Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kao i Kirilenko, odgirala je sa Sharapovom tako dobar mech, bolji nego bilo koji sto je Jankovic odigrala u karijeri![]()

Nadam se da tebi ima pomoci![]()

bio je to dobar mec...a j_b_g nisam ja kriv ako je neko konj![]()

Po Bogu brate samo sto izbrisa temu "FEDERER VS DjOKOVIC" a ti opet po starom! Sta uplasio si se "katanca"? Ne bih ti to bio prvi![]()
Po Bogu brate samo sto izbrisa temu "FEDERER VS DjOKOVIC" a ti opet po starom! Sta uplasio si se "katanca"? Ne bih ti to bio prvi![]()
Hesse, shto si taki chovek, napisa da Nole nece osvojiti
AO, a ni Rafa i Del Potro, za njih navijam posle Noleta
![]()
Mila moja, kako ti moze pisati o tome on se zabavio o jadu da ispravlja pravopisne greske. No sta ce svako radi sta moze.

ja bih
ti bi ...tako ide a ne ti bih...a koja je to moja tema ranije bila zakljucana?![]()

Hesse, shto si taki chovek, napisa da Nole nece osvojiti
AO, a ni Rafa i Del Potro, za njih navijam posle Noleta
![]()
"Nole-najveci folirant u svetu tenisa"
"Gwydion je BUDALA"
"Hijeronimus Bos"
![]()
Bogami kako si krenuo imaces posla.pa ti ne znas kako se menja najosnovniji glagol u srpskom jeziku biti...a pametujes o tenisu nesto...a gde je pismenost?![]()
to je moja prognoza...mislim da njih trojica nemaju sanse...

Ovo moram da citiram, chisto da vidimo dal dobro prognozirash
Nole, Nole, Nole![]()

Pretragom na tvom profilu "Teme zapoceo korisnik Hesse" Sa ovim zavrsavam jer ne zelim da od ove teme pravimo "svastaru" jer i suvise imam respekta prema ljudima koji nas citaju a pre svega prema Federeru, Nadalu, Djokovicu... i svim ostalim igracima cijim se uspesima i pobedama jednako radujemo. Bar se ja tako nadam. Mene svaciji uspesi vesele. Da li ti mozes takonesto reci?kakav gwydion, hijeronimus bos? to prvi put vidim
Ta di da se kladim kad ce osvojiti Davidenko![]()
Pretragom na tvom profilu "Teme zapoceo korisnik Hesse" Sa ovim zavrsavam jer ne zelim da od ove teme pravimo "svastaru" jer i suvise imam respekta prema ljudima koji nas citaju a pre svega prema Federeru, Nadalu, Djokovicu... i svim ostalim igracima cijim se uspesima i pobedama jednako radujemo.
pa ja ne znam kad je to bilo kad se ne secam, mora da ima vise godina...

Ja sam ti, moj ti, sto se veli "samouka" na racunaru a moji prvi poceci su od prije tri godine. Kao sto vidis trudim se vec tri godine pa sam znala naci "teme koje je zapoceo korisnik Hesse" Sa moje 63 godine pa nije tako ni lose. Sta kazes?![]()
Matejana, vidish da se namerno zeza i provocira, najbolje sve okrenuti na zez, a mi 'srbende" kako reche hesse, to bar znamo![]()