ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma ima da pise ko sta hoce i gde hoce...Moderatori su tu da nekog opomenu ili banuju za pisanje necega sto nije trebao da napise....Mene a i ostale za koje govorite da unistavaju temu niko nije opomenuo...Probajte vi, mozda nas banuju pa vi uzivajte...

Kondicional, Nordi... kondicional ga lagano ubija. :mrgreen:
Cinjenica je da kopni... isto kao sto je cinjenica da je proziveo tri teniska zivota.

Sto je sad problem sto je jednom i Novak imao lagan zreb?

Licno se moderator izjasnio da je ovo chat tema, i banovao me jer sam sav chat skupio u jedan post.
Jasta, resices... k'o da ne znas kako to funkcionise.

@g-dinDrugiRed

Oznaci bespotreban komentar na ovoj strani, otkad dodjosmo?

Uh,to jednom je prvi put bilo u Parizu 2008 ;) Ali nema veze,ako on ili Fed ne osvoje titulu nikakva steta nije nacinjena posto su Cilic,Marej i Davidenko i dalje na velikoj nuli sto se tice Slemova

Ma taj chat cemo resiti do strane broj 500,to ti garantujem

E nek mi je ziv i zdrav za ta tri teniska zivota,meni dovoljno.. sa 22 godine bio je teniski kralj. Nista vise ja od njega ne trazim

Ccccc......ne verujem....Evo moamk,sad ces videti sta je post vredan..Koliko i SVI ostali koji su napisani u prethodnih 10 strana....e....A samo mi ga obrisi....Pa da vidimo kako se i zbog cega ovde neki postovi drze uemsto da se SPAM brise....

