ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni je bas drag sto je Federer dokazao da mu ni RG nije nedostizan :D

Da nije najboljeg sljakera svih vremena,Federer bi to mozda bio vec sad! Realno,da nema Rafe,Fed je mogao uzeti vec 4 RGa i onda bi pricali o nadcoveku i slicno...Zar ne?

Inace,Federeru se nije smeo desiti Del Potro,ne zato sto je Del Potro los,nego sto je mogao da tim trofejom zaokruzi jednu totalno cudnu i neverovatnu sezonu.Isto tako,Rafi se nije smeo desiti Soderling....Doduse,on je covek igrao OK i ostatak godine i turnira,tako da....Neko je na kraju krajeva ipak morao pobediti Rafu na RGu! Kao sto je neko morao dobiti Federera na Vimbldonu.

Ja mislim da ce ovaj mec dobiti Karlovic! Ne znam zasto,valjda jer ipak ima bolje rezultate u poslednje vreme....Ali ocekujem jedan dug,fin mec...I kao sto neko pomenu Cilica i Vavrinku....Na kaldiz sam igrao na pobedu Cilica,nije los koeficijent,1.7 na njega :D

Sreca... jer je Rafa Soderlinga dok je bio zdrav odrao 6:1 6:2 tako nesto na mastersu na sljaci ranije(nisam siguran kojem)

sigurno je visetruko bolji poznavalac teniske igre nego ti ili ja ;)

Jeste.. od nas je visestruko bolji sto ne znaci da je realan i da je nepogresiv

Cist primer si mogao da vidis 2008. u Parizu... pitaju ga na Eurosportu kakve su mu sanse da konacno pobedi Nadala i Svedjanin samouvereno odgovara ''Sanse su mu dobre,igrao je odlicno do finala i mislim da moze da ga pobedi.''

Posle nekih sat i po Federer je po prvi put dobio krompir u jednom setu na Gren Slemu jos od Rolan Garosa 1999!!!

Pusti ti Vilandera. Covek koji drzi Federerovu sliku pored kreveta ne treba da ti bude neko merilo,na sva tri Gren Slema koje Eurosport prenosi od njega ces cuti samo hvalu prema Svajcarcu,kako god da ovaj igra

Poslednja izmena:
U donjoj polovini ostalo je 8 ocekivanih igraca a samo Marej jos nije izgubio set,sto ne mora nista da znaci (ova runda je bila dosta jaka a njegov protivnik bas i nije bio neki bauk)

Videcemo da li ce nam R16 doneti neka iznenadjenja

To Rafa :super: Ne bas sjajna igra ali dobar kad je bilo najpotrebnije, mozda je i dobro sto je imao ovakav mec....

Vazno da je pobedio, pobede se broje.
Nisam ni jednog momenta sumnjala da ce dobiti mech, iako je igrao neshto slabije,pravio netipichne greshke za njega ali Rafu nikad ne treba olako "shvatiti", veliki je borac!
A shto ne Karlovic, Uroshe , zbog servisa, a?z:shock:Pobedice Rafa, videceshz;)

Poslednja izmena:
Pa ako mu servis bude ulazio Rafa bukvalno mora da bude nepogresiv u svojim servis gemovima..
O taj-brejku da ne govorim...

Joj bre Urose

Pa lik ima negativan skor u taj-brejkovima... a odigrao ih je milion

O njegovom riternu necu ni pricati

Cim mu stane jedino sto u tenisu zna da radi on je gotov,ne samo protiv Rafe nego protiv bilo kojeg ozbiljnijeg tenisera. Uostalom,uupni skor u karijeri mu sve govori

Znam al opet znas kako to moze da bude...Karlovic je i Djokovica i ostale pobedjivao nekad sa 7/6 7/6, sto znaci usralo ga...E pa bas i ne bi da se to desi u 4 kolu...:confused:
Znam da on sem servisa ne zna nista al opet....

Karlovic da dobije rafu,na polubrzoj podlozi u Australiji?Tesko,ne i nemoguce! Istina,to znaci da covek mora da pogodi 4 poena u 6 gemova pa tako jos tri puta.....Sto znaci minimum 72 puta u toku meca,i to ako bude dobio u tri seta! Dakle,sa njegovim stilom igre to je jako tesko izvodljivo.Pri tome,Rafa nije uopste los sa vracanjem jakih servisa,tako da ce Karlovic morati da odigra mec zivota da bi ga dobio u tri dobijena seta!

Ja cekam veceras Federera i Montanjesa...Pa ako bi neko bio toliko ljubazan da mi napise u koje vreme mec pocinje,da se ne budim za dzabe :D

Inace,moram i ovde da iskomentarisem da su ispale i Jankovic i Klajsters....S tim sto je Kim pukla kao...Kao da sam ja igrao umesto nje :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back