ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel taj turnir u Kvinsu?

Da, pocinje 9. juna.

imenjace, na www.rolandgarros.com je sve po nasem vremenu ;) al' vec sam proverio- anino finale je u 15.00, a za njom ide i zima... a kasnije sutra (tj. danas) cu svakako proveriti, i 'nako usput javiti i za termin fedjine i rafine nedelje (ako ti je to zgodnije od cimanja sa sajtom, koji se nesto sporije otvara)... ;)
a jednu stvar zaboravljamo... uopste nije bitno ko je drugi, vec samo ko je prvi.... :D sada ne zezam fedju, nego to stvarno mislim... jer, i ako nole bude 2... opet ce se sastajati sa nadalom kao 3., u svakom polufinalu (iako negde roknu vec u 1/2f 1. sa 3., sto je doduse retko i meni nejasno)... anyway- njih dvojica su zaglavljena jedan s' drugim, tako da je fedjin vek produzen (pogotovo sa obzirom na biljkine performanse)... al' ako hoces da skines sampiona... izvoli pa se kolji... :)

Musko finale je u nedelju, u 15 h.

dao bi taj dva litra krvi za ovaj trofej.. samo ima ''mali'' problem

ni on,niti bilo ko drugi,ne igra u istoj ligi sa Nadalom

jednostavno,Rodzer sutra nema ni promil sanse i to mu je kristalno jasno

ovaj.... kako mislis da izvedemo finale Rafa - novak ako je Fedja i ovde izvukao zivu glavu i svoje poene?

Само нек буде 1/2 финале Федерер-Ђоковић, било би у реду према Рафи...

Ово за мушко финале сам се забо најгоре, знам ваљда кад се игра финале...

Само нек буде 1/2 финале Федерер-Ђоковић, било би у реду према Рафи...

Ово за мушко финале сам се забо најгоре, знам ваљда кад се игра финале...

ali kako ce oni igrati 1/2 kad se ovde striktno pridrzavaju brojeva i nosioca... prvi mora igrati sa cetvrtim

uostalom,nek Rafa udje u to 1/2 pa cemo lako,sa kim god bude igrao

ali kako ce oni igrati 1/2 kad se ovde striktno pridrzavaju brojeva i nosioca... prvi mora igrati sa cetvrtim

uostalom,nek Rafa udje u to 1/2 pa cemo lako,sa kim god bude igrao

А она фора да не праве жреб по листи, него имају нека своја срања, можда ставе Давиденка за трећег носиоца? :D:D:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back