ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
iskopah ebeni prenos :-D

Na ovom linku je: http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/tennis/7443880.stm

Ali pre toga morate da udjete u opcije za konekcije (browsera koji koristite), i ukljucite proxy, tj. manuelno upisete adresu: 83.231.136.9 i port: 3128... i raaaaadiiiiiiiiiiiiiiiiii! :D
odo sad da vidim sta se to desava sa novakom... mada, jesam ocekivao tezi mec... publika, mini friendly rivalstvo, i to... :)

tipsa pocinje da gresi... verovatno mu je rizik i doneo prvi set.... 4:1 za noleta sada... nadam se da ce neko videti link- da ne bude 1h truda i inata samo za mene... :D

.........................................

a u Q!!!!!!!!!!!!!!! ... e jesam neki put budala... uopste nisam shvatio sta je nordic hteo da kaze...... ooooo kretena! :D nema veze... link ostaje za sutra ako slucajno ne bude prenosa kod nas...
a da- ako je neko totalni manijak moze da gleda i preko neta umesto na fox-u... jer nema reklama pa mozes da gledas tenisere kako sede na pauzama izmedju gejmova.... eeee, kretena... :lol:

Poslednja izmena:
:lol: tolko se obradovah kada nadjoh link da nisam ni shvatio sta si rekao (samo pozurih da ga podelim sa vama).... a nije mi ni na kraju pameti bila ideja da moze da bude prenosa na nekoj nasoj TV... eh... al, ko zna zasto je ovo dobro... :lol:

nego, jel ima neko ideju zasto se novak toooliko (mnogo vise od vecine) kliza na travi.... ? nemoguce da je do opreme...

bice mnooogo dobrih meceva sutra... :D hjuit - nole... pa i karlovic - nadal... sigurno ima jos neki extra mec... :D

@opusteno
heeej, ti bese nisi bio u srbiji dooosta dugo? ili se ja i dalje tripujem? :lol:

@nordic
e bas cesto umes da me nasmejes sa komentarima... poseban pozdrav za onaj na poslednjoj zakljucanoj temi. (dragi moji - dragi moj).. :lol:

Poslednja izmena:
Cisto sumnjam da Rafa nece imati problema sa onim kretenom od Karlovica, on na sljaci nekad sa njim ima problem, a ne na ovoj glupoj travi koja mu ni najmanje ne odgovara!:worth:
Ma nord vam je faca kakve nema, a komentari su mu najbolji!:D
A tek kad vjestice pocne da priziva, to je ludnica!:super:

ne bih se ja sa dzinom zaebavao a sigurno nece ni Ratnik... taj lik nema 5 % Rafinog znanja ali na travi ti treba samo jedan udarac... bice svasta

u kvoteru imamo 2 od 3 najbolja ''travara'' nakon Pistol Pita a onaj treci pokusava da u Haleu konacno osvoji jedan normalan trofej ove godine :D

ne bih se ja sa dzinom zaebavao a sigurno nece ni Ratnik... taj lik nema 5 % Rafinog znanja ali na travi ti treba samo jedan udarac... bice svasta

u kvoteru imamo 2 od 3 najbolja ''travara'' nakon Pistol Pita a onaj treci pokusava da u Haleu konacno osvoji jedan normalan trofej ove godine :D

to se slazem, ali na travi na kojoj rafa i ne igra bas najbolje moze svasta da se desi!
jos karlovic ima sjajan servis, ufff, samo da ratnik pobjedi, pa sve drugo nek ide u.........:P
da ne lanem!:D
u svakom slucaju bice veselo!:roll:

u ovo vreme ni 25 poena vise (nego na estorilu) za osvajaca turnira nije malo.... :lol:

@plavooki
ma nemas sto da se nerviras... ovaj turnir je tako mali da stvarno nije bitno sta ce na njemu rafa (ili novak) da uradi... vazno je samo da se odigra bar 2-3 meca- da se oseti nova podloga... a zna se ko se bas bori za ovakve turnire....... :lol:

Poslednja izmena:
Rodik i Hjuit obozavaju Kvins ali bi vec na Vimbldonu mogli da ga sapletu jer im mnogo duguje

sve ce zavisiti od zreba i prokletog vremena a ako se nastavi kisni talas koji celu Evropu drma vec dobrih 15 dana bice jos teze nego lane... samo se nadam da ce ove godine uslovi biti isti za sve

.... (dragi moji - dragi moj).. :lol:
ma i njima doslo zao... :mrgreen:
:lol:

@opusteno
heeej, ti bese nisi bio u srbiji dooosta dugo? ili se ja i dalje tripujem? :lol:
@Медо
нисам ја, помешао си ме са ~V.V.Ilic~ ( други пут :) ) јер имамо сличне аватаре само његов Ерик је у дресу Звезде.. . .а стварно мого би` мало да променим аватар..
него браво за пренос :lol: где га ископа . . ..
....
ЈАнко увек мора да заређа депресивне гемове па и сет, ...али можда је боље да гледамо сутра Новака са Хјуитом :tajna:
:klap:

ne bih da proveravam ali ovo je verovatno najbolja kvoter postava nekog turnira ove godine!!!

