ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ola! Evo i mene posle duzeg vremena....Ima li negde Federera na TVu,gledao sam ga prtiv Kverija,sad nisam,pa rekoh da vidim sta i sa kim igra u trecem kolu...

Kazete da on i Nole imaju smesan raspored do finala?Jel neko moze nesto da mi kaze o oeventualnim protivnicima njihovim sto sta? Ne znam kako ne spomenuste NAdala i njeove protivnike..Koji god d aje,na sljaci mu eventualno set mogu uzeti,tako da...:D

ma nije nesretnik... nije imao problema i nakon danasnje pobede ce se sve vratiti u normalu :wink:

nije imao problema, ali mu je na primjer dosao tezi raspored nego fedji, onda svi protivnici koji igraju protiv fedje se useru u gace, jedino je onaj montanes uspio da mu uzme set, a pogledaj rafi protivnike, igraju super, vecina onih sto su igrali protiv rafe onakvom igrom bi mozda cak izbacili davidenka, stvarno ne znam zasto?

ja zbog toga kazem da je nesretjnik!;)

mnogo puta sam ovo rekao ali majka je ovog genijalca jednostavno porodila na sljaci...

Jarko uopste nije igrao lose a ispao je smesan! nije mu pomoglo ni ono ludacko udaranje reketom po glavi (trebao bi da proba butinu,kao ludakinja petrova)

Ovaj Šardi, rusi sve pred sobom, juce Nalbandiana, malo prije je igrao i dobio je (ne znam
tacno protiv koga), pa gdje ce se zaustaviti, mada mislim da ce mu protiv Almagra biti kraj!
Tuto finito za njega!;)...........Mada necu da pricam unaprijed!

A Nowak je savladao Odesnika, 3:0 u setovima, u gejmowima 7:5; 6:4; 6:2, i igrace protiv jednog od pobjednika izmedju Schwanka ili Matjua, a taj dule se igra sada!

Sutra Ancic-Federer.
Federer deluje zreo za shut kartu ali do sad je igrao sve protiv nekih indijanaca.
Znachi i sutra mu netje biti mnogo teshko:lol:
Nadal gazi iz dana u dan,Djokovic jako losh,sva sretja pa je u prva 3. kola imao sve neke bezveznjakovice.Ako nastavi ovako protiv ovog Francuza moze veoma lako da leti.

Izgubi chovek set od onog polu-profesionalca Shpanca koga je Djokovic pochistio u Hamburgu beshe?Da je u tom mechu bio neko ozbiljniji vec bi mogao da se sprema za sezonu na travi.Videlo mu se,bash sam gledao po govoru tela da je bio jako nesiguran.Posle je naravno dodao gas i ovaj se raspao ali da je tu bio neko ozbiljniji...

Meni ni Novak ni Federer ne ulivaju poverenja na RG ove godine.
Mozda se to ne vidi jer do sada i nisu imali neke protivnike ali je tako.
Za razliku od Rafe koji sve melje a imao je najtezi zreb.
Jedina shanasa Federeru da osvoji ovo je da Djokovic izbaci Nadala jer protiv Nadala u finalu to je pre svega pitanje glave:lol:
Ako Djokovic ispadne pre SF tek ond aFederer nema shanse za titulu jer ja ne vidim ko drugi Rafi u tom delu zreba moze i da prismrdi.
A ta opcija da Djokovic izbaci Nadala po dosadashnjoj igri je jako jako jako malo verovatna.

Covece,ljudi bas ovde mrze Federera! Ko je to rekao da je lose igrao??? Covek dobija,OK,izgubio je prvi set,ali odvalio ga ostala 3,sta je sad tu cudno?To je nesto lose?Imam osecaj da ce isto tako da bude i sa Ancicem,i sta,neko ce reci,los Federer dogurao u osminu,pa los Federer u cetvrtfinalu,onda ce reci los Federer usao u polufinale,pa u finale...Ccccccc...

Ne bih da budem ptica zloslutnica,ali ko kaze da prekosutra Rafi nece biti ocajan dan?Ili Noletu?I pored sjajnih partija Spanaca?Desi se nesto i hop,nema ga vise na RG?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back