ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
јао како се зове овај коментатор на РТСу ? Мислим на овог што сад преноси Федерер - Квери, и понавља стално ВИДИТЕ И САМИ ??

rts izbegavam,gade mi se

mene ubija lik sa Eurosporta (nikad mi nece bit jasno osnivanje njihove filijale u Srbiji)... kreten ni nacrtanu ne moze da gleda Mariju Sarapovu a cesto joj je i sam presudjivao da je izgubila (AO,prvo kolo prosle godine valjda).. kada mi kaze "I eto,sta je sada uradila Marija Sarapova'' ja lepo iskljucim ton i oteram ga tamo gde treba a ako sam nervozan gasim TV i propustam moju ljubimicu

likovi sa Sportkluba su sjajni i vise nego korektni
Ja jedino sport klub i mogu da gledam ... Svi ostali manje vishe laprda...u ono shto vec i blago retardirana osoba moze da vidi i zna... ni na sport klubu nije bog zna shta ali makar malo vishe istrazivacki pristupaju celoj problematici od ostalih i ne mlate praznu slamu ... Verujem da imaju vishe sredstava da bi bilo i bolje ali za sada najprijatnije je pratiti tenis preko njih ...

Poslednja izmena:
oni te lepo uvedu u mec,kazu potrebne brojke a zatim na jedan profesionalan nacin isprate stvar do kraja,bez vike i halabuke

retki su oni koji bi u finalu Hamburga priznali ko je jedini teniser koji zasluzuje da nasledi Fedju na prvom mestu ako ovaj nastavi da se spotice

RG: Kiša odložila početak programa

2vkl2k5.jpg
Kiša je danas odložila nastavak takmičenja na Otvorenom prvenstvu Francuske u tenisu. Organizatori u Parizu su saopštili da će takmičenje početi najranije u 12 sati. Početak će tako biti odložen barem za sat vremena. Rolan Garos je počeo u nedelju, a u ponedeljak je zbog kiše završeno samo 25 od 56 zakazanih mečeva. Prekinut je, između ostalih, i duel srpskog tenisera Viktora Troickog i Francuza Marka Žikela.

Meč Ameli moresmo - Olga Savčuk prekinut je zbog kise!
Ameli Moresmo vodi 1-0 u setowe, a u drugom je 2-2!

A Dinara Safina je pobjedila Bondareno rezultatom 6:1; 6:3!

evo rasporeda za sutra... http://www.rolandgarros.com/en_FR/scores/schedule/schedule9.html
... ako ne bude samo za stampanje i brisanje pozadine... :confused:

a ako bude ista vredeo.... ukratko...
fedja ne igra.
na chatrieru program otvara sarapova,
a za njom- nadal zavrsava tek zapoceti mec...
nole igra 3. mec dana, na terenu 1,
a odmah za njim- ana! ...
trociki nastalja partiju kao 2. mec dana, na terenu 2....
(program na svim terenima pocinje u 11.00...)

Poslednja izmena:
RG: Novak, Viktor...

v7t5ky.jpg
Zbog lošeg vremena u Parizu većina mečeva je prekinuta i prebačena za naredni dan tako da će se u sredu, ukoliko ne bude kiše, igrati 74 duela na 17 terena. Od srpskih tenisera nastupiće Ana Ivanović, Novak Đoković i Viktor Troicki. Meč između Troickog i Žikela ni posle dva dana nije završen. Francuz vodi 2:0 u setovima, a u trećem setu srpski igrač ima prednost 2:1.

Novak Đoković se sastaje sa Lopezom Haenom iz Španije. Od ostalih tenisera na teren izlaze Nadal, Lodra, Safin........

TРоицки се враћа и након готово изгубљеног меча (2:0 и 4:1), сад можда и буде нешто од овога
има брејк у 4.сету и добро игра
Ноле игра кад заврши Сафин који води 2:1

Opet Viskovic ne prenosi mec Djokovica. Da li se uplasio pretnji Djokovica ili je samo ljut:?::think:
Ako ne bude prenosio nijedan mec Djokovica do kraja Garosa jedna od ove dve mogucnosti je sigurno tacna!!!!

da... mada i nije toliko iznenadjenje njegov otpor- osvojio je valjda nekoliko poslednjih celindzera na kojima je ucestvovao... jesu to slabiji turniri, ali svakako treba naredjati dosta protivnika....
a svaka cast za novaka... mnogo laksi posao nego u prvom kolu... ubedljivija igra i vise energije za nastavak... :D

E ovaj Brazilac me bas podseca na Djokovica.Cetvrti dan turnira a danas su se tek zavrsili neki mecevi prvog kola.Nazalost Troicki je izgubio.A bolje je igrao zadnja dva seta.Ne gledam ali trenutno ali
pretpostavljam da je Djokovic vec zavrsio posao sa Spancem

Не знам како ће се завршити овај инцидент али надам се да ће Вишковић наставити да преноси Ђоковића . . :confused:
... ево горе сам питао за овог и мислим да се зове Предраг Јуришић, не свиђа ми се уопште како преноси :thumbdown:

Новак 3:0 за сат и двадесет минута - то је било брзо :)

kad sam se probudio gledao sam malo miljenicu Sarapovu na rts-u sa iskljucenim tonom jer je na Eurosportu jos bio Hjuit.

posle sam naravno odmah prebacio i obradovao se novom komentatoru koji je bog u odnosu na onu budalu koji mrzi Mariju

Troicki je super decko dobar teniser a jos bolji covjek.Poceo je karijeru od 2006 i dosta je postigao za 2 godine igranja svaka cast vico samo nastavi tako!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back