ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
tako igra i tako se bori najbolji igrac sveta!!!!

pisac i Fedja se nakon pognutih glava na Vimbldonu konacno ponadali necemu ali verujem da su ovih 15 dana proveli u nekoj ladovini (u principu,beton je,lako cemo)... Rafa je nakon necega sto niko nije uradio 30 godina nastavio da radi kao konj i sutra podize TRIDESETI trofej

velika je steta sto ce aligator na jos jednom turniru biti broj jedan ali neka ga zapamti jer mu je to zadnji

Poslednja izmena:
svaka cast rafi... ne znam odakle mu snage za ovakvu sezonu!

a dobro je... ipak nole nije bio toliko slab koliko sam mislio- marej stvarno dosta bolje igra nego sto smo navikli... :) a, lepo je videti i da se protiv nadala na betonu- moze... :) jedino sto ce se sada do nadala dolaziti preko fedje... sto je verovatno i bolje nego ici preko rafe na fedju... ali, o tom- potom! :)

... jedva cekam nastavak sezone..... :D

pa sezona se polako ali sigurno zavrsava.. ne znam sta prvi (jos par dana) i treci cekaju??

i hvala bogovima pa se sa Rafom na betonu moze igrati jer bi u suprotnom mogli da sednete i placete.. glad ovog momka je cudesna

pa sezona se polako ali sigurno zavrsava.. ne znam sta prvi (jos par dana) i treci cekaju??

i hvala bogovima pa se sa Rafom na betonu moze igrati jer bi u suprotnom mogli da sednete i placete.. glad ovog momka je cudesna
uh bre... sta je onda (po toj "logici") rafa cekao 4 sezone? :lol:

btw, ja sam sa novakom vec prezadovoljan! covek je drugi najuspesniji u sezoni! a i sa 3. mestom bih bio prezadovoljan (bez foliranja pricam)! ko je ocekivao nista manje od 1. mesta atp liste i bar 2-3 GS-a, trebao je malo da smanji dozivljaj. :)

Tacno tako! :klap:

Ali meni jos uvijek ne dolazi u glavu odakle mu ovolika snaga, svaki mec igra maximalno dobro, bori se vise nego ijedan teniser, pogadja sve moguce, vjerovatno ce ovo biti najbolja sezona u njegovoj karijeri, jedino ako sada na kraju ne podbaci, ali vjerujem da su male sanse da se tako nesto dogodi. Bilo kako bilo ovu sezonu ce vjerovatno pamititi dokle bude ziv! :super:

uh bre... sta je onda (po toj "logici") rafa cekao 4 sezone? :lol:

btw, ja sam sa novakom vec prezadovoljan! covek je drugi najuspesniji u sezoni! a i sa 3. mestom bih bio prezadovoljan (bez foliranja pricam)! ko je ocekivao nista manje od 1. mesta atp liste i bar 2-3 GS-a, trebao je malo da smanji dozivljaj. :)

pogledaj malo kad je osvojio prvi kanadski Masters.. u vreme dok je tvoj igrao celindzere ;)

i znas ti na sta sam ja mislio

Sjajan smeč za kraj!

VAMOS RAFA!

Ko ce da se odupre ovakoj masini, deset puta izlazi na mrezu i deset puta osvajaja poene, i ne samo to, vec i mnogo mnoho toga govori kako Nadal trenutno igra.

Stvarno ako Nadal ovako bude igrao do kraja sezone bez ikakve dileme bice reket broj 1, sto svi znaju!

RAFA MAŠINO!

2cfxhet.jpg

evo rasporeda za prvi dan Sinsinati mastersa... i dalje dodajete 6h da bi se dobilo "nase vreme"! ;)

CENTER COURT start 11:00 am
[12] T Robredo (ESP) vs M Fish (USA)
S Querrey (USA) vs P Mathieu (FRA)
[13] F Gonzalez (CHI) vs T Berdych (CZE)
Not Before 7:00 PM
D Tursunov (RUS) vs [WC] M Safin (RUS)
G Monfils (FRA) vs [WC] D Young (USA)

GRANDSTAND start 11:00 am
J Nieminen (FIN) vs E Gulbis (LAT)
F Lopez (ESP) vs A Seppi (ITA)
[Q} J Bjorkman (SWE) vs R Ginepri (USA)
[14] M Youzhny (RUS) vs T Haas (GER)
Not Before 7:00 PM
M Ancic (CRO) vs J Acasuso (ARG)

COURT 3 start 11:00 am
T Bellucci (BRA) vs [16] I Karlovic (CRO)
J Benneteau (FRA) vs R Soderling (SWE)
P Kohlschreiber (GER) vs [Q] M Yani (USA)

COURT 4 start 4:00 pm
S Aspelin (SWE) / J Murray (GBR) vs R Bopanna (IND) / J Cerretani (USA)
S Bolelli (ITA) / A Seppi (ITA) vs S Lipsky (USA) / D Martin (USA)

njegov niz za ove 4 godine na Mastersima je potpuno neverovatan!!!!

pre 23. rodjendana presao je Pistol Pita,skinuce bez problema i Federera a onda ostaje samo Andre,koji takodje pada 2009.

cudesno :worth:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back