ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam danas radio ceo dan,otvarao vrata,druzio se sa direktorima i ostalima,pomalo se smarao u nekim momentima..O da,jel sam pomenuo kako sam pio 3 vrste kafe 3 u 1 i da ni jedna nije imala ukus kao Pepsi koji sam popio pola sata pre toga...

I da,da napomenem da mi je auto upalio iz prve a da je ono meso kod caleta sinoc bilo prosto fantasticno!

Eto tako otprilike izgleda prica o tenisu na krstarici....

E moj ti, ko zna sta je bilo prije 63godine.... Moram pitati moju mamu

Nemoj tako Hesse je Filipinski vrac.On sve zna.On je prosle godine u ovo doba prognozirao da ce NOLE ove godine u ovo vrijeme ispasti iz prvih 5 i pogodio je.Ove godine predvidja da NOLE nece nikada biti ni do koljena Federeru...i to ce pogoditi.

Poslednja izmena:
Nemoj tako Hesse je Filipinski vrac.On sve zna.On je prosle godine u ovo doba prognozirao da ce NOLE ove godine u ovo vrijeme ispasti iz prvih 5 i pogodio je.Ove godine predvidja da NOLE nece nikada biti ni do koljena Federeru...i to ce pogoditi.
Znaci u tom grmu lezi zec, pa zato on covece i zna sta je bilo prije 63godine. Nego sta ti mislis dali se mi moramo malo pripaziti? On tako dobro prognozira a Bogami mogla bih nas i stici koja "vracka"z:hm:z:hm:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back