ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nordic, realno federer je 10x veci teniser od nadala i legenda od choveka i nadal nece moci da mu prismrdi josh dugo dugo,a mozhda i nikad
a od novaka tek treba da vidimo velike stvari

ajde sto je veci teniser.. stariji je a Rafa polako rusi sve pred sobom. nikad nisam rekao da je Rafa veci teniser od Rodzera.. za razliku od necijih majki koje su vikale da je kralj mrtav jos u januaru

od Rafe smo vec videli MNOGO velikih stvari,u tome i jeste problem

Hmmm,koliko ja pratim ovaj Forum,Nordic nikad nije rekao da je Rafa veci teniser od Federera..Mada ima potencijal da to bude-e sad,da li ce iskoristiti,videcemo,za to ipak trebaju godine.

No ljudi,pustite sad tenis,vidite kako je ekstra pomracenje Meseca napolju :D :D :D

Hmmm,koliko ja pratim ovaj Forum,Nordic nikad nije rekao da je Rafa veci teniser od Federera..Mada ima potencijal da to bude-e sad,da li ce iskoristiti,videcemo,za to ipak trebaju godine.

No ljudi,pustite sad tenis,vidite kako je ekstra pomracenje Meseca napolju :D :D :D

jes majku mu,cak sam i pijanku odlozio zbog toga na nekoliko sati :mrgreen:

niti sam rekao niti imam obraza da to kazem

Ti se Nordice smeja Cavicu na drugom topicu i rece nesto u fazonu nikad ovaj nece uzeti medalju,pa je Cavic uze..Nemoj biti tako siguran,nista u zivotu nije nemoguce..Ako je Nadal pobedio Novaka na OI,to ne znaci da mu Nole ili neko drugi nece uzeti meru vec na sledecem takmicenju..

Ti se Nordice smeja Cavicu na drugom topicu i rece nesto u fazonu nikad ovaj nece uzeti medalju,pa je Cavic uze..Nemoj biti tako siguran,nista u zivotu nije nemoguce..Ako je Nadal pobedio Novaka na OI,to ne znaci da mu Nole ili neko drugi nece uzeti meru vec na sledecem takmicenju..

o ne.. cavic mi je potpuno nevazan ali kad mi neko krene sa pricom da je ''nebeski srbin'' veci plivac od najveceg Felpsa e onda ne mogu da cutim... a na Politici se jos vodi prepirka o tome kako je taj isti nebeski srbin poklekao pred dopingovanim Amerom :dash: i ovde sam Masici rekao da moze uzeti medalju ali da ga sa Majklom ne treba porediti

ja nisam rekao da je Rafa nepobediv,vec da je trenutno ubedljivo najbolji teniser na svetu... slozices se,malo mu je tesko ove godine uzeti meru.. za razliku od nekih

i videla si da neko bez ikakvog osnova moze da napise da je novak bolji od Rafe na travi.. iako ga tu nikad nije dobio i iako je ovaj trostruki finalista i zvanicni sampion Vimbldona

znam da vam je Rafa svima ogroman trn u oku ali on bez obzira na to nastavlja da melje.. iako je odavno trebao da se zasiti jer niko nikad nije vezao RG-Kvins-Vimbldon

a nova titula,ona najveca,je veoma blizu

Svaka cast Nadalu.A sto ti je ovo beton boldovano?hoces da kazes da je najbolji na betonu?Ne bih se slozila,ali ajde neka ti bude..Meni zao Safine,bas sam navijala za nju,ali eto,nije uvek najbolji obavezno prvi.

razmislila,i mislim da si poranio da mu dodelis titulu kralja betona.Zato se i cudim sto je podebljano.Ima on jos da rucki da bi bio kralj.A i moze neko da mu poremeti planove. :)

jok ja.... boldovao sam zato sto ''ne zna da igra na betonu'' a on ocuka jednog ''kralja betona''... onaj drugi gubi od Mardija Fisa,Zila Simona i Ive Karlovica

mislim da neko drugi mora jos mnogo da rucki (koja odvrarna rec)

Ne znas sta pricas,ali nema veze,bitno je da ti "znas" da si u pravu.To sto je Federer bolestan i sto je on lepo iskoristio ne znavi da je on kralj betona.Sljaka jeste njegova podloga,ali verujem da ce ga Novak redovno dobijati na betonu i travi.To sto je on nekoga ocukao sada (ocukati-kako grozna rec),ne znaci da je kralj.Nadam se da sledece sezone nece osvojiti nista.I neka kupi sebi neke vece gace,mnogo je odvratan sa onim ceprkanjem po zadnjici,trebalo bi to neko da mu kaze.Ako te ne mrzi javi mu please :thumbdown:

ma ko ti bre preti,nisam nikome pa necu ni tebi?

a ja sam ludji od tebe.. moj omiljeni teniser se ovencao Olimpijskom slavom a ja se prepirem oko neke trave,iako je i ludom jasno da je to najobicnija provokacija jer nemas ama bas nikakav dokaz cime bi to potvrdila :roll:

i Srle brate... sta je Fedji??? delovao mi je prilicno poletno u finalu dublova :think:

postajes bezobrazna ali i to se da sredti

A sta je ovo ako ne pretnja?I kako ces ti to da sredis?Da me banujes?Pazi da mi ne naskodis molim te.
Ja u svojim postovima nigde nikoga nisam uvredila,a moj jedini prekrsaj je sto se ne slazem sa tobom i ne volim onog spanskog ciganina.
I nikad ,ali NIKAD on nece biti velicina kao Federer...pa ti svisni od muke. :ok:
I da je bilo vise srece,Novak bi uzeo zlato,a ne onaj .....
A sad me banuj ako hoces :ok:

o ne.. cavic mi je potpuno nevazan ali kad mi neko krene sa pricom da je ''nebeski srbin'' veci plivac od najveceg Felpsa e onda ne mogu da cutim... a na Politici se jos vodi prepirka o tome kako je taj isti nebeski srbin poklekao pred dopingovanim Amerom :dash: i ovde sam Masici rekao da moze uzeti medalju ali da ga sa Majklom ne treba porediti

ja nisam rekao da je Rafa nepobediv,vec da je trenutno ubedljivo najbolji teniser na svetu... slozices se,malo mu je tesko ove godine uzeti meru.. za razliku od nekih

i videla si da neko bez ikakvog osnova moze da napise da je novak bolji od Rafe na travi.. iako ga tu nikad nije dobio i iako je ovaj trostruki finalista i zvanicni sampion Vimbldona

znam da vam je Rafa svima ogroman trn u oku ali on bez obzira na to nastavlja da melje.. iako je odavno trebao da se zasiti jer niko nikad nije vezao RG-Kvins-Vimbldon

a nova titula,ona najveca,je veoma blizu

Slusaj smeta ti sto ga neko zove nebeski Srbin a nama ne smeta kad ti pocnes da preterujes sa hvalospevima za Rafu.Jeste dobar ali ga ti brate pretera..Al dobro,ti to ne vidis..Drugo mislim da je Felbs zasluzio 7 zlata osmo nije.Cavic je bio bolji..Drugo je sto oni imaju uticaj kakav imaju pa se ne vidi nesto sto je ocigledno..Trece..Gde si bio kad je Nole pobedio u Sinsinatiju? Ni jedan komentar nisi dao..Meni je srce bilo puno juce i danas zbrog srebra i bronze pretpostavljam kao i vecini Srba i dace Bog mozda jos koju medalju..Meni je svaka nasa draza od neke spanske,kineske ili americke medalje..
Sto se tice dopinga nista nije iskljuceno,ne kazem ovo zbog Cavica vec uopste,u svetu sporta je to normalno..Mene cudi samo Jan Torp i njegovo naprasno povlacenje,mogao je on jos medalja svojoj zemlji da donese ali je pitanje zasto se povukao..Mozda doping ko zna..? Slusam onog naseg komentatora i verujem da su mnogi uzimali nedozvoljena sredstva ali nikad nisu uhvaceni,samo su se naprasno povukli...Ja sam bila veliki fan Karl Luisa i uzivala sam da ga gledam kako trci,on je rekao da se nikada nije dopingovao,ali pre par godina kad je trcao svoju poslednju trku,bilo je ocigledno da mu se lice i fizionomija izmenilo,ne kao posledica starenja vec cini mi se upravo koriscenjem nedozvoljenih supstanci..
i da kazi vec jednom sta si,da vidimo dokle su tvoji stigli..A cini mi se nisu daleko...

Poslednja izmena:
Slusaj smeta ti sto ga neko zove nebeski Srbin a nama ne smeta kad ti pocnes da preterujes sa hvalospevima za Rafu.Jeste dobar ali ga ti brate pretera..Al dobro,ti to ne vidis..Drugo mislim da je Felbs zasluzio 7 zlata osmo nije.Cavic je bio bolji..Drugo je sto oni imaju uticaj kakav imaju pa se ne vidi nesto sto je ocigledno..Trece..Gde si bio kad je Nole pobedio u Sinsinatiju? Ni jedan komentar nisi dao..Meni je srce bilo puno juce i danas zbrog srebra i bronze pretpostavljam kao i vecini Srba i dace Bog mozda jos koju medalju..Meni je svaka nasa draza od neke spanske,kineske ili americke medalje..
Sto se tice dopinga nista nije iskljuceno,ne kazem ovo zbog Cavica vec uopste,u svetu sporta je to normalno..Mene cudi samo Jan Torp i njegovo naprasno povlacenje,mogao je on jos medalja svojoj zemlji da donese ali je pitanje zasto se povukao..Mozda doping ko zna..? Slusam onog naseg komentatora i verujem da su mnogi uzimali nedozvoljena sredstva ali nikad nisu uhvaceni,samo su se naprasno povukli...Ja sam bila veliki fan Karl Luisa i uzivala sam da ga gledam kako trci,on je rekao da se nikada nije dopingovao,ali pre par godina kad je trcao svoju poslednju trku,bilo je ocigledno da mu se lice i fizionomija izmenilo,ne kao posledica starenja vec cini mi se upravo koriscenjem nedozvoljenih supstanci..
i da kazi vec jednom sta si,da vidimo dokle su tvoji stigli..A cini mi se nisu daleko...

i tek cu da mu kujem hvalospeve jer decko nema nameru da stane.. za razliku od nekih ne moze mu biti ''dosta svega'' na Vimbldonu,a i ostale turnire igra kao nezdrav.. nadam se da si toliko realna pa da priznas da je sve to i zasluzio

cudo si priznala da je dobar,skakala bi od srece da je izgubio zlato (ali malo sutra)..ne da Majorcanin!!! i pogledaj sta je Fedja imao sa 22. godine i 2 meseca.

za vreme Sinsinatija sam bio na moru,Srle ce potvrditi.. a ne secam se da je cudesni nole dobio taj turnir... Rafa je za razliku od njega igrao 1/2 svakog betonskog mastersa

sta sam.. slobodan covek,neopterecen nacijama i zastavama

a Majkl kuci odlazi sa 8 zlatnih medalja.. vi o njemu pricajte sta god hocete,nista drugo i ne mozete

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back