Rafu i Novaka ne treba komentarisati,Hjuit i Ej Rod su najbolji ''travari'' nakon Samprasa (posto vec nema Fedje), Gaskeu trava izgleda jedino i ide, Nalbandijan moze ocukati svakoga (i obratno), Marej bi se morao dobro snalaziti na njoj a Ivo carina je samo ovo i cekao

bice dobrog tenisa sutra

@opusteno
da da daaaa.. ne bi se to desilo (ponovo) samo da je vv dolazio u poslednje vreme... :) sorry ;)
a prenos- vise ni sam nisam siguran... ali vazno je da radi... :D uostalom- nasi nece prenositi nista osim noleta... pa ako i eurosport preskoci neki dobar mec... eto resenja! :D
nego, kako bre da te zovem(o)? glupo je da ti se obracam sa opusten(o/i) ;)

@nordic
da znas... evo- koliko samo muka novak (***, moram sve kroz njega :)) mora da prezivi ako misli da osvoji ovaj turnircic (u smislu bodova koje nosi); dok je sa druge strane uzeo jedan rim (i 3x vise bodova) maltene bez znoja... ali eto- desilo se... :D jos da fedja nije svestan svojih mogucnosti, i da je dosao.... ali, i ovako je veselo.... i zato, ispite- orposti jos ovaj put... :-D

Poslednja izmena:
u ovo vreme ni 25 poena vise (nego na estorilu) za osvajaca turnira nije malo.... :lol:

@plavooki
ma nemas sto da se nerviras... ovaj turnir je tako mali da stvarno nije bitno sta ce na njemu rafa (ili novak) da uradi... vazno je samo da se odigra bar 2-3 meca- da se oseti nova podloga... a zna se ko se bas bori za ovakve turnire....... :lol:

da, zna se, ali mi bas i ni prija kad ga gledam kad se muci protiv nekog autsajdera!:roll:

27y4ltj.jpg

skinuto sam b92:roll:

@opusteno
da da daaaa.. ne bi se to desilo (ponovo) samo da je vv dolazio u poslednje vreme... :) sorry ;)
a prenos- vise ni sam nisam siguran... ali vazno je da radi... :D uostalom- nasi nece prenositi nista osim noleta... pa ako i eurosport preskoci neki dobar mec... eto resenja! :D
nego, kako bre da te zovem(o)? glupo je da ti se obracam sa opusten(o/i) ;)

@nordic
da znas... evo- koliko samo muka novak (***, moram sve kroz njega :)) mora da prezivi ako misli da osvoji ovaj turnircic (u smislu bodova koje nosi); dok je sa druge strane uzeo jedan rim (i 3x vise bodova) maltene bez znoja... ali eto- desilo se... :D jos da fedja nije svestan svojih mogucnosti, i da je dosao.... ali, i ovako je veselo.... i zato, ispite- orposti jos ovaj put... :-D

aha.. bas je jos ovaj put :rolleyes:

trazicu odlaganje Olimpijade za sledecu godinu,ovako vise ne ide :thumbdown:

Boga mi,cetvrtfinale Halea igra Federer a ja ne znam ni sa kim ni da li ga igde ima na TVu,pocinjem da trokiram :D

Ovaj Kvins je stvarno turnir sa velikim brojem faca,a covek kad pogleda okolinu cini mu se kao da je neko skolsko dvoriste,sa jednim terenom i malo vecom ogradom :D

Da na Sport Klubu ima prenos!
Po meni oni jedini imaju normalne komentatore!:p

Federer je savladao bez velikih problema savladao Jana Vaceka i plasirao se u 1/4 finale Halea, rezultatom 7:5; 6:3!

Evo i jos nekih rezlutata::roll:

Baghdatis (Kipar, 5) - Santoro (Francuska) 6:4, 6:3,
Kifer (Nemačka) - Južni (Rusija, 4) 6:2, 5:7, 6:3,
Liodra (Francuska) - Darsis (Belgija) 7:6(6), 7:6(3),
Federer (Švajcarska, 1) - Vaček (Češka, kv) 7:5, 6:3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back