_0pu§TεNº_
Aktivan član
- Poruka
- 1.602
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
хахаха. . Типсаревић деља Нолета у првом сету 5-1.. јао како нема пренос...ффффффффф
ybt,pa ja na Foxu gledam vanzemaljce u tom slucaju 

oо тooo!ybt,pa ja na Foxu gledam vanzemaljce u tom slucaju
![]()

tolko se obradovah kada nadjoh link da nisam ni shvatio sta si rekao (samo pozurih da ga podelim sa vama).... a nije mi ni na kraju pameti bila ideja da moze da bude prenosa na nekoj nasoj TV... eh... al, ko zna zasto je ovo dobro... 

ne bih se ja sa dzinom zaebavao a sigurno nece ni Ratnik... taj lik nema 5 % Rafinog znanja ali na travi ti treba samo jedan udarac... bice svasta
u kvoteru imamo 2 od 3 najbolja ''travara'' nakon Pistol Pita a onaj treci pokusava da u Haleu konacno osvoji jedan normalan trofej ove godine![]()

u ovo vreme ni 25 poena vise (nego na estorilu) za osvajaca turnira nije malo....ne bih se ja sa dzinom zaebavao a sigurno nece ni Ratnik... taj lik nema 5 % Rafinog znanja ali na travi ti treba samo jedan udarac... bice svasta
u kvoteru imamo 2 od 3 najbolja ''travara'' nakon Pistol Pita a onaj treci pokusava da u Haleu konacno osvoji jedan normalan trofej ove godine![]()

.... (dragi moji - dragi moj)..![]()
ma i njima doslo zao...![]()

@Медо@opusteno
heeej, ti bese nisi bio u srbiji dooosta dugo? ili se ja i dalje tripujem?![]()
) јер имамо сличне аватаре само његов Ерик је у дресу Звезде.. . .а стварно мого би` мало да променим аватар..
где га ископа . . ..

sorry
) mora da prezivi ako misli da osvoji ovaj turnircic (u smislu bodova koje nosi); dok je sa druge strane uzeo jedan rim (i 3x vise bodova) maltene bez znoja... ali eto- desilo se... u ovo vreme ni 25 poena vise (nego na estorilu) za osvajaca turnira nije malo....
@plavooki
ma nemas sto da se nerviras... ovaj turnir je tako mali da stvarno nije bitno sta ce na njemu rafa (ili novak) da uradi... vazno je samo da se odigra bar 2-3 meca- da se oseti nova podloga... a zna se ko se bas bori za ovakve turnire.......![]()
@opusteno
da da daaaa.. ne bi se to desilo (ponovo) samo da je vv dolazio u poslednje vreme...sorry
a prenos- vise ni sam nisam siguran... ali vazno je da radi...uostalom- nasi nece prenositi nista osim noleta... pa ako i eurosport preskoci neki dobar mec... eto resenja!
nego, kako bre da te zovem(o)? glupo je da ti se obracam sa opusten(o/i)
@nordic
da znas... evo- koliko samo muka novak (***, moram sve kroz njega) mora da prezivi ako misli da osvoji ovaj turnircic (u smislu bodova koje nosi); dok je sa druge strane uzeo jedan rim (i 3x vise bodova) maltene bez znoja... ali eto- desilo se...
jos da fedja nije svestan svojih mogucnosti, i da je dosao.... ali, i ovako je veselo.... i zato, ispite- orposti jos ovaj put... :-D