ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa i Novak je u dobroj formi samo da mu me stave mec pre podne i kad je jako sunce i kada duva vetar i ako je velika vlaznost vazduha e onda Conga nema sanse :mrgreen:

Rafa i Marej krenuli zestoko :super:

Pa i Novak je u dobroj formi samo da mu me stave mec pre podne i kad je jako sunce i kada duva vetar i ako je velika vlaznost vazduha e onda Conga nema sanse :mrgreen:

Rafa i Marej krenuli zestoko :super:

i ako nije dobro spavao...i ako nije dobro jeo...i ako se ogrebao...i ako mu je kacket nakrivljen previse...sad je promenio opremu, da ne bude izgovor kad izgubi ko onda kad je 2 meseca igrao lose navodno zbog promene reketa...pa on je dobio isti reket samo druga firma, al ajd mozda mu neko i poveruje ko nema blage s tenisom...

laprda ti mama, kao i uvjek ;)

kad ga CJEPNE tsonga usi ce mu otpasti...

Hesse uza i sira familija nema nista sa ovim...molio bih te da se malo skontas i realizujes gdje si.Ako je to tvoj nivo odgoja,nije nivo drugih ljudi koji ovde dolaze...ipak je ovo JAVNO mjesto.

Nauci se da gubis.

Ne znam, ovo vec postaje cesto...Povreda pa nekoliko turnira pa povreda, i sve tako...:neutral:

Urose...to je koljeno...to su takve povrede.
Kada mu se govori da treba da pauzira najmanje 6 mjeseci on misli da je on najpametniji.
Treba da se malo skonta,odmori i da se onda vidi sta dalje.
Sada pada na poziciju BR 3...ako se ne varam...u stvari NOLE treba prvo da udje u polufinale.

Urose...to je koljeno...to su takve povrede.
Kada mu se govori da treba da pauzira najmanje 6 mjeseci on misli da je on najpametniji.
Treba da se malo skonta,odmori i da se onda vidi sta dalje.
Sada pada na poziciju BR 3...ako se ne varam...u stvari NOLE treba prvo da udje u polufinale.

Da, Nole mora da prodje kolo vise da bi uzeo mesto 2....Ali Rafa brani brdo poena do RG...Zavisi od povrede ne mislim da ce dugo ostati na 3 mestu...:neutral:

I opet zbog Rafinih povreda,sansu dobija neko ko nema ni upola kvaliteta kao Rafa:(
Bas kao u Roterdamu prosle godine.Samo da ovo kod njega sa kolenom ne postane hronicno.
Nek ide kuci i nek odmara jer je njegovo zdravlje ipak vrednije od bilo koje titule!!!!

Da, Nole mora da prodje kolo vise da bi uzeo mesto 2....Ali Rafa brani brdo poena do RG...Zavisi od povrede ne mislim da ce dugo ostati na 3 mestu...:neutral:

Veceras...sam svim uz NOLETA.

I opet zbog Rafinih povreda,sansu dobija neko ko nema ni upola kvaliteta kao Rafa:(
Bas kao u Roterdamu prosle godine.Samo da ovo kod njega sa kolenom ne postane hronicno.
Nek ide kuci i nek odmara jer je njegovo zdravlje ipak vrednije od bilo koje titule!!!!

To sam ja svo vrijeme govorio...ne zato sto sam MRZIO nego zato sto je to bilo toliko ocigledno i jasno.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back