nordic_warrior
Elita
- Poruka
- 18.286
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni samo nije jasno na osnovu cega ste mislili da ce pisac danas pobediti... realno naravno

Sigurno je nedostatak meceva , neiskustvopizdo!
sjajno nowak, sve sjajno, kako se usrao!
e pizdo jedna!.....dzabe ti je, pricaj sta hoces, nadal ce nowaka da opere!
viskovicu, jedino ti mogu reci da jedes go*no!

Koliko se ja secam,svako finale se igra u nedelju....Toliko o poznavanju elementarnih stvari u tenisu dragi moji forumasi.

Једина је добра ствар то што се Надал није уморио па ће сутра да растури носоњу...
Рафа, свака част, надам се реваншу на Вимблдону, ал у финалу, ред је да у 1/2 одиграју Ђоковић-Федерер (мислим да би Ноле имао реалне шансе). Ал о том, по том...

al' vec sam proverio- anino finale je u 15.00, a za njom ide i zima... a kasnije sutra (tj. danas) cu svakako proveriti, i 'nako usput javiti i za termin fedjine i rafine nedelje (ako ti je to zgodnije od cimanja sa sajtom, koji se nesto sporije otvara)...
 al' vec sam proverio- anino finale je u 15.00, a za njom ide i zima... a kasnije sutra (tj. danas) cu svakako proveriti, i 'nako usput javiti i za termin fedjine i rafine nedelje (ako ti je to zgodnije od cimanja sa sajtom, koji se nesto sporije otvara)... 
 sada ne zezam fedju, nego to stvarno mislim... jer, i ako nole bude 2... opet ce se sastajati sa nadalom kao 3., u svakom polufinalu (iako negde roknu vec u 1/2f 1. sa 3., sto je doduse retko i meni nejasno)... anyway- njih dvojica su zaglavljena jedan s' drugim, tako da je fedjin vek produzen (pogotovo sa obzirom na biljkine performanse)... al' ako hoces da skines sampiona... izvoli pa se kolji...
 sada ne zezam fedju, nego to stvarno mislim... jer, i ako nole bude 2... opet ce se sastajati sa nadalom kao 3., u svakom polufinalu (iako negde roknu vec u 1/2f 1. sa 3., sto je doduse retko i meni nejasno)... anyway- njih dvojica su zaglavljena jedan s' drugim, tako da je fedjin vek produzen (pogotovo sa obzirom na biljkine performanse)... al' ako hoces da skines sampiona... izvoli pa se kolji... 
ma ne ti bre... ti nikada nisi ni davao preterane sanse novaku
svi ostali jesu,pitaj ku*ca zasto