1 Federer, Roger (SUI) 10,550 0 19
2 Nadal, Rafael (ESP) 9,310 0 19
3 Djokovic, Novak (SRB) 8,310 0 21
4 Murray, Andy (GBR) 6,780 1 18
5 Del Potro, Juan Martin (ARG) 6,580 -1 21
6 Davydenko, Nikolay (RUS) 4,930 0 26
7 Roddick, Andy (USA) 4,510 0 20
8 Soderling, Robin (SWE) 3,410 0 26
9 Verdasco, Fernando (ESP) 3,300 0 23
10 Tsonga, Jo-Wilfried (FRA) 2,875 0 24
11 Gonzalez, Fernando (CHI) 2,870 0 18
12 Monfils, Gael (FRA) 2,610 0 24
13 Stepanek, Radek (CZE) 2,525 0 22
14 Cilic, Marin (CRO) 2,430 0 23
15 Simon, Gilles (FRA) 2,275 0 26
16 Robredo, Tommy (ESP) 2,175 0 27
17 Haas, Tommy (GER) 1,855 1 19
18 Ferrer, David (ESP) 1,825 -1 26
19 Wawrinka, Stanislas (SUI) 1,765 0 21
20 Youzhny, Mikhail (RUS) 1,690 0 31
21 Berdych, Tomas (CZE) 1,680 0 28
22 Hewitt, Lleyton (AUS) 1,600 0 21
23 Ferrero, Juan Carlos (ESP) 1,555 0 24
24 Ljubicic, Ivan (CRO) 1,405 0 27
25 Almagro, Nicolas (ESP) 1,305 1 26
26 Kohlschreiber, Philipp (GER) 1,260 1 27
27 Melzer, Jurgen (AUT) 1,260 1 28
28 Isner, John (USA) 1,260 5 22
29 Querrey, Sam (USA) 1,240 -4 26
30 Troicki, Viktor (SRB) 1,220 -1 30
31 Baghdatis, Marcos (CYP) 1,215 11 23
32 Montanes, Albert (ESP) 1,185 -1 28
33 Monaco, Juan (ARG) 1,170 -3 27
34 Chardy, Jeremy (FRA) 1,090 -2 31
35 Bellucci, Thomaz (BRA) 1,086 -1 29
36 Tipsarevic, Janko (SRB) 1,060 -1 27
37 Andreev, Igor (RUS) 1,030 -1 32
38 Becker, Benjamin (GER) 1,016 1 29
39 Karlovic, Ivo (CRO) 1,015 -2 23
40 Mathieu, Paul-Henri (FRA) 1,010 -2 27
41 Sela, Dudi (ISR) 1,006 -1 26
42 Beck, Andreas (GER) 1,000 -1 26
43 Benneteau, Julien (FRA) 969 2 28
44 Garcia-Lopez, Guillermo (ESP) 954 -1 30
45 Blake, James (USA) 935 -1 22
46 Lopez, Feliciano (ESP) 905 0 26
47 Hanescu, Victor (ROU) 905 0 29
48 Cuevas, Pablo (URU) 905 2 29
49 Seppi, Andreas (ITA) 900 0 31
50 Zeballos, Horacio (ARG) 899 -2 26
51 Acasuso, Jose (ARG) 870 0 25
52 Gasquet, Richard (FRA) 865 1 21
53 Korolev, Evgeny (KAZ) 860 -1 28
54 Fish, Mardy (USA) 835 1 25
55 Clement, Arnaud (FRA) 797 12 29
56 Fognini, Fabio (ITA) 790 -2 31
57 Gicquel, Marc (FRA) 775 1 29
58 Chiudinelli, Marco (SUI) 775 -2 24
59 Rochus, Olivier (BEL) 769 -2 26
60 Mayer, Florian (GER) 746 -1 26
61 Greul, Simon (GER) 739 -1 28
62 Stakhovsky, Sergiy (UKR) 708 -1 29
63 Starace, Potito (ITA) 707 -1 31
64 Serra, Florent (FRA) 665 0 33
65 Gonzalez, Maximo (ARG) 655 0 21
66 Berrer, Michael (GER) 653 0 27
67 Santoro, Fabrice (FRA) 645 1 27
68 Gil, Frederico (POR) 645 1 29
69 Mayer, Leonardo (ARG) 637 7 23
70 Luczak, Peter (AUS) 635 8 31
71 Hernandez, Oscar (ESP) 633 0 35
72 Llodra, Michael (FRA) 627 -2 20
73 Koellerer, Daniel (AUT) 617 -1 26
74 Gimeno-Traver, Daniel (ESP) 613 -1 33
75 Lacko, Lukas (SVK) 612 -1 25
76 Chela, Juan Ignacio (ARG) 611 -1 28
77 Falla, Alejandro (COL) 594 0 22
78 Zverev, Mischa (GER) 590 2 27
79 Dent, Taylor (USA) 588 4 24
80 de Bakker, Thiemo (NED) 586 1 23
81 Petzschner, Philipp (GER) 582 1 30
82 Gulbis, Ernests (LAT) 580 2 26
83 Lorenzi, Paolo (ITA) 580 3 30
84 Ram, Rajeev (USA) 578 1 24
85 Rochus, Christophe (BEL) 575 2 36
86 Kubot, Lukasz (POL) 573 2 18
87 Tursunov, Dmitry (RUS) 565 2 23
88 Daniel, Marcos (BRA) 565 2 24
89 Odesnik, Wayne (USA) 559 2 24
90 Russell, Michael (USA) 554 -11 23
91 Brands, Daniel (GER) 550 3 32
92 Hajek, Jan (CZE) 546 6 23
93 Malisse, Xavier (BEL) 541 -1 17
94 Lapentti, Nicolas (ECU) 540 5 22
95 Schwank, Eduardo (ARG) 538 5 30
96 Vassallo Arguello, Martin (ARG) 535 6 30
97 Massu, Nicolas (CHI) 532 14 33
98 Bolelli, Simone (ITA) 529 -3 26
99 Ginepri, Robby (USA) 529 -3 22
100 Kunitsyn, Igor (RUS) 525 4 31

Evo,ovo je prvih 100 tenisera na svetu.....Razmislajo sam da psotavim prvih 1.000 ali hajde da imam malo obzira.

Ovaj post iam vise veze o tenisu nego 20 prethodnih strana.

Ccccc......ne verujem....Evo moamk,sad ces videti sta je post vredan..Koliko i SVI ostali koji su napisani u prethodnih 10 strana....e....A samo mi ga obrisi....Pa da vidimo kako se i zbog cega ovde neki postovi drze uemsto da se SPAM brise....

Polako Srle...cemu takvo ponasanje?
Nismo djeca...

Evo,ovo je prvih 100 tenisera na svetu.....Razmislajo sam da psotavim prvih 1.000 ali hajde da imam malo obzira.

Ovaj post iam vise veze o tenisu nego 20 prethodnih strana.

Ima li nesto tvoje...ne smo COPY / PASTE?!
Imas jako visoko misljenje o sebi.Trebao bi sacekati da te drugi pohvale...to sto radis sam nije bas...hmmm...

Polako Srle...cemu takvo ponasanje?
Nismo djeca...

