nordic_warrior
Elita
- Poruka
- 18.286
Nisu svi!
znam da nisi ni ti ali si slabo i dolazila ovih dana... uostalom,znaju oni dobro ko su
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisu svi!
znam da nisi ni ti ali si slabo i dolazila ovih dana... uostalom,znaju oni dobro ko su

Jel taj turnir u Kvinsu?
imenjace, na www.rolandgarros.com je sve po nasem vremenual' vec sam proverio- anino finale je u 15.00, a za njom ide i zima... a kasnije sutra (tj. danas) cu svakako proveriti, i 'nako usput javiti i za termin fedjine i rafine nedelje (ako ti je to zgodnije od cimanja sa sajtom, koji se nesto sporije otvara)...
a jednu stvar zaboravljamo... uopste nije bitno ko je drugi, vec samo ko je prvi....sada ne zezam fedju, nego to stvarno mislim... jer, i ako nole bude 2... opet ce se sastajati sa nadalom kao 3., u svakom polufinalu (iako negde roknu vec u 1/2f 1. sa 3., sto je doduse retko i meni nejasno)... anyway- njih dvojica su zaglavljena jedan s' drugim, tako da je fedjin vek produzen (pogotovo sa obzirom na biljkine performanse)... al' ako hoces da skines sampiona... izvoli pa se kolji...
![]()

Posao, tenis, F 1, kucna sljaka, kafane, roditeljski ... dobro da stignem uopste i da dodjem![]()

lepo lepo,dobro je biti zauzet
dodjes lepo sutra nakon meca (nece dugo trajati)..... novu Rafinu GS krunu valja proslaviti sa sto vise ljudi
sutrasnja F1 me previse i neinteresuje... vazno je da Ratnik sustigne Borgove 4 uzastopne titule
nakon toga,samo nebo je granica![]()
U to uopste ne sumnjam, sto me nece spreciti da zestoko proslavim.
bogami ja se bojim, posto kad sam gledao federerovu izjavu pred mec sa monfilsom rekao je da ako pobjedi monfilsa, da ce dati sve od sebe da pobjedi rafu, mada rafa igra na sljaci mnogo bolje od fedje, ali ipak, po malo me je strah!
ovaj.... kako mislis da izvedemo finale Rafa - novak ako je Fedja i ovde izvukao zivu glavu i svoje poene?
monfils mi je bio bas simpatican, zao mi je bilo kad je morao da igra protiv federera...pa onda nisam ynala za koga da navijam
federer do trofejchica 8)
Само нек буде 1/2 финале Федерер-Ђоковић, било би у реду према Рафи...
Ово за мушко финале сам се забо најгоре, знам ваљда кад се игра финале...
ali kako ce oni igrati 1/2 kad se ovde striktno pridrzavaju brojeva i nosioca... prvi mora igrati sa cetvrtim
uostalom,nek Rafa udje u to 1/2 pa cemo lako,sa kim god bude igrao
finale Rafa-Novak na gren slemu je nemoguće, dokle god je ovakav raspored prve trojke ....
Možda, jednog dana, kad fed ode u penziju![]()
mislim da si se ovog puta malo zeznula
ipak ce ga rafa zgrabiti cetvrti put za redom, prije fedje!
nije 100% sigurno, ali se nadam!

ako se i desi da mu fedja otkine set... bar cu znati da je fer sto je stigao do finala (a ne novak)...rafa je car,ima da oladi pederera u 3 seta..u ovom trenutku jedino nole moze da mu uzme set i to ako ga malo talija pogleda..
.... (naravno da ne moze da ne bude fer (osim na vimbldonu), ali- razumete vec...)