec im je trebala pomoc pre 10 godina kad su bile sankcije i bombardovanje. A to sam vise puta isticao da ni pre 5 godina drzava nije mogla da pomogne - mada je tada zeznuo stvar Sostar - Natasi Janjic. Devojka je trazila da se preseli u Novi Sad, da trenira u klubu tamo, studira, u principu njen zahtev se svodio na stan u Novom Sadu i neku vrstu stipendije. Znaci red velicine 100.000 evra, pri tom je devojka vec imala 18 godina i sa 18 godina bila 4. na svetu - vec je bilo sigurno da ce biti nesto od nje i da to nije bacanje para. Na kraju je ipak otisla u Madjarsku za koju je uzela 15+ medalja na raznim takmicenjima.

Drugi problem je selektiranje. Ko ce da odredi kome pomoci. Sta mislite da su pre 10 godina odabrali 3 najtalentovanija tenisera da li bi to troje bili bas Ana, Nole i Jelena. To je cela nauka i ceo sistem koji u Srbiji uopste ne postoji i koji mora da se pravi od nule. A koliko je to tesko dacu vam samo jedan primer - a to ce Srle mozda detaljnije da vam docara. Koji je bio Michael Jordan na draftu? I koliko je godina imao tada? Dakle, ni Ameri koji su tu nauku detaljno savladali nisu bili u stanju da medju 22-godishnjacima odrede ko ce biti jednog dana najbolji kosarkas, a kamoli medju 12-godisnjacima ili 13-godisnjacima koji vec tada prevazidju u tenisu ovu sredinu i treba da odu kod nekog Pilica ili Bolitierija da bi napredovali...

Drugi problem je selektiranje. Ko ce da odredi kome pomoci. Sta mislite da su pre 10 godina odabrali 3 najtalentovanija tenisera da li bi to troje bili bas Ana, Nole i Jelena. To je cela nauka i ceo sistem koji u Srbiji uopste ne postoji i koji mora da se pravi od nule. A koliko je to tesko dacu vam samo jedan primer - a to ce Srle mozda detaljnije da vam docara. Koji je bio Michael Jordan na draftu? I koliko je godina imao tada? Dakle, ni Ameri koji su tu nauku detaljno savladali nisu bili u stanju da medju 22-godishnjacima odrede ko ce biti jednog dana najbolji kosarkas, a kamoli medju 12-godisnjacima ili 13-godisnjacima koji vec tada prevazidju u tenisu ovu sredinu i treba da odu kod nekog Pilica ili Bolitierija da bi napredovali...

Evo i mene,kad je basket u pitanju,moram da odgovorim :D :D :D

Dakle....Nekad je tesko i sa 22 odrediti ko ce biti vrh igrac a ko ne...Upravo je NBA draft najbolja prica za to! MJ je bio TRECI pik na drafut,iza Olajdzuvona,koji je kasnije postao jedan od najboljih centara svih vremena(ali pak,daleko od Dzordana),i Sema Bouvija,koji je jedan od najvecih pik-promasaja u istoriji! Majkl je cak sa 17 godina bio izbacen iz HS tima jer je,kao bio netalentovan! Isto kao i Sekil O Nil nekoliko godina kasnije...

U USA taj sistem je mnoooooogo dobro razradjen,ali greske,neke neverovatne,se cesto desavaju..A dao sam primer samo najpoznatijih,ima ih koliko hocete...Tako i za tenis-tesko da iko moze da predodredi sa 12 ili 15 godina ko ce biti car na terenu.Npr.samo pogledajte u poslednjih 10 godina ko je uzeo Orange Bowl,najprestizniji turnir za juniore u tenisu,a koliko njih je postalo vrhunski,Top 10 igraci?NI JEDAN!!!! Toliko o tome sta se mzoe predvideti..A ti momci koji su uzimali Orange owl su tada vec imali 17,18 godina...

A da ne pricamo kod nas...Postoji drzavno prvenstvo,koje je vise nego smesno-pogledajte sta se sada desava..Svadjaju se oko finaal Zvezda i Partizan,dodeljena je titula na Zvezdi an foru.Ma haos :(

pa Sakil o Nil nije nikad bio nesto talentovan. Ali moze da izgura dva centra iz reketa bez problema :D
Jordan je covek koji je jako mnogo radio na sebi i dokazao da je rad vazniji od talenta. Zato jeste, i treba da bude, idol svima.
Darko Milicic je bio talentovan i dobro prosao na draftu, pa opet nista.
Rad je najvazniji. Kod nas ko moze da kvalitetno trenira tenis? Samo ko ima para da plati i ko je u kontaktu sa vaznim ljudima u toj oblasti. I taj ce iako manje talentovan, vremenom postati bolji od talentovanog koji nije imao dobre uslove.

ti brate izgleda vise volis felpsa nego cavica.decko je osvojio medalju na olimpijadi,da se barem ne obrukamo kao takozvana sportska nacija.i to mu je oteta zlatna medalja,kao satro ruka mu je skliznula,a felps je taj senzor pipnuo jace,ajde bre price za malu decu,nego niko ne sme da se suprotstavi velikoj americi,iako vecina sveta misli da je amerika uzela zlato na silu i prevaru.oni ne podlazu doping kontroli?????ma nemoj,sta su oni?sve je to spricano i sada su kao neki sportisti.a vecina su crnci koji uopste i nisu iz amerike..:otkacio::otkacio::otkacio::otkacio::otkacio::otkacio::otkacio::otkacio::otkacio::otkacio::otkacio:

Zasto bi vise volio Cavica nego najveceg sportistu svih vremena? Da si gledao usporene snimke na CNN-u ne bi razmisljao puno o tome ko je prvi...da si gledao trku Dare Tores shvatio bi zasto je smijesno buniti se zbog jedne stotinke...

I usput 95% americkih reprezentativaca je rodjeno u Americi a Cavic nije rodjen u Srbiji...
Toliko o tome...

Grizzly mozda zato sto je srbin?naravno to se ne odnosi na tebe jer ti si crnogorac i verovatno ti je krivo sto vi nemate takvog plivaca kao sto je Cavic.a sto se tice snimka pogledaj na temi o olimpijadi sliku jasno se vidi ko je prvi stigao na cilj. i kakve veze ima sto Cavic nije rodjen u Srbiji???decko je srbin i voli ovu zemlju i pliva za Srbiju,toliko o tome...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back