Sta rece ,nismo deca? Hoces da pogledas molim te postove u poslednjih 20 strana? I pre toga,vise ni ne brojim? Dakle,ona poruka je iamla definitivno vise veze sa tenisom nego sve te strane zajedno.

A da nismo deca,cekaj,malopre si rekao da ne treba da se poansamo ovako i onako...Pitam te,koliko godina imaju svi oni koji ovde najmanje pisu o tenisu?

I ne vidim nista lose da objavim lsitu 100 najboljih tensiera..Mozda bih trebao i da stavim listu prvih 400,da se znaju potenciajlni protivnici Krajinovica,nikad se ne zna...

I da,dada mi Uros dobru ideju za dublove...

Uh,to jednom je prvi put bilo u Parizu 2008 ;) Ali nema veze,ako on ili Fed ne osvoje titulu nikakva steta nije nacinjena posto su Cilic,Marej i Davidenko i dalje na velikoj nuli sto se tice Slemova

Ma taj chat cemo resiti do strane broj 500,to ti garantujem

E nek mi je ziv i zdrav za ta tri teniska zivota,meni dovoljno.. sa 22 godine bio je teniski kralj. Nista vise ja od njega ne trazim

Svake dve godine... nije bas da ga je fortuna uzjahala...

Nije problem chat, vec gorak ukus da si u zelenoj kabanici pod imunitetom... a da Veliki brat bas i ne gleda u ovaj studio... razumes?

Nego, dva detalja su vec pocela opako da mi zatezu ganglije... vristanje teniserki i prenemaganje tenisera zbog publike.
Red bi bio da se ovo regulise... zna se odakle im milionski sponzori, marvi nezahvalnoj... :tiganj:

Ja sigurno necu da se trudim da mi neko da reputaciju na osnovu....Cega???? Dobrosusedskih odnosa? ne,dobicu ja reputaciju tako sto cu je zaraditi kvalitetnim postovima....Obzirom da se ovde sve vreme samo SPAMuje,evo i ja cu malo...Ali ATP lista nikako nije spam.

Sta rece ,nismo deca? Hoces da pogledas molim te postove u poslednjih 20 strana? I pre toga,vise ni ne brojim? Dakle,ona poruka je iamla definitivno vise veze sa tenisom nego sve te strane zajedno.

A da nismo deca,cekaj,malopre si rekao da ne treba da se poansamo ovako i onako...Pitam te,koliko godina imaju svi oni koji ovde najmanje pisu o tenisu?

I ne vidim nista lose da objavim lsitu 100 najboljih tensiera..Mozda bih trebao i da stavim listu prvih 400,da se znaju potenciajlni protivnici Krajinovica,nikad se ne zna...

Eto, sad si dostigao onaj nivo... :mrgreen:
I cime si ti to zasluzio da te neko smatra poznavaocem tenisa... :cepanje:

Ja sigurno necu da se trudim da mi neko da reputaciju na osnovu....Cega???? Dobrosusedskih odnosa? ne,dobicu ja reputaciju tako sto cu je zaraditi kvalitetnim postovima....Obzirom da se ovde sve vreme samo SPAMuje,evo i ja cu malo...Ali ATP lista nikako nije spam.

...Ajde tu dubl lisu....I juniorsku konkurenciju za jos 20 strana chata i spama...Ajde prosvetli nas....

Ma ne radi se covece o meni,pa nisam valjda jedini koji ce nesto dobro napisati (iako u februaru zaista nameravam)

O kakvom ozbiljnom tenisu ja da pricam sa Duskom?

Da,radi se o tebi posto sebe stavljas pred 20 ljudi.
Espana...ako zelis da citas ili postavljas STRUCNU literaturu je tvoja stvar.
ISKLJUCIVO tvoja...imas svoj ATP site...koji si vec nekoliko puta pomenuo.
Okaci post i dopusti drugima da te pocnu cjeniti...nemoj ovako nastupati.

Duska je nesto posebno...koliko samo ta dama ima ljubavi i motivacije da prati NOLETA...to je za respekt.Druga stvar je sto ti za razliku od nje malo to uljepsas izjaavma i clancima iz enciklopedija ali ti to ipak ne daje pravo da je pominjes u tom kontekstu.
Ona je zasuila da dodje ovde isto kao i svaki drugi navijac.
Umjesto da podrzite omasovljavanje ovog PDF-a vi rastjerujete ljude samouzdizanjem.

