ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nadal danas nije igrao ništa posebno i spektakularno jer nije ni imao potrebe...jednostavno čovek nije ni peškir za brisanje promenuo jer se nije ni pošteno oznojao.

Koje gluposti se mogu ovde procitati,pa to je fenomenalno....

Gledah mec,Nadal-Nole...I sta reci?Ma nije Nole bio uopste los,ali Rafa kick ass!!! Bez zezanja,koliko god voleo Federera,ova razvaljuje...A Nole me stvarno opasno nervira,jer kad god igra protiv Federera redovno se vraca,daje 200% sebe,a protiv Nadal?Videli ste svi kako je psihicki pao i ceo drugi set i deo treceg uopste nije ni hteo d a sevrati!A posle kad je mislio da moze,naravno,Rafa nije dozvolio neku glupost samom sebi!

Kojse sra*e,Federer-Monfils za sada 1:1..Poceo opet Federer da se glupira....Posle 6:2,evo sad je 5:7...

napokon fedja!

pobjeda fedje uz dosta poteskoca, mislim kako se mislilo da ce biti, monfils je pruzio sjajan otpor, i sjajnu patriju, i parirao je federeru cak 3 sata i 5 minuta!
ovo je izuzetan ucinak za monfilsa!
mnogo mi je zao sto nije pobjedio monfils, zato sto bih vec slavio!:mrgreen:

Једина је добра ствар то што се Надал није уморио па ће сутра да растури носоњу...

Рафа, свака част, надам се реваншу на Вимблдону, ал у финалу, ред је да у 1/2 одиграју Ђоковић-Федерер (мислим да би Ноле имао реалне шансе). Ал о том, по том...

A iance,ja se iskreno nadam da ce rafa da se uplasi Federerove haldne face,da ce ga opteretiti velika sansa stizanja rekorda i da ce da preda mec :D :D :D tako jedino mogu d aocekuje pobedu Federera..Ali niko mi ne mzoe zabraniti da s enadam ;)

ybg ljudi..bar treba da znate za nedelju

ajde kad ono dete provali da ce se 1/2 igrati u sredu ali vi ste ipak valjda malo matoriji

elem,Fedja je do sada iz kuhinje majstor Rafe u Parizu dobijao porciju od jednog seta... ovog puta dobice krompir jer nista drugo nije ni zasluzio

dakleM, 3-0 za velikog Majorcanina za cetvrtu RG krunu i moju neopisivu radost

nego,sad kad ste se malo ohladili od silnog paljenja svih ovih dana i neke nadrealne pisceve pobede....

lik je igrao sa 5 tenisera pre Rafe a ladno njih 4 nisu bili iz prvih 50!! dakle,ispade mu ovaj turnir laksi od bilo kojeg obicnog turnira (da ne pominjemo Masters jer tamo ovakvih balavandera nema) jer ces i tamo tesko zaredjati ovako ''jaku cetvorku''

srecom je veliki Rafa stavio stvari na svoje mesto :super:

prosle dve sezone sam malo i strahovao jer znam koliko Aligator zeli ovaj pehar (2005. nisam ni znao sta me je snaslo kad ga je oprao u 1/2)

ove godine Svajcarac nema ni gram sanse... i toga je jako dobro svestan

Једина је добра ствар то што се Надал није уморио па ће сутра да растури носоњу...

Рафа, свака част, надам се реваншу на Вимблдону, ал у финалу, ред је да у 1/2 одиграју Ђоковић-Федерер (мислим да би Ноле имао реалне шансе). Ал о том, по том...

ovaj.... kako mislis da izvedemo finale Rafa - novak ako je Fedja i ovde izvukao zivu glavu i svoje poene?

Ђоковић - Гремелмајер 3-1
Ђоковић - Лопез Жен 3-0
Ђоковић - Одесник 3-0
Ђоковић - П.А.Метју 3-0
Ђоковић - Гулбис 3-0
Ђоковић - Надал 0-3
стварно добар распоред и прилично лака одбрана бодова (уствари Ноле је учинио да изгледа лако)
зато сам очекивао да ће Ноле да узме Рафи 1 сет, овај трећи сет је доста поправио утисак ал ко може тако да игра против Надала цео меч

Poslednja izmena:
Hahahhahha vala bas,sasava druzina :D

Nole je imao najlaksi raspored na svetu,sto mu opet ne smanjuje respect zbog polufinala. Ipak,od ponedeljka razlika moze dabude samo manja nego ranije izmedju njega i Rafe,ne veca.Znacimsad krece opasna trka Noleta i Rafe za drugo mesto!I vrlo je verovatno da ce Nole biti drugi koliko za mesec dana-sve zavisi opet,od Nadal i njegove igre na onom engleskom turniru sa Federerom,a posle toga i Vimbldona.

Za nedelju-posto se inace,u gotovo SVIM sportovima finala igraju nedeljom-toliko bi bar trebali svi da znaju,ocekujem da Federer uzme jedan set rafi...Ali en i viseod toga! Daj Bzoe da ga pobeedi,pa ja bih bio srecan kao malo dete,ali realno,tesko ce to ici...Jaaaaaaaaaakooooooooo tesko! Rafa stvarno na ovoj podlozi nema ravnog.
Za utehu mi je da pocinje sezona brze podloge,gde takodje smatram da Federer nema konkurenciju...Videcemo...No,jel izasao raspored kad s eigra finale po srednjeevropskom vremenu :D

imenjace, na www.rolandgarros.com je sve po nasem vremenu ;) al' vec sam proverio- anino finale je u 15.00, a za njom ide i zima... a kasnije sutra (tj. danas) cu svakako proveriti, i 'nako usput javiti i za termin fedjine i rafine nedelje (ako ti je to zgodnije od cimanja sa sajtom, koji se nesto sporije otvara)... ;)
a jednu stvar zaboravljamo... uopste nije bitno ko je drugi, vec samo ko je prvi.... :D sada ne zezam fedju, nego to stvarno mislim... jer, i ako nole bude 2... opet ce se sastajati sa nadalom kao 3., u svakom polufinalu (iako negde roknu vec u 1/2f 1. sa 3., sto je doduse retko i meni nejasno)... anyway- njih dvojica su zaglavljena jedan s' drugim, tako da je fedjin vek produzen (pogotovo sa obzirom na biljkine performanse)... al' ako hoces da skines sampiona... izvoli pa se kolji... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back