ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakvi ste vi ULTIMATIVNI SMARACI!!!!!!!!!!!!

Alo ljudi,prosto ne verujem,4 stranice samo neke gluposti koje veze nemaju sa tenisom.....Sto niste otisli na temu Baba Milojka i trac partija,ako te teme nema,napravite je....Pa se druzite do mile volje!

Ja ovde pokusavam da nadjem neke informacije koji mi mozda promaknu ili slicno,ako neko zna poensto o tenisu da malo i izkomentarisem,a vi ovde,ko o cemu....Hajde da komentarisemo i igru fudbalskog kluba Donji Przogrnci,cuo sam da su poceli da cepaju sve redom u regionalnoj ligi beton-istok....

Stvano nije u redu,ima li ovde nekog moderatora koji ce da radi ponesto?????

Niko ne spominje da je Rafa prosao u 2. kolo. z:( Ubedljiva pobeda 3:0 (6:2 6:2 6:2), ne preterano zanimljiv i dobar mec.
A Boskovic :dash: toliko gluposti je izrekao za manje od 2h.

I da, bila je i jedna bracna ponuda za Rafu, koja je uspela da mu izmami osmeh na terenu. z:)

takodje..ili Delpo ili Davidenko...

Niko ne spominje da je Rafa prosao u 2. kolo. z:( Ubedljiva pobeda 3:0 (6:2 6:2 6:2), ne preterano zanimljiv i dobar mec.
A Boskovic :dash: toliko gluposti je izrekao za manje od 2h.

I da, bila je i jedna bracna ponuda za Rafu, koja je uspela da mu izmami osmeh na terenu. z:)

Boskovic - najiritantniji komentator ikada :roll: povraca mi se od njegovih cinicnih i zamalo pa duhovitih komentara...

Tako je Borise, reci mu z:lol:.... To se Rogerovi fanovi plase Del Potra jer im redovno tuce Feda...z:mrgreen:

Pa, kad bi bilo izmedju Feda i Rafe, onda bi Rafu izabrao.

Sta li bi sada trebao da akzem...Zbog mnogobrojinh koemntara u prazno sam pre nekog vremena 3,4 meseca bio van krstarice....Ljudi lupaju gluposti gde i kako stignu,pa i ovde,ne vredi,izgleda da cu opet morati da odem.....Jer neko lupi glupost-drugi ga podrze,sta onda ja trazim ovde?Del Potro je pobedio Federera samo jednom i ond idu ovakvi kometnari...E.....Niste za diskusiju....

Ja ako bih birao bilo koga od prvih 10,a da nije Fed,to bi bio Nole,pa Rafa, pa moze i Rodik,ali ne Del Potro,ne nikako.Cak bih i Davidenka pre prihvatio.

Tako je Borise, reci mu z:lol:.... To se Rogerovi fanovi plase Del Potra jer im redovno tuce Feda...z:mrgreen:

Da da sam za Nadala...

Sta li bi sada trebao da akzem...Zbog mnogobrojinh koemntara u prazno sam pre nekog vremena 3,4 meseca bio van krstarice....Ljudi lupaju gluposti gde i kako stignu,pa i ovde,ne vredi,izgleda da cu opet morati da odem.....Jer neko lupi glupost-drugi ga podrze,sta onda ja trazim ovde?Del Potro je pobedio Federera samo jednom i ond idu ovakvi kometnari...E.....Niste za diskusiju....

Ja ako bih birao bilo koga od prvih 10,a da nije Fed,to bi bio Nole,pa Rafa, pa moze i Rodik,ali ne Del Potro,ne nikako.Cak bih i Davidenka pre prihvatio.

I sada reci da nisi namcor...staa se ljutis...bez razloag.Dodji,nasali se malo.
Sta sada glumite...neku ozbilju?Pa treba da se ovde malo i nasalimo.

Videcu ja posle da sastavim nesto.. mada jedva mogu da pohvatam meceve zbog ebenih obaveza

Nemoj da psujes...nije lijepo.

Prva.jpg

Rafa i Marej polako idu ka svom 1/4 mecu... Spanac nije briljirao u prvom mecu ali je danas vec bilo mnogo bolje. Skot je takodje siguran u prva dva kola pa ni u trecem ni jedan ni drugi ne bi smeli imati prevelike probleme

Ivo je iskoristio uzasne servise Stepaneka a u drugom kolu je imao laksi posao pa ce na vrsnjaka i zemljaka. Pre vise od 4 godine su igrali svoj jedini mec i to na travi pa to i nije neko merilo... sve ce opet zavisiti od Karlovicevog servisa,i verujem da ce on na megdan Rafi

Izner,nakon osvajanja prve titule u karijeri dolazi lako do trece runde protiv dva anonimusa (Irac doneo svojoj zemlji prvu Gren Slem pobedu u Open eri). Medjutim,50 gresaka koje pravi po mecu nece moci anulirati servisima protiv boljih igraca,mada se nadam da ce pobediti i Francuza i stati na crtu Mareju

Druga.jpg

Rodik igra dobro,servis i dalje malo skripi ali valjda ce ga imati kad postane teze.

Tomic je pokazao kako jedan klinac moze potvrditi svoj talenat i srcanost.. i ovo je veliki rezultat ali verujem da ce motati film na brejk lopte iz osmog gema petog seta jer bi ga to dovelo na 4 poena od velike pobede. Klinac je prilicno samouveren u izjavama a i caleta mu vec porede sa novakovim (vec su davno uspeli da se zamere jednom Hjuitu) ali ne verujem da je zasluzio da ga na forumima citav dan prozivaju. Protiv Cilica je dao sve od sebe a tesko da bilo koji mec usporenog Hrvata moze biti lep,za to klinac nije kriv

Argentinac je posebna prica.. u prvom mecu ljudi su pricali da ga je bukvalno tesko i gledati onako kljakavog. Ni danas nije bio puno bolji i steta je sto Blejk nije uspeo da ga izbaci. Ako mu se fizicko stanje ne popravi tesko ce uopste stici do meca sa Rodikom,mada i nema bog zna kakve rivale

Ух,..који му је.
Ем гледам и Ану на компу,....гледам и њега на ТВ,..али
он греши,...
НИШТА још није изгубљено....ИДЕМО Ноле....:sanke:

.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back