JaNkOvIc FaN
Domaćin
- Poruka
- 3.596
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Niko ne spominje da je Rafa prosao u 2. kolo.Ubedljiva pobeda 3:0 (6:2 6:2 6:2), ne preterano zanimljiv i dobar mec.
A Boskovictoliko gluposti je izrekao za manje od 2h.
I da, bila je i jedna bracna ponuda za Rafu, koja je uspela da mu izmami osmeh na terenu.![]()
Sta steta...Dobar je Potro!
.... To se Rogerovi fanovi plase Del Potra jer im redovno tuce Feda...
Ako ga ne uzme Nole, voleo bih da Del potro uzme AO.

Ili Rafa jel da?![]()
Tako je Borise, reci mu.... To se Rogerovi fanovi plase Del Potra jer im redovno tuce Feda...
![]()
Pa, kad bi bilo izmedju Feda i Rafe, onda bi Rafu izabrao.

Tako je Borise, reci mu.... To se Rogerovi fanovi plase Del Potra jer im redovno tuce Feda...
![]()
Sta li bi sada trebao da akzem...Zbog mnogobrojinh koemntara u prazno sam pre nekog vremena 3,4 meseca bio van krstarice....Ljudi lupaju gluposti gde i kako stignu,pa i ovde,ne vredi,izgleda da cu opet morati da odem.....Jer neko lupi glupost-drugi ga podrze,sta onda ja trazim ovde?Del Potro je pobedio Federera samo jednom i ond idu ovakvi kometnari...E.....Niste za diskusiju....
Ja ako bih birao bilo koga od prvih 10,a da nije Fed,to bi bio Nole,pa Rafa, pa moze i Rodik,ali ne Del Potro,ne nikako.Cak bih i Davidenka pre prihvatio.
Videcu ja posle da sastavim nesto.. mada jedva mogu da pohvatam meceve zbog ebenih obaveza