Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Auuuuuuuuuuuuuu kako lose izadnje Federera! Ajoooooooooj,katastrofa....No,ovde jos uvek ima glupih klinaca koliko vidim koji govore da Federer nije najjaci svih vremena...Svaka cast Rafi...
ahahahaaaaa.. e stvarno, ajde sad svi koji su napadali- na novakov sajt... da se izvinite coveku sto ga optuziste za odustajanje... 12 gemova mu je nole uzeo (3x vise od fedje), i jos imao set loptu- pruzio je daleko najveci otpor :-D ono je bio junacki podvig jednog zemljanina!
pa, jel bar sad vidite da NE VREDI protiv nadala... NE VREEEEDIIII!![]()
... kakvi poeni covece... malo-malo pa se smejem na glas u odusevljenju!
SVAKA CAST LEGENDO! Cestitke i tebi i svim tvojim navijacima! zadovoljstvo je imati te za omiljenog stranog tenisera.
p.s. moram da podsetim... nadal se srusio od srece kada je dobio noleta... sada nije ni skocio!![]()
![]()
![]()

RF nikad nece ni osvojiti RG.. Ne samo da mu je uzeo RG nego ce mu uzet' i wimbldon
Koliko je bilo u trecem setu???
Rafin uspeh na Wimbldonu zavisi itekako od zreba,na koga ce da naleti pre nego shto se trava pretvori u shljaku.Ako u ranim kolima naleti na nekog Karlovica ili Kverija nema shanse da ponovo dogura do finala.
Rafin uspeh na Wimbldonu zavisi itekako od zreba,na koga ce da naleti pre nego shto se trava pretvori u shljaku.Ako u ranim kolima naleti na nekog Karlovica ili Kverija nema shanse da ponovo dogura do finala.

rafa je vec pokazao da je odlican na travi.. dogurace do polufinala minimum
ako, ako... mogao bi i ovog smaraca vilanderaposle cu namazati tri musketara (Fedju,Borga i Vilandera) zbog izjava pre meca... sad je vreme da se slavi

izgleda da je za njega rafa jednacina s tri nepoznateako, ako... mogao bi i ovog smaraca vilanderaja sam na prethodnoj strani vec mazao fedju zbog tih izjava pre meca.... ahahahaa- imao je covek resenje....
![]()
![]()
a nadal je prosle sezone izgubio finale vimbldona zbog kise i rasporeda (ajd' da gurnemo na stranu to sto nole nije ni imao priliku da udje u finale zbog istih razloga)!! a ove godine, rafa je JOS BOLJI! nisam siguran vise ni ko je favorit od trojice...ali polaaako, nije se ni rg posteno zavrsio
![]()
Који бре Карловић, јачи је Надал много него претходних година...
Видећемо колико Ђоковић може...
rafa je vec pokazao da je odlican na travi.. dogurace do polufinala minimum
Vi ochigledno ne gledate realno na situaciju.Rafaina igra je pravljena i on je igrach koji je oblikovan da igra savrsheno na shljaci.Ti njegovi spinovi na brzim podlogama(a trava je najbrza) teshko mogu da imau isti efekat i njegova defanziva na drugim podlogama ne moze da stize lopte koje su mnogo mnogo brze.Na travi je servis najvaznija stvar i ma koliko ga Nadal popravio najjachi servis igrachi kao ove koje sam spomenuo imaju prednost + onaj mladi Litvanac,Djokovic sa raznovrsnim servisom i naravno pre svih Federer zbog izvanredne servis volej igre.Rafi svaka chast na 2 uzastopna finala ali ako naleti na nekog od klasichnih batinasha sa servisom na travi tu mu je u Wimbldonu kraj.Shljaka i trava su nebo i zemlja ali shanse mu jako rastu ako prezivi prvih nekoliko kola jer se trava torshi i sve vishe pretara u zemlju.
ebem li ti sunce u pic*ku pa jel igrao DVA FINALA VIMBLDONA ILI NIJE???
ja mislim da je rafa trazio celendze za te "aut" lopte koje su malo dirale liniju, i onda je federer pizdio
Pa znash kako..biti veoma blizu i dobiti nije ista stvar.
Do finala prvo treba doci i ja ne vidim kakve veze neshto od proshle godine ima sa ovogodishnjim Wimbldonom.
Ako cemo o nesretjama proshlogodishnjeg Wimbldona ima igracha koje je kisha pre finala mnogo vishe usralea nego Rafu,pa shta sad?
Ja ti kazem neke chinjenice koje su sasvim zdravorazumski napisane,vash odgovor je-Rafa je igrao vec dva finala!To nema veze s vezom.