_0pu§TεNº_
Aktivan član
- Poruka
- 1.602
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja jedino sport klub i mogu da gledam ... Svi ostali manje vishe laprda...u ono shto vec i blago retardirana osoba moze da vidi i zna... ni na sport klubu nije bog zna shta ali makar malo vishe istrazivacki pristupaju celoj problematici od ostalih i ne mlate praznu slamu ... Verujem da imaju vishe sredstava da bi bilo i bolje ali za sada najprijatnije je pratiti tenis preko njih ...rts izbegavam,gade mi se
mene ubija lik sa Eurosporta (nikad mi nece bit jasno osnivanje njihove filijale u Srbiji)... kreten ni nacrtanu ne moze da gleda Mariju Sarapovu a cesto joj je i sam presudjivao da je izgubila (AO,prvo kolo prosle godine valjda).. kada mi kaze "I eto,sta je sada uradila Marija Sarapova'' ja lepo iskljucim ton i oteram ga tamo gde treba a ako sam nervozan gasim TV i propustam moju ljubimicu
likovi sa Sportkluba su sjajni i vise nego korektni
Laki,zaebi ove slike jer svi znamo kako izgledaju novak i kisobrani RG-a
ne mozes samo da ukrades text sa nekog sajta i okacis ga,moras dati njegov izvor
boli me uvo gde to mogu naci jer svojim ocima veoma dobro pratim meceve,a nisam jedini!!
ne vidim uopste razlog da to pises ali ako vec moras daj samo link