ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jeste,ali svako je mogao da vidi da je Federer takodje mogao dapobedi,narocito da se ni usro kad je vodio 4:0 u drugom setu.I u prvom je u dva navrata imao brejk,ali ga je ovaj uvek vracao.

Interesannto,na ovom turniru je najvise profitirao Djokovic i naravno,Davidenko! I Roze i Rafa su samo odbranili bodove.Dakle,ista razlika izmedju Rafe i Fedje,ali manja izmadju Rafe i Noleta :D :D:D

сјајан меч је био од обојице, недостајало ми је Федерер-Надал финале, надао сам се даа ће уђе у трећи сет .. мало се Федерер ус*ао на крају, :-D

То Рафа......стварно нико не може рећи да побједа није заслужена......
феноменално је играо, и онда је све дошло на своје мјесто!
f_iconcoolm_ee83dc2.gif

slazem se da ga nije razbio ko zvecku ali ipak je bilo furiozno u drugom setu...a ovde su neki govorili i vredjali Novaka i da ga je razbio Fedex sto uopste nije tacno Federer je zasluzeno dobio Noleta,ali ga nije razbio, a sad je apsolutno zasluzeno izgubio od Nadala koji je jos jednom dokazao da je kralj sljake,i svaka mu cast pogotovo ovaj drugi set.

znaci posle prva cetiri meseca,tacnije posle prve trecine sezone mi imamo sledece rezultate izmedju vodece cetvorke

-Djokovic je osvojio jedan grend slem i jedan masters
-Nadal je osvojio jedan masters
-Davidenko je osvojio jedan masters
-Federer je osvojio turnir u estorilu

dakle ovo su osvojene titule u prvoj trecini sezone po cemu se vidi da je Nole najbolji teniser dosad.zato nerazumem da neko moze da napada Novaka kao los je???pa on je zasad najuspesniji,jedino za sta mu se moze i treba zameriti je predaja meca Federeru to nije ok i trebalo je da se muski bori do kraja,nadam se da to nece raditi vise.Federer se polako vraca u staru formu ali jos uvek nije osvojio neki jak turnir u ovoj godini,samo taj estoril.bice jako zanimljivo u nastavku sezone

slazem se da ga nije razbio ko zvecku ali ipak je bilo furiozno u drugom setu...a ovde su neki govorili i vredjali Novaka i da ga je razbio Fedex sto uopste nije tacno Federer je zasluzeno dobio Noleta,ali ga nije razbio, a sad je apsolutno zasluzeno izgubio od Nadala koji je jos jednom dokazao da je kralj sljake,i svaka mu cast pogotovo ovaj drugi set.

znaci posle prva cetiri meseca,tacnije posle prve trecine sezone mi imamo sledece rezultate izmedju vodece cetvorke

-Djokovic je osvojio jedan grend slem i jedan masters
-Nadal je osvojio jedan masters
-Davidenko je osvojio jedan masters
-Federer je osvojio turnir u estorilu

dakle ovo su osvojene titule u prvoj trecini sezone po cemu se vidi da je Nole najbolji teniser dosad.zato nerazumem da neko moze da napada Novaka kao los je???pa on je zasad najuspesniji,jedino za sta mu se moze i treba zameriti je predaja meca Federeru to nije ok i trebalo je da se muski bori do kraja,nadam se da to nece raditi vise.Federer se polako vraca u staru formu ali jos uvek nije osvojio neki jak turnir u ovoj godini,samo taj estoril.bice jako zanimljivo u nastavku sezone

pa normalno da je najboji to svi znamo.......

slusaj sad ovu top modelsicu.jesam ja rekao neku neistinu???rekao sam da u ovoj godini Novak vodi po broju osvojenih titula i to je to.nisam rekao da je najbolji teniser sve ukupno,nego da je u ovoj godini zasad najuspesniji.pojasni sta hoces da kazes

Poslije ovog meca ja mogu da zakljucim da se na ATP listi ove godine nece promijeniti nista kada su u pitanju prva trojica...to je sve...
Kada uporedimo meceve Federer - Djokovic i Federer - Nadal...mozemo reci da u prvom nije bilo nikakve neizvjesnosti u poredjenju sa drugim mecom...toliko o kvalitetu ova dva meca...
Hocu da kazem da je pravedno sto je Nole treci i to je to...
Federer je odigrao odlican mec...ali ipak je ovo Nadalu domaci teren;)

Treba pomenuti da je Nadal osvojio Monte Karlo i u singlu i u dublu(duet sa Robredom)...
Ali i pored sjajne igre na sljaci Nadal mi ne pokazuje da moze ove godine do 1. mjesta...cak mislim da je Federer vise napredovao na sporijoj podlozi nego sto je Nadal na brzoj...

Poslije ovog meca ja mogu da zakljucim da se na ATP listi ove godine nece promijeniti nista kada su u pitanju prva trojica...to je sve...
Kada uporedimo meceve Federer - Djokovic i Federer - Nadal...mozemo reci da u prvom nije bilo nikakve neizvjesnosti u poredjenju sa drugim mecom...toliko o kvalitetu ova dva meca...
Hocu da kazem da je pravedno sto je Nole treci i to je to...
Federer je odigrao odlican mec...ali ipak je ovo Nadalu domaci teren;)

Treba pomenuti da je Nadal osvojio Monte Karlo i u singlu i u dublu(duet sa Robredom)...
Ali i pored sjajne igre na sljaci Nadal mi ne pokazuje da moze ove godine do 1. mjesta...cak mislim da je Federer vise napredovao na sporijoj podlozi nego sto je Nadal na brzoj...

Da na svu stetu, i ja mislim da se ove godine sto se tiche federera, nadala i djokovica,
nece nista promiijeniti.......:-(
Super sto je Rafa opravdao ulogu favorita!;)
Bash sam srecan........zbog Rafe!

u finalu sam bas navijao za Nadala i jako mi je drago sto je potvrdio da je kralj sljake,samo ako hoce da bude broj jedan mora da igra jos bolje da ostalim podlogama pogotovo na tvrdoj,gde je Djokovic definitivno bolji igrac od Nadala,sad trenutno jeste pravedno sto je Djokovic treci ali videcemo ja sam siguran da ce Djokovic biti prvi za koju godinu,tacnije smenjivace se sa Nadalom na prvom mestu...a mislim da moze da prestigne Nadala e sad pitanje oce imati snage za to,videcemo,u svakom slucaju bice zanimljiv nastavak sezone....

moze mnoooogo toga da se promeni u nekoliko meseci, a kamo li u toku cele sezone. dovoljno je da fedja ispadne rano na nekom GS-u i na recimo 1-2 mastersa... i ne samo rafa, nego i nole moze da ga stigne. naravno, tako i davidenko moze da se vrati na 3. mesto... ma i mnogo drasticnije stvari su ne samo moguce, nego i otvorenije nego ikada... nnp. na jednom turniru neko moze da pukne 500 bodova, a neko drugi da zaradi toliko novih. i eto ti hiljadarke u korist ovog drugog! jeste da je malo turnira na kojima ce favoriti bas brzo ispadati i jos manje turnira na kojim prva trojica mogu da uzmu tolike bodove... ali je isto tako cinjenica da se u proseku mesecno odigra po 2-3 komada! :) .... hm ovo sam sve mogao i u jednoj recenici... :oops:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back