Transcendental
Buduća legenda
- Poruka
- 29.502
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sta je ovo ako ne pretnja?I kako ces ti to da sredis?Da me banujes?Pazi da mi ne naskodis molim te.
Ja u svojim postovima nigde nikoga nisam uvredila,a moj jedini prekrsaj je sto se ne slazem sa tobom i ne volim onog spanskog ciganina.
I nikad ,ali NIKAD on nece biti velicina kao Federer...pa ti svisni od muke.![]()
I da je bilo vise srece,Novak bi uzeo zlato,a ne onaj .....
A sad me banuj ako hoces![]()
o ne.. cavic mi je potpuno nevazan ali kad mi neko krene sa pricom da je ''nebeski srbin'' veci plivac od najveceg Felpsa e onda ne mogu da cutim... a na Politici se jos vodi prepirka o tome kako je taj isti nebeski srbin poklekao pred dopingovanim Ameromi ovde sam Masici rekao da moze uzeti medalju ali da ga sa Majklom ne treba porediti
ja nisam rekao da je Rafa nepobediv,vec da je trenutno ubedljivo najbolji teniser na svetu... slozices se,malo mu je tesko ove godine uzeti meru.. za razliku od nekih
i videla si da neko bez ikakvog osnova moze da napise da je novak bolji od Rafe na travi.. iako ga tu nikad nije dobio i iako je ovaj trostruki finalista i zvanicni sampion Vimbldona
znam da vam je Rafa svima ogroman trn u oku ali on bez obzira na to nastavlja da melje.. iako je odavno trebao da se zasiti jer niko nikad nije vezao RG-Kvins-Vimbldon
a nova titula,ona najveca,je veoma blizu
tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:oni su oni, i da ne bi njih i njihovih bazena ne bi mi sad imali ni tu srebrnu medalju))

upravo toodabrali su zemlju iz koje potichu, a ne u kojoj su zhiveli
to su patriote, a vi shto to ne mozhete da shvatite, ko vas ****

odabrali su zemlju iz koje potichu, a ne u kojoj su zhiveli
to su patriote, a vi shto to ne mozhete da shvatite, ko vas ****
))
))) a pare ce vec da potrosi u "pametnije" svrheCavic je dobio od nase drzave 60K evra i drzavnu penziju od 1100 evra za osvojenu srebrnu medalju.
Ne da mi je bilo zao kad nije pobedio, nego ne mogu da opisem, ustao sam u 4 ujutro da gledam tu trku i onaj smrda Felps nekako izvuce pobedu. I jos pustise onaj usporeni snimak odozgo gde se vidi da su Cavicevi prsti prvi dotaknuli zid, pa dva sata sam se nervirao i psovao, nisam mogao da zaspim posle toga.

Nordic naravno da nemogu kad je ucinjena nepravda,pogledaj tamo sliku koja je postavljena i jasno se vidi da Cavic prvi dotakao cilj prstima...i plus sto je kompanija koja meri vreme na olimpijskim igrama(omega)sponzor Felpsa!!!uostalom vecina stranih novinara se slaze sa tim,cak je napravljen i sajt o tome gde je sve lepo objasnjeno.ja ne omalovazavam Felpsa,ali sedmo zlato mu je poklonjeno
necu vise o tome jer ovo je tema o tenisu ali morao sam ovo da napisem
Duso, lepo je sto su oni patriote , to niko ne spori .. stvar je u tome sto to nisu nasi uspesi , tj uspesi nase "drzave"))
A sto se tice para, ima drzava para, ali lakse joj je ovako , da sve raseli po raznim kontinentima i posle samo treba da im organizuje docek))) a pare ce vec da potrosi u "pametnije" svrhe
Drugi problem je selektiranje. Ko ce da odredi kome pomoci. Sta mislite da su pre 10 godina odabrali 3 najtalentovanija tenisera da li bi to troje bili bas Ana, Nole i Jelena. To je cela nauka i ceo sistem koji u Srbiji uopste ne postoji i koji mora da se pravi od nule. A koliko je to tesko dacu vam samo jedan primer - a to ce Srle mozda detaljnije da vam docara. Koji je bio Michael Jordan na draftu? I koliko je godina imao tada? Dakle, ni Ameri koji su tu nauku detaljno savladali nisu bili u stanju da medju 22-godishnjacima odrede ko ce biti jednog dana najbolji kosarkas, a kamoli medju 12-godisnjacima ili 13-godisnjacima koji vec tada prevazidju u tenisu ovu sredinu i treba da odu kod nekog Pilica ili Bolitierija da bi napredovali...

ti brate izgleda vise volis felpsa nego cavica.decko je osvojio medalju na olimpijadi,da se barem ne obrukamo kao takozvana sportska nacija.i to mu je oteta zlatna medalja,kao satro ruka mu je skliznula,a felps je taj senzor pipnuo jace,ajde bre price za malu decu,nego niko ne sme da se suprotstavi velikoj americi,iako vecina sveta misli da je amerika uzela zlato na silu i prevaru.oni ne podlazu doping kontroli?????ma nemoj,sta su oni?sve je to spricano i sada su kao neki sportisti.a vecina su crnci koji uopste i nisu iz amerike..tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio: