polarnimeda
Iskusan
- Poruka
- 5.266
ja sigurno necu! ... posto su mi dan i noc vec nekoliko godina zamenjeni...Mislim da ove Olimpijske igre,nece biti puno gledane kod nas.Ko ce da zameni noc za dan..?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sigurno necu! ... posto su mi dan i noc vec nekoliko godina zamenjeni...Mislim da ove Olimpijske igre,nece biti puno gledane kod nas.Ko ce da zameni noc za dan..?

Mislim da ove Olimpijske igre,nece biti puno gledane kod nas.Ko ce da zameni noc za dan..?
A onda procitaj njegove odgovore fanovima na sajtu... kao Sekspir...
Za RN je Nole DOKTOR LINGVISTIKE, pa i da je bukvar prepisao...
Nasao si trun u tudjem oku, u svom balvan ne vidis... Bilo sta drugo, ali to?!... 
Ja imam nesto da kazem za Federerov sunovrat... Ove godine ga samo povreda Rafaela Nadala moze spasiti da Rafa ne bude prvi,cak i da odigra savrseno do kraja sezone.
Interesantno,Rafa je uzeo ove godine do sada,2 GSa i 4 Mastersa,ako se ne varam?I ajde,Kvins
Stvarno,i u teoriji je tesko zamisliti da Federer ostane prvi...A cak i ne vidim neku utehu za sledecu sezonu.OK,ko kaze da Rafa i sledece nece igrati ovako?Mene ova njegova dominacija podseca na Rozeovu cetiri godine zaredom,poslednje tri narocito...Ako je mogao on,sto ne bi mogao Rafa?I koji je ovo bio Masters Rafi?12?Ako jeste,a mislim da jeste,Federer pa i mozda Agasi padaju sledece sezone...
Da li je moguce da pratimo igru dva najbolja tenisera svih vremena,mozda?![]()
![]()
Covece,vreme ce pokazati dali se nesrecni Nole samo rodio u pogresno vreme..

Najvisi,slazem se da tu nema neke lepote u igri,ali kao sto rece donosi rezultate..
Sto se tice Nadala i spanskog i ostalih jezika,ko razume spanski vidi da on i u odgovorima na spanskom ponavlja jednu recenicu u krug (setite se Vimbldona..jedna recenica dva puta) i prilicno je nerazumljiv,mrmlja dok prica..
Ma ja cisto da napomenem Nordic-u, posto se sprda sa Noletom da je pisac, a covek je akademik za polupismenog Kromanjonca... Pet jezika, eeeej, a RN jedva utuvio u glavu spanski...

Paaaaa....Mozda od Karanusica ako se sastavi sam sa sobom i povredom trbuha?
Nemoj mi reci da se Safin opet svadjao?????Oh,to moram naci na Youtube-u,sigurno ima![]()

Paaaaa....Mozda od Karanusica ako se sastavi sam sa sobom i povredom trbuha?
Nemoj mi reci da se Safin opet svadjao?????Oh,to moram naci na Youtube-u,sigurno ima![]()
Ko da od drugih ima![]()