To nije fer,i dok se god budete tako ponasali bice glava koje ce vam tjerati inat.
Postavite se kao zreli i primite sve ljude u vase drusvo i pokazite im tu stranu tenisa.

Nego, dva detalja su vec pocela opako da mi zatezu ganglije... vristanje teniserki i prenemaganje tenisera zbog publike.
Red bi bio da se ovo regulise... zna se odakle im milionski sponzori, marvi nezahvalnoj... :tiganj:

Vristanej teniserki je postalo toliko iritantno da skoro ni ne gledam zenski tenis...Ili ga gledam sa utisanim tonom.

U redu je da vrisnes pri izuzetno jakom udarcu,da izdahnes snazno pri servisu,ali kada vristis kao da te kolju kad slajsujes,e to je onda vec mentalni poremecaj.....A to je normalna pojava kod 100% teniserki.

Sto se samih tenisera tice i kuakanja na publiku,tu se apsolutno slazem ta ih treba odvesti u Pionir i pustitii ih da igraju u atmosferi u kakvoj igraju kosarkasi Partizana.Ako si bacanje loptice i servis ponovio milion puta tokom treninga,onda te ne mogu omesti ni laseri,ni novcici,ni urlikanje ni blicevi....

Boze,koliko puta sam video to na kosarkaskim utakmicama pa suljudi pogadjali kao da nema zive duse u sali...E za to treba da imas karakter.

Svake dve godine... nije bas da ga je fortuna uzjahala...

Nije problem chat, vec gorak ukus da si u zelenoj kabanici pod imunitetom... a da Veliki brat bas i ne gleda u ovaj studio... razumes?

Uh,teniserke vriste jako dugo.. ne znam za vreme pre Selesove ali ona ga je posteno kidala :D

Nek virste,nek idu gole,nek rade sta god hoce ali nek mi daju bar neki dobar mec na Slemu. Povratkom Enan imali smo vec par a finale najvecih igracica posle Stefi Graf se tek ocekuje. Ima i za WTA leka

Nakon +20000 postova na ovom forumu mislim da jos uvek mogu nekome da se obratim (mada vidim da jomini i Nesa ne samo da nisu na funkciji nego su i banovani)

Zar je bitno koliko godina imaju?
Imaju dovoljno da procitaju i obavjeste a isto tako da od vas nesto nauce i to poslije prezentuju drugima.
Nikada ne podcjenjuj...ne znas kakvim podacima oni raspolazu.

Uh,teniserke vriste jako dugo.. ne znam za vreme pre Selesove ali ona ga je posteno kidala :D

Nek virste,nek idu gole,nek rade sta god hoce ali nek mi daju bar neki dobar mec na Slemu. Povratkom Enan imali smo vec par a finale najvecih igracica posle Stefi Graf se tek ocekuje. Ima i za WTA leka

Kako bre nek vriste? Smeta im kad neko kine podno svoda dvorane a ne smeta 130 decibela Sarapove?
Video si kako su Azarenku prozivali... :hahaha: ... i red je bio...

Poslednja izmena od moderatora:
Eto, sad si dostigao onaj nivo... :mrgreen:
I cime si ti to zasluzio da te neko smatra poznavaocem tenisa... :cepanje:

A ono stvarno,verovatno bih trebao da napisem nesto poput :zcepanje::zcepanje::zcepanje::lol::(:sad2::think::rotf:
Onda bih bio vrhunski poznavaoc :D

...Ajde tu dubl lisu....I juniorsku konkurenciju za jos 20 strana chata i spama...Ajde prosvetli nas....

Stavi ti,nije tako tesko naci,potrudi se malo,mlad si,imas snage za to.

o

KO da pocne da ga ceni?Oni koji taj post nece ni procitati ili oni koji ce reci,aha,gle smora,jos neko gleda tenis zbog tenisa,pih,dosadno....Nema :rotf::zcepanje::lol: to onda nije post.

Umjesto da podrzite omasovljavanje ovog PDF-a vi rastjerujete ljude samouzdizanjem.

Gle,gle.....Marksizam na delu?Iz masovnosti ce izaci kvalitet,jel tako?Tesko da iz korova moze da izraste nesto pametno,a ako ga i ima,pojesce ga masovni SPAM.....Sta,nisam u pravu? Samouzdizanje..Nego sta....Ja bih da pricam o tenisu an temi o tenisu,da,bas se samouzdizem...

To nije fer,i dok se god budete tako ponasali bice glava koje ce vam tjerati inat.
Postavite se kao zreli i primite sve ljude u vase drusvo i pokazite im tu stranu tenisa.

A ti si video neki zreli kometnar ovde skorije?

Da,radi se o tebi posto sebe stavljas pred 20 ljudi.
Espana...ako zelis da citas ili postavljas STRUCNU literaturu je tvoja stvar.
ISKLJUCIVO tvoja...imas svoj ATP site...koji si vec nekoliko puta pomenuo.

Duska je nesto posebno...koliko samo ta dama ima ljubavi i motivacije da prati NOLETA...to je za respekt.Druga stvar je sto ti za razliku od nje malo to uljepsas izjaavma i clancima iz enciklopedija ali ti to ipak ne daje pravo da je pominjes u tom kontekstu.
Ona je zasuila da dodje ovde isto kao i svaki drugi navijac.

Ma nije Espana nego Espada,mac.. nema veze ni sa Spanijom osim sto je na spanskom

Enciklopedije i knjige,na zalost,nemam.. nego lepo kad hocu da vidim ko je igrao pet vezanih betonskih 1/2 na Slemovima za to treba da izdvojim skoro sat vremena... i ni malo mi nije tesko. Nista od ovoga mi ne stize na tacni,za dobar post se moras pomuciti

Uh,ne bi mi trebala motivacija da ga pratim ako volim tenis i navijam za njega,zasluzio je. Ali ne valja sto se to sve svodi na Nole Nole pobjede te vole.. tad pocinje da mi se trese prst na misu jer se svakog dana ispiraju jedne te iste price

Ajde sad mi reci sto nema Mede,lika koji je Novakov navijac a pri tom ''ponesto'' i zna o tom istom Novaku a i o drugim teniserima?

Poslednja izmena:
Kako bre nek vriste? Smeta im kad neko kine podno svoda dvorane a ne smeta 130 decibela Sarapove?
Video si kako su Azarenku prozivali... :hahaha: ... i red je bio...

O toj staroj garnituri ti i pricam... o ljudima koji su umeli da te sa svoje funkcije argumentovano spuste bez ikakvog potezanja bana... a samo pogledaj humor presvetlog Grizlija kad me "salje na odmor"... ili, dovoljno ti je da bacis pogled na moj potpis, pa da vidis sta se sme a sta ne... smes vredjati, ali ne i staviti to na gomilu. Sve zavisi od boje tvog nick-a.

Iskreno, zivo me interesuje cime ce objasniti dvostruke arsine zbog kojih recimo nece banovati tebe ili Srleta.
Raspad, bre, sistema... hronican.

Ne,Azarenku nisam gledao.. sve skupa sam uhvatio desetak meceva citavog turnira,kao nikad pre

Nesa je bogami ljudina,jako miran i stalozen lik. Sad je glupo da pucam direktno na Taba jer nije njegov posao da se sa ovim bakce ali cemo nesto vec uraditi

Vristanej teniserki je postalo toliko iritantno da skoro ni ne gledam zenski tenis...Ili ga gledam sa utisanim tonom.

U redu je da vrisnes pri izuzetno jakom udarcu,da izdahnes snazno pri servisu,ali kada vristis kao da te kolju kad slajsujes,e to je onda vec mentalni poremecaj.....A to je normalna pojava kod 100% teniserki.

Sto se samih tenisera tice i kuakanja na publiku,tu se apsolutno slazem ta ih treba odvesti u Pionir i pustitii ih da igraju u atmosferi u kakvoj igraju kosarkasi Partizana.Ako si bacanje loptice i servis ponovio milion puta tokom treninga,onda te ne mogu omesti ni laseri,ni novcici,ni urlikanje ni blicevi....

Boze,koliko puta sam video to na kosarkaskim utakmicama pa suljudi pogadjali kao da nema zive duse u sali...E za to treba da imas karakter.

Snaga tenisa se danas i nekada ne mogu mjeriti.
To sto zene kao i muskarci nakon nekog vremena pocinju da stenju je sasvim normalno.
U KARATEU postoji jedna specifican glasovni signal kojim se naglasava najjaci udarac pri cemu dolazi do kontrakcije svih misica na tjelu a zove se KIME.
Sada,da li su zene danas naucene tome...da prilikom umora korise taj KIME mnogo cesce i efikasnije nego karatisti je diskutabilno ali 99% moguce.
Sa druge strane su TRENDOVI kojima jedna mlada teniserka zeli da se ponasa kao svoj uzor i time pocne da to radi...ali je to ipak samo suplja prica.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back