ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vidim da su ljudi bas zaboravili Federera...Videcete moje postove kad osvoji Indijan Vels..Necete moci da zivite od hvalospeva prema Federeru :p :p :p

E pa nismo bas svi zaboravili Federera, iako bih naravno vise volela da Novak osvoji Indijan Vels, ako to uradi Fedja ja cu prva da se pridruzim pohvalama, ipak je Fedja najbolji, za sada :D :D :D

e ybt- nije bilo dosta sto ima predan mec, nego ce u polufinalu imati premorenog fish-a!! auh... a nista mu manje nece biti umoran ni protivnik u finalu... c, c, c.... muska kuznjecova! :p pa, nadal je bar 4x vise zasluzio svoje polufinale...

Ma neeeeemoooooooooj ;)

Ima Roze da odvali i Fisha i Nadala ili Djokovica,eto,da znas :p :p :p I pokupice poene ko blesav :D

Aligatora je opet u*****lo, em je zreb kao i uvek povoljan, em ne srece glavne konkurente pre finala, em je Nalbandijan koji je u stanju da ga klepi ispao, em je Has odustao pa se nije ni umorio, mislim, da je sam sebi krojio sudbinu ne bi bilo bolje. Jos samo da se Nole i Rafa kolju jedno 3 ipo sata pa da pobednik nema snage za finale. A Fish ce se zadovoljiti slikanjem sa najnosatijim teniserom na atp listi.

Pa kad Rafa ili Nole budu bili prvi,ici ce i njima laksi zreb...A to sto ljudi misle da je laksi zreb,vidim koliko je lak,ispali i Rodik i Nalbandijan...Veoma lak zreb,hoce to.zAko cemo tako,i Nadal je imao smesan zreb na AO :p :p

A iance,najidealnije bi bilo kad bi se i Nole i rafa povredili na tom mecu,ne mnogo,samo da ne mogu da igraju finale,uh idealan scenario :D

E sad cu svuda da napisem istu poruku...Copy/paste...Pa ako neko opet pita....

FINALE:

Ivanovic - Kuznjecova...........Nedelja.........20h.........Sport Klub

POLUFINALE :

Nadal - Djokovic.................Subota..........21h..........Sport Klub

FINALE:

Federer - Nadal/Djokovic.....Nedelja.........22h..........Sport Klub

Aj neko sad pita jos nesto :D :D :D

jel igra neko tenis danas i na kom turniru? jel igraju nasi? jel ima prenosa i u koliko sati? :lol:
hehehe... bravo imenjace. mada, i kada napises sve po nekoliko puta- nadje se neko da pita... samo... ivanovic i kuznjecova na sport klubu?!

E steta izgubili Zimonjic i Nestor :-(, ali dobro barem je Ana u finalu, ipak sam za nju malo vise navijala ;)
A da, kad igraju nasi danas, ups nisam videla da je Srle stavio raspored :lol: :lol: :lol:

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D :D :D

E za taj mec uopse nisam siguran,ali kao nadam se da ce prenositi,ipak igra lepsa polovina naseg vrhunskog zenskog tenisa ;) A za to da ce neko da pita..Ma 100%...

No,stvarno,kad se igra majku mu.... :D :D :D

dobro- nadal je stvarno imao jako teske meceve pre ovog, a i problemi sa zuljevima nisu za zanemarivanje (ma koliko je nadal borac koji je nastavio do kraja). ali noletu svaka cast- nadam se da ce da dobije fedju jos jednom i ugradi mu komplex do kraja :D

почео имаш на ртс2. . , очигледно да Федерера хвата паника кад је чуо да је Ноле преслишао Надала . .. ха хаха ха х аа .. . није му свеједно сигурно . . . :